Οι προτάσεις της Παναχαϊκής στον Δήμο
SHARE

Οι προτάσεις της Παναχαϊκής στον Δήμο

Οι Αχαιοί δημοσιοποίησαν την επιστολή που έστειλαν στον Δήμο Πατρέων.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ανέλυσε η ομάδα της Πάτρας και έκανε μια σειρά από προτάσεις.

Η επιστολή της Παναχαϊκής:

«Μετά την προφορική ενημέρωση που σας κάναμε στις 8/08/2011 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και γραπτώς σχετικά με τα συνολικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή ως προς την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας εκπροσωπώντας την πόλη μας.

Ως προς το τυπικό μέρος ως 26/08/2011 θα πρέπει η ΠΑΕ να έχει καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τα παρακάτω δικαιολογητικά

Α) Βεβαίωση ότι έχει μετοχικό κεφάλαιο μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ (η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει 1.900.000 ευρώ)

Β) Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας (η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ανελλιπώς τα τελευταία 2,5 χρόνια)

Γ) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας (η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ανελλιπώς τα τελευταία 2,5 χρόνια)

Δ) Εγγυητική επιστολή 70.000 ευρώ (η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσε στην Αχαϊκή τράπεζα το αντίστοιχο ποσό και εμπράγματη εξασφάλιση).

Ε)Παραχωρητήριο από τον Δήμο για το κεντρικό Παμπελοποννησιακό Στάδιο σαν εναλλακτική δεύτερη έδρα της επαγγελματικής ομάδας (Πρώτη έδρα το γήπεδο της Αγυιάς).

ΣΤ)Παραχωρητήριο από τον Δήμο του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου σαν προπονητικό κέντρο και έδρα της ομάδας νέων.

Ανεξάρτητο αν θα πετύχουμε οποιαδήποτε συμφωνία για την χρήση των χώρων τα τυπικά παραχωρητήρια είναι προαπαιτούμενα για την αδειοδότηση της ομάδας και την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Μόνο ο Δήμος διαμέσου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου που έχει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια μας.

Ως προς το ουσιαστικό μέρος σας ενημερώνουμε ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή πλέον πρέπει να συντηρεί τα εξής ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ τμήματα :

Α) Ομάδα νέων, β) Ομάδα Κ17, γ) Ομάδα Κ15, δ) Ομάδα Κ12 και τμήματα Κ10 Όπως αντιλαμβάνεστε οι υποχρεώσεις μας έχουν αυξηθεί και θέλοντας να είμαστε συνεπής έχουμε ιδρύσει τα παραπάνω τμήματα με παιδία αποκλειστικά από την Πάτρα καθώς και ακαδημία 200 αθλητών σε συνεργασία με τον Παμπατραϊκό Αθλητικό Όμιλο που θα μετονομαστεί σε ακαδημίες ΠΑΕ Παναχαϊκή (ήδη οι νομικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη).

Πλέον η ΠΑΕ Παναχαϊκή καλείται εκτός από την αθλητική της δραστηριότητα να αναπτύξει και τον αντίστοιχο κοινωνικό της ρόλο.

Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνον σαν μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία μιας και τα ερασιτεχνικά της τμήματα θα αριθμούν πάνω από 400 παιδιά με τις αντίστοιχες οικογένειες τους.

Θα θέλαμε να ξέρετε ότι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε αθλητικό κέντρο μέσα στον ιστό της πόλης για να στεγάσουμε όλη αυτή την κοινωνική μας προσπάθεια αλλά δυστυχώς βρήκαμε απέναντι μας οργανωμένα αθλητικά συμφέροντα που εκπροσωπήθηκαν από συγκεκριμένες εμπορικές – αθλητικές ακαδημίες που οποιαδήποτε ανάπτυξη των υποδομών της ΠΑΕ τους χαλούσε τα σχέδια για αγοροπωλησίες παικτών και δεν εξυπηρετούσε τα οικονομικά τους συμφέροντα (σύμβαση Πετρωτού).

Παρ’ όλες τις προσπάθειες μας οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επαρκούν και για αυτό ακριβώς τον λόγο σας ζητήσαμε την χρήση συνολικά των εγκαταστάσεων του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου σαν ελάχιστη συμβολή από την μεριά του Δήμου στην κοινωνική μας προσπάθεια .

Συνολικά στον χώρο των εγκαταστάσεων θα αθληθούν περισσότερα από 300 παιδιά και θα υπάρχει ανάπτυξη της ΠΑΕ Παναχαϊκή που θα απευθύνεται σε νέους αθλητές της πόλης από την ηλικία των 5 έως 19 ετών.

Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι ο Δήμος δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να μας προσφέρει τον χώρο επωμιζόμενος το κόστος σας προτείναμε όλο το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων να βαρύνει την ΠΑΕ Παναχαϊκή διαμέσου έγγραφης μακροχρόνιας συμφωνίας.

Επίσης σας προτείναμε όπως τα κοινόχρηστα (ΔΕΗ, ΔΕΥΑΠ κ. α. ) να βαρύνουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία με δικά της έξοδα θα τοποθετήσει ξεχωριστούς μετρητές και θα προβεί σε όποια βελτίωση χρειαστεί.

Μέτα τον επιτόπιο έλεγχο που έκανε στέλεχος μας το χορτάρι του βοηθητικού σταδίου θέλει άμεση αλλαγή που θα γίνει με δικά μας έξοδα (προϋπολογισμός 120.000 ευρώ ) προκειμένου με νέα ποικιλία χορταριού να μπορούμε να πετύχουμε μεγαλύτερη χρήση του.

Με δικά μας έξοδα θα διαμορφώσουμε χώρο εντός της εγκατάστασης με πλαστικό χλοοτάπητα για χρήση τις βροχερές ημέρες και της ανάπτυξης των ακαδημιών (προϋπολογισμός 120.000 ευρώ).

Θα προβούμε σε αντικατάσταση της παλαιάς τεχνολογίας τάπητα στα γήπεδα 5Χ5 όπου θα αθλούνται τα μικρά παιδιά και θα διαμορφώσουμε όλες τις συνοδευτικές λυόμενες εγκαταστάσεις με δικά μας έξοδα (προϋπολογισμός 100.000 ευρώ).

Θα προβούμε σε συμπληρωματική ιδία με την υπάρχουσα όπου χρειαστεί περίφραξη για να αναλάβουμε και την φύλαξη του αντίστοιχου χώρου.

Όλες οι προαναφερόμενες βελτιώσεις θα κοστίσουν συνολικά (υπάρχει έτοιμη μελέτη για τον χώρο) 450.000 ευρώ περίπου ποσό που η ΠΑΕ αναλαμβάνει να επωμιστεί και ακριβώς για αυτό το λόγο η πρόταση μας προϋποθέτει μακροχρόνια σύμβαση.

Αποδεχόμαστε να υπάρχει πρόβλεψη ώστε όποιες εκδηλώσεις κρίνει ο Δήμος ότι πρέπει να γίνουν στον χώρο να φιλοξενούνται από εμάς.

Επίσης δεχόμαστε να υπάρξει πρόβλεψη στην σύμβαση σε περίπτωση που ο Δήμος αναγκαστεί από την οικονομική συγκυρία να επιστρέψει την αθλητική εγκατάσταση στα Ολυμπιακά Ακίνητα να διαπραγματευτούμε τότε εκ νέου με τον ιδιοκτήτη τους όρους.

Με την πρόταση μας μπορεί να μην σας δίνουμε μια ολοκληρωμένη λύση για την βιωσιμότητα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου αλλά απαλλάσσουμε την Δημοτική αρχή από ένα μέρος του βάρους που αφορά την συντήρηση της αθλητικής εγκατάστασης και ταυτόχρονα δίνουμε και μια προοπτική για την σίγουρη και σταθερή ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στην πόλη μας.

Μην παραγνωρίζοντας τις ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ Παναχαϊκή σας καλούμε να κατανοήσετε την ουσιαστική αλλαγή νοοτροπίας που διέπει την διοίκηση μας και την ομάδα μας από τώρα και στο εξής και που θα δίνει σημασία και προσοχή όχι μόνο στον αθλητικό προορισμό της αλλά και στην κοινωνική της διάσταση.

Θέλουμε η ομάδα να γίνει μοχλός κοινωνικής και πολιτισμικής ανάπτυξης. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε χωρίς να υποτιμάμαι αλλά σεβόμενοι την ιστορία όλων των συλλόγων ότι σύλλογοι με πολύ μικρότερη ιστορία από τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής στην πόλη μας έχουν λύσει τα αντίστοιχα προβλήματα χώρων δια μέσου δημοσίας γης.

Απευθυνόμενοι σε μια δημοτική αρχή που μας έχει δώσει την αίσθηση ότι αφουγκράζεται και διαισθάνεται τους προβληματισμούς και την προσπάθεια μας σας καλούμε με την ευκαιρία των 120 χρόνων από την ίδρυση της Παναχαϊκής να της δώσετε την προοπτική και την αξία που της αρμόζει.

Με τιμή

Ο πρόεδρος Αλέξιος Κούγιας».

Super League: Η βαθμολογία μετά τη 14η αγωνιστική
Super League: Η βαθμολογία μετά τη 14η αγωνιστική
Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι
Γρηγόρης Αρναούτογλου – Νάνσυ Αντωνίου: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι
Δώνης: «Είμαστε ενωμένο γκρουπ, αξίζαμε τη νίκη!»
Δώνης: «Είμαστε ενωμένο γκρουπ, αξίζαμε τη νίκη!»
Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Διούδη στο ΟΑΚΑ (video)
Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Διούδη στο ΟΑΚΑ (video)

 • Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
 • Moto 2 και 3
  19:00Ανασκόπηση της σεζόν 2018. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  19:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (Ζ)
  19:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Νασιονάλ (Ζ)
  20:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • MotoGP 2018
  20:15Ανασκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς (Ζ)
  20:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • GP Confidential 2018 E25
  21:30Στιγμιότυπα.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  21:45Κέβιν Λι 'The Motowon Phenom' - Αλ Ιακίντα 'Raging''. Μιλγουόκι, ΗΠΑ. Το καράτε ανταγωνίζεται το κουνγκ φου και το μποξ το ζίου ζίτσου. Το κικ μποξ έρχεται αντιμέτωπο με το τζούντο και η πάλη με το μάι τάι. Η 'μάχη' μεταξύ των πολεμικών τεχνών και η ανάδειξη του 'απόλυτου πρωταθλητή' μόνο στα κανάλια COSMOTE SPORT.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  22:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  22:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  22:30Φάση ομίλων. 6η μέρα αγώνων. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  23:00Μαρκόπουλο.
 • NASCAR Decades: 80's
  23:30Ντοκιμαντέρ.
 • Πολεμικές Τέχνες: UFC Fight Night 2018
  23:45Ραφαέλ Ντος Άνιος - Καμάρου Ούσμαν 'Nigerian Nightmare'. Ο απόλυτος τελικός στο Τορόντο του Καναδά.
 • Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
 • Μπάσκετ: Τενερίφη - Μπασκόνια
  00:00Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2018 - 2019. 12η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • RBAR 2018
  00:35Τέξας, ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Champions League Magazine 2018-19 E15
  01:30Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  01:45Μέγαρα. 6ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Βιλανόβα Γουάιλντκατς - Κάνσας
  02:00NCAA 2018 - 2019. Η φετινή σεζόν κολεγιακού μπάσκετ - κορυφαία αγωνιστική δράση από τους καλύτερους παίκτες των πανεπιστημίων. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Χάιντενχαϊμ
  02:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  02:45Προεπισκόπηση της σεζόν. Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 1ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσμόκι Μινσκ
  04:30VTB United League 2018-19. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρίτιμο - Μπενφίκα
  04:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Βόλεϊ: Ντιναμό Μόσχας - Φενέρμπαχτσε
  05:45CEV Champions League Γυναικών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  06:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2018
  06:15Ζάκυνθος. 5ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  06:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Εσπανιόλ - Μπέτις
  07:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2017
  07:10Daytona Advance Auto Parts Clash. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος, Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Μάιντς
  07:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Τένις: Next Gen ATP Finals 2018
  08:00Μιλάνο. Στιγμιότυπα.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  09:00Μαρκόπουλο.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  09:15NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  09:35Άμπου Ντάμπι, ΗΑΕ. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα E10
  09:45Αφιέρωμα.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  10:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Χάντμπολ: Φλένσμπουργκ - Μπέργκισερ
  10:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • SportShow
  10:45Η εκπομπή SPORTSHOW σας προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία με κύριο άξονα την αγωνιστική δράση της εβδομάδας. Η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα από όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχουν θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.
 • Κλήρωση UEFA Champions League 2018-19 (Ζ)
  11:00Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την κλήρωση της φάσης των 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρουσίαση: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Pre Show (Ζ)
  11:25Παρακολουθήστε την pre show εκπομπή για την κλήρωση για τη φάση των 32 των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Ζιρόνα
  11:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Παπαδόπουλος.
 • NBA Daily
  12:00Η καθημερινή σας ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  12:05Κάννες, Γαλλία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Περούτζια - Ντιναμό Μόσχας
  12:15CEV Champions League Ανδρών 2018-19. League Round. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Κλήρωση UEFA Europa League 2018-19 - Post Show (Ζ)
  12:40Παρακολουθήστε την post show εκπομπή για την κλήρωση για τα playoff των ομίλων στο UEFA Europa League. Παρουσίαση: Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μπάσκετ: Ορλάντο Μάτζικ - Γιούτα Τζαζ
  12:45NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ο Κόσμος του Αγγλικού Πρωταθλήματος 2018-19
  13:3018η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις τελευταίες τροποποιήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και συνεντεύξεις με παίκτες και προπονητές. Δείτε επίσης, ρεπορτάζ και ανασκοπήσεις σε πρώην και νυν αθλητές από όλο τον κόσμο.
 • Ποδόσφαιρο: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Λεβερκούζεν
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 15η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  14:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Χάντμπολ: VELUX EHF Champions League 2018-19
  14:1010η αγωνιστική. Στιγμιότυπα.
 • WRC 2018
  14:35Coiluna Loelle 2, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Τένις: Αλιξάντρα Σασνόβιτς - Ελίνα Σβιτολίνα
  14:55WTA 2018. Brisbane International. Τελικός. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: ΑΕΚ - Λαύριο Aegean Cargo
  15:30Betshop Basket League 2018-19. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  15:55Sassari Argentiera 2 - Power Stage, Ιταλία. Περιγραφή: Βιδιάνος Ρούσσος.
 • Bundesliga 2018-19 - Στιγμιότυπα
  16:0015η αγωνιστική.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:30XTERRA World Championship.
 • Ποδόσφαιρο: Ο Καλύτερος Αγώνας της Εβδομάδας
  17:00Παρακολουθήστε τους καλύτερους αγώνες.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  17:20Resolute Cup 2018.
 • Μπάσκετ: Κλ. Καβαλίερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
  17:30NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • WRC 2018
  17:45Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Sak Attack
  18:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις σημαντικότερες 'μάχες' της Μαρίας Σάκκαρη που την έφεραν στην 41η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του WTA. (Μαρία Σάκκαρη - Αράντξα Ρους. WTA 2018. Brisbane International. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Grand Prix of Qatar).
 • Ποδόσφαιρο: Κολονία - Μαγδεβούργο (Ζ)
  19:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  20:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Gran Premio Motul de la Republica Argentina).
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E12
  20:30Αθλητική εκπομπή.
 • Μπάσκετ: Γ. Γουίζαρντς - Λ. Α. Λέικερς
  20:35NBA 2018 - 2019. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Άρης Μπάρκας.
 • Αφιέρωμα: UFC The Ultimate Fighter E2801
  21:00Παρακολουθήστε τις σημαντικότερες στιγμές του φετινού TUF μέχρι και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Rafael Dos Anjos και τον Kamaru Usman.
 • MotoGP Ανασκόπηση 2018
  21:10Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του φετινού πρωταθλήματος MotoGP και την κατάκτηση του τίτλου από τον Μαρκ Μαρκέθ για 3η συνεχόμενη χρονιά. (Red Bull Grand Prix of The Americas).
 • COSMOTE SPORT 7HD
  21:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies