Σταθόπουλος: «Θέμα χρόνου η επιστροφή στη Super League»
SHARE

Σταθόπουλος: «Θέμα χρόνου η επιστροφή στη Super League»

Θέμα χρόνου αποτελεί η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League ο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στάθης Σταθόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στον Sentra 103.3 για την προσπάθεια που γίνεται στους «κυανόλευκους» να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, μια και φέτος αποτελούν το φαβορί για την άνοδο, τους φίλους της ομάδας, τα προβλήματα που υπάρχουν στη Football League 2, ενώ έδωσε τις ευχές του για ένα πρωτάθλημα χωρίς βία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Σταθόπουλο στον Sentra 103.3:

Για το πώς αισθάνεται που ηγείται μιας ομάδας όπως ο Απόλλωνας: «Ο σύλλογος φέτος συμπληρώνει τα 120 χρόνια ζωής του, είναι μια ομάδα με δυναμική και είναι τιμή για κάποιον να δουλεύει σε αυτή. Είναι γεγονός πως, όταν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, θέλεις να είσαι σε ομάδα με τα στοιχεία που έχει ο Απόλλωνας».

Για το πόσα χρόνια απουσιάζει ο Απόλλωνας από τις μεγάλες κατηγορίες: «Είναι πάνω από δέκα χρόνια που απουσιάζει. Πριν από δύο χρόνια ήταν στο ερασιτεχνικό και τώρα τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία του μεγαλομετόχου, του κυρίου Βελλή, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Ας ελπίσουμε ότι φέτος τα πράγματα θα έρθουν πολύ καλά για την ομάδα μας έτσι ώστε να φύγει από μια κατηγορία η οποία δεν της αξίζει».

Για το αν πιστεύει ότι ο Απόλλωνας μπορεί να επιστρέψει στη Super League: «Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έχει πλέον σταθερή ανοδική πορεία και, νομίζω, είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στις υψηλές κατηγορίες. Το λέω αυτό διότι οι συνθήκες που λειτουργεί ο σύλλογος αυτή τη στιγμή εκφράζουν μόνο ομάδες υψηλού επιπέδου».

Για τους οπαδούς της ομάδας και το πόσο πιστοί είναι στο σύλλογο: «Έχει διαφορετικούς οπαδούς, που εκδηλώνονται με πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι οι οπαδοί άλλων ομάδων. Υπάρχει μια συμπαράσταση και ιδιαίτερα φέτος καταφέραμε στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου που δώσαμε να έρθουν περίπου 1.000 άτομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την ομάδα μας».

Για το αν ξεκινά σαν φαβορί στον όμιλο: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε ότι ο στόχος μας είναι να φύγουμε από την κατηγορία αυτή, γι' αυτό δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα με αυτό το υλικό, για να φέρει την ομάδα ψηλά. Είναι κάτι που το έχουμε πει από όταν ξεκινήσαμε, τον Ιούνιο μήνα, και όχι τώρα».

Για το αν το πρωτάθλημα που ξεκινά θα τελειώσει κιόλας: «Το θέμα είναι πώς θα εξασφαλιστεί να παραμείνουν οι ομάδες μέχρι το τέλος. Γιατί ήδη είναι ένα πρωτάθλημα περίεργο, εγώ πρώτη φορά συμμετέχω σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα επαγγελματικό με έντεκα ομάδες. Είναι πολύ περίεργο, πολύ δύσκολο κι ομολογώ ότι δεν ξέρω από τώρα τι μπορεί να συμβεί, είτε βαθμολογικά είτε βάσει δυναμικού και το κυριότερο είναι πώς θα παραμείνουν όλες αυτές οι ομάδες.

Η αλλοίωση πρωταθλήματος μπορεί να συμβεί εάν κάποιες αποχωρήσουν, ενώ θα έχουν κόψει βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό θα είναι πολύ πιο έντονο φέτος, διότι από πέρυσι έχουμε το φαινόμενο να έχουν αποχωρήσει ομάδες από το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Νομίζω ένα μέλημα της ΕΠΟ ίσως θα έπρεπε να είναι η εξασφάλιση των ομάδων αυτών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Για το ότι κάποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην πορεία του πρωταθλήματος γιατί δεν υπάρχουν έσοδα: «Αυτό είναι ένα πρόβλημα ετών στο ποδόσφαιρο. Καταφέραμε οι ανώνυμες εταιρίες να περιμένουν μόνο κρατικό χρήμα και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα της οποιασδήποτε ανώνυμης εταιρίας, έτσι όμως έχουν μάθει και αυτό διεκδικούν. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και βλέπουμε ότι ο ΟΠΑΠ στην προκειμένη περίπτωση κόβει ακόμα και από τη Σούπερ Λιγκ ένα σημαντικό ποσό.

Σκεφτείτε τι γίνεται στις παρακάτω κατηγορίες. Η τρίτη κατηγορία είναι ανυπόληπτη, με την έννοια ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς για αυτήν, άλλωστε γι' αυτό και ξεκινά 27 Νοεμβρίου. Ένα πρόβλημα που έλεγα συζητώντας με τους συνεργάτες μου είναι ότι κάναμε μεταγραφές ένα μήνα πριν και δεν έχουμε κάνει ακόμη την αξιολόγηση του υλικού μας. Γίνονται πολλά περίεργα φέτος ειδικά σε αυτή την κατηγορία, που ομολογώ ότι ξεκινάμε μεθαύριο και άγνωστο είναι πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για το ότι στον όμιλο του Απόλλωνα υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες: «Το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο ποδόσφαιρο είναι η δομή και η λειτουργία της τέταρτης κατηγορίας. Οι δέκα όμιλοι επί σειρά ετών βγάζουν έναν πρωταθλητή, δηλαδή πρόκειται για ένα πιο διευρυμένο τοπικό πρωτάθλημα. Έτσι είναι λογικό να ανεβαίνουν στην τρίτη κατηγορία ομάδες πολύ μικρών πόλεων.

Αυτό δημιουργεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην Γ' κατηγορία διότι αυτές δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην κατηγορία. Ωραίος ο πρωταθλητισμός και πολύ μεγάλη η επιτυχία για την περιοχή, αλλά οι σύλλογοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τι σημαίνουν οι υποχρεώσεις σε αυτό και έχουμε φτάσει όλα αυτά τα χρόνια να υπάρχουν ομάδες που διαλύονται και μετά αποσύρονται και οι εργαζόμενοι σε αυτές δεν πληρώνονται».

Για τη δική του ευχή: «Θα ευχόμουν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να είχε βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι περισσότερες ομάδες. Και το γηπεδικό είναι σοβαρό ζήτημα, γιατί άλλες ομάδες παίζουν σε πλαστικό αγωνιστικό χώρο και άλλες σε χόρτο. Να ευχηθώ επίσης να μην υπάρχει βία, να μην ξεσπά ο κόσμος με άσχημο τρόπο στο ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε όλοι, όσο μπορούμε καλύτερα, αυτοί οι λίγοι που έρχονται να μπορούν να απολαύσουν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα».

Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Double-double και… τραυματίας ο Καλάθης (photos)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Λάνγκφορντ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην ψυχολογία μας»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»
Γκιστ: «Καταλαβαίνω πώς νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να μείνουμε δυνατοί»

 • Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
 • RBAR 2018 - Magazine
  04:00Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - 5η Περίοδος E10
  04:30Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:45Μέγαρα. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια
  05:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 11η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  05:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  06:40Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - Μίλαν
  06:45UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 6η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  07:00Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E50
  07:10Στιγμιότυπα.
 • Pick n' Roll
  07:15Πλούσια θεματολογία, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και σούπερ θέαμα κάθε εβδομάδα στην μπασκετική εκπομπή Pick n' Roll.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  07:2517η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • Τένις: Nitto ATP World Tour Finals 2018
  07:55Λονδίνο. Στιγμιότυπα.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  08:1017η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Θέλτα - Λεγανές
  08:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Ποδόσφαιρο: Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι
  08:55Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  09:00NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Τένις: Fed Cup 2018 by BNP Paribas
  09:10Τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2018.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  09:15Πύργος. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Αμβούργο
  10:10Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Βόλεϊ: Λαρντίνι Φιλοτράνο - Σαν Μπερνάρντο Κούνεο
  10:25Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  10:30Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  11:006η αγωνιστική. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Match Pack
  11:1017η αγωνιστική. Εκπομπή που παρουσιάζει μια προεπισκόπηση των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Παρακολουθήστε τα στατιστικά των ομάδων, όπως επίσης και δηλώσεις ή συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της δράσης.
 • GP Confidential 2018 E24
  11:25Στιγμιότυπα.
 • NBA Daily
  11:45Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Προεπισκόπηση
  11:5517η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σαν Πάουλι - Γκρόιτερ Φιρτ (Ζ)
  12:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • RBAR 2018
  12:05Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Βόλφσμπουργκ
  12:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Μπάσκετ: Χιούστον Ρόκετς - Λ. Α. Λέικερς
  12:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ιππασία: 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων
  12:40Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • WRC 2018
  13:20Ανασκόπηση της σεζόν.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (Ζ)
  14:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo (Ζ)
  15:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Υδάτινα Σπορ: ISA World Surfing Games
  15:10Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ζ)
  15:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E11
  16:25Αθλητική εκπομπή.
 • WRC 2018
  16:30Αυστραλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • NBA Action 2018-19 E2811
  17:00H αθλητική εκπομπή μεταφέρει στους Έλληνες φιλάθλους όλα τα νέα για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνεντεύξεις και αφιερώματα.
 • Στιγμιότυπα
  17:15Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις από τον κόσμο των σπορ.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης (Ζ)
  17:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Μπάσκετ: Φιλαδέλφεια Σίξερς - Ιντιάνα Πέισερς
  17:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • RBAR 2018
  17:45Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E25
  19:00Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  19:45Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  20:00Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Sports Classics: ABC of Mountain Biking
  20:30Ο Ρομπ Γουάρνερ δίνει μαθήματα στο mountain biking και παρουσιάζει την ορολογία, τους κανόνες, την ιστορία και τους ήρωες του αθλήματος.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  21:15Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ
  21:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Θαναηλάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  21:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies