Champions League: Σαρωτική Λίβερπουλ, πήρε το... ντέρμπι η Ίντερ (videos+photos)
Την πιο άνετη νίκη της βραδιάς στο Champions League πήρε η Λίβερπουλ - https://twitter.com/LFC

Champions League: Σαρωτική Λίβερπουλ, πήρε το... ντέρμπι η Ίντερ (videos+photos)

Champions League: Η Λίβερπουλ νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της Γκενκ, μεγάλη νίκη για την Ίντερ κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Η βραδιά της Τετάρτης (23/10) στο Champions League τα είχε… όλα. Γκολ, αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα και μπόλικο… VAR το οποίο βοήθησε σε πολλές περιπτώσεις έτσι ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Η αρχή έγινε νωρίς στη βραδιά με την Τσέλσι να κερδίζει 1-0 τον Άγιαξ μέσα στον Άμστερνταμ και τη Λειψία να επικρατεί 2-1 της Ζενίτ με ανατροπή.

Στα βραδινά παιχνίδια, μόνο η Λίβερπουλ ήταν αυτή που «καθάρισε» εύκολα κερδίζοντας άνετα 4-1 την Γκενκ μέσα στο Βέλγιο. Ο Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ των «Reds» ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Μανέ και Σαλάχ. Το γκολ της… τιμής για τους Βέλγους ήρθε από τον Οντέι στο 87’ του αγώνα και ενώ όλα είχαν κριθεί.

Στην Αυστρία και στην έδρα της Σάλτσμπουργκ έγινε… ματσάρα ανάμεσα στους γηπεδούχους και τη Νάπολι. Οι Ιταλοί προηγήθηκαν τρεις φορές και κατάφεραν να διατηρήσουν το τελευταίο τους προβάδισμα με τον Ινσίνιε κερδίζοντας 3-2. Στο ματς αυτό έγιναν μεγάλα ρεκόρ, τόσο από τον Χάαλαντ όσο και από τον Μέρτενς. Ο Νορβηγός της αυστριακής ομάδας έγινε ο πρώτος teenager που σκοράρει και στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο Champions League μετά τον Καρίμ Μπενζεμά, ενώ ο Βέλγος της ιταλικής ομάδας ξεπέρασε κατά ένα τα γκολ που έχει βάλει με τη φανέλα των «παρτενοπέι» ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η Ίντερ με την Ντόρτμουντ κοντραρίστηκαν στο ντέρμπι της βραδιάς στο Μιλάνο. Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ από το 22’, έχασαν και πέναλτι για να «καθαρίσουν» την υπόθεση – νίκη, ωστόσο τα κατάφεραν στο φινάλε με το γκολ του Καντρέβα για το τελικό 2-0.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε νωρίς το σκορ στην Πράγα με τον Μέσι, όμως, η Σλάβια ισοφάρισε με τον Μπορίλ. Οι Καταλανοί κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο χάρη στο αυτογκόλ του Ολαγίνκα με το τελικό 2-1 υπέρ τους.

Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα προηγήθηκε της Λιόν χάρη στο γκολ του Ράφα Σίλβα μόλις στο 4’ της αναμέτρησης. Η Λιόν δεν… παράτησε το ματς, πίεσε και βρήκε την ισοφάριση με τον Ντεπάι στο 70’, όμως, ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Λόπες, έδωσε το δικαίωμα στον Πίτσι να σκοράρει και να δώσει νίκη στους «αετούς της Λισαβώνας» με το τελικό 2-1.

Το πιο… χιτσκοκικό φινάλε σε ματς, ήρθε στο Λιλ – Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» κόντρα στη ροή του αγώνα πήραν προβάδισμα με το γκολ του Τσερίσεφ στο 63’, ενώ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιακαμπί στο 84’. Η Λιλ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς πάντως και δίκαια ισοφάρισε με τον Ικονέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με το γκολ να μετράει μετά από χρήση του VAR και να δίνει βαθμό (1-1) στους γηπεδούχους!

Δείτε τις βαθμολογίες όλων των ομίλων του Champions League  



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved