Η Κέι Άλβες πουλάει φωτογραφίες της και παραδέχεται: «Κερδίζω 50 φορές περισσότερα από το βόλεϊ»
Istagram: Key Alvees

Η Κέι Άλβες πουλάει φωτογραφίες της και παραδέχεται: «Κερδίζω 50 φορές περισσότερα από το βόλεϊ»

Influencer, μοντέλο και αθλήτρια βόλεϊ, η Κέι Άλβες, έχει 2,3 εκατομμύρια followers στο Instagram και όπως παραδέχεται η ίδια: «Κερδίζω 50 φορές περισσότερα χρήματα από ψηφιακές πλατφόρμες, παρά από το βόλεϊ»!

Η πανέμορφη Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια, παρότι δεν «πουλάει» γυμνές και προκλητικές φωτογραφίες -τουλάχιστον στο προσωπικό της προφίλ- είναι η αθλήτρια με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram κάτι που της έχει χαρίσει πολλές συνεργασίες με μεγάλες χρηματικές απολαβές. Παράλληλα κατατάσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες influencers από τον χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα.

Τα ποσταρίσματά της είναι τόσο από τα γήπεδα όπου αγωνίζεται ως λίμπερο με την φανέλα της Osasco Voleibol Clube, όσο και από παραλίες φορώντας το μαγιό της και ελκύοντας εκατομμύρια Likes και σχόλια.

Η Κέιλα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, αν και είναι μόλις 22 χρονών εκτός από βολεϊμπολίστρια είναι μοντέλο και μάλιστα εκτός από διάφορες συνεργασίες που έχει και της εξασφαλίζουν το μέλλον της, συνεργάζεται και με την πλατφόρμα Only fans, όπου γνωρίζει τεράστια επιτυχία καθώς οι καμπύλες της και το βραζιλιάνικο σκέρτσο της μαγνητίζουν τα βλέμματα, κερδίζοντας πολλές συνδρομές.

Τα video που υπάρχουν με την ίδια η Κέιλα όσο και μαζί με την δίδυμη αδερφή της Κέιτ είναι αναρίθμητα στο διαδίκτυο με την Βραζιλιάνα καλλονή να συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες Influencers του κόσμου παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της η εκθαμβωτική αθλήτρια που έχει έδρα το Σάο Πάολο, παραδέχτηκε πως «Κερδίζει 50 φορές περισσότερα χρήματα από το OnlyFans παρά από το βόλεϊ».

Ωστόσο μιλώντας στην O Globo, δήλωσε πως θέλει να επικεντρωθεί στο βόλεϊ, αλλά χωρίς να σταματήσει τη συνεργασία της με την συνδρομητική πλατφόρμα που την κάνει πλούσια!

Η Κέι Άλβες τόνισε με νόημα:

«Παίζω για τρίτη χρονιά επαγγελματικά βόλεϊ. Αλλά οι δραστηριότητές μου εκτός γηπέδων μεγάλωσαν πολύ και έτσι δίνω περισσότερη προσοχή και σε μια παράλληλη καριέρα μοντέλου. Μου αρέσει ή όχι σήμερα αυτό είναι το μεγαλύτερό μου εισόδημα. Θεωρώ όμως τον εαυτό μου πρώτα αθλήτρια. Περισσότερο αγαπώ το να παίζω βόλεϊ από το να βγάζω φωτογραφίες. Γι’ αυτό και δεν θα σταματήσω την καριέρα μου παρότι οικονομικά μιλώντας αυτό θα ήταν πιθανό».

Και κατέληξε λέγοντας:

«Κερδίζω 50 φορές παραπάνω από τις ψηφιακές πλατφόρμες παρά από το βόλεϊ. Κερδίζω πολλά από το Only Fans καθώς οι συνδρομές είναι συγκεκριμένες και για ολόκληρο τον μήνα!»

Δείτε παρακάτω μερικά από τα βίντεο της Βραζιλιάνας, Κέι Άλβες.

keyla alves 202,breazilian beautiful volleyball player ??,biography, key alves volleyball

TRÊS EM UM... KEYLA ALVES É JOGADORA DE VÔLEI, MODELO E INFLUENCER | BAND ESPORTE CLUBE

Beautiful Volleyball Players - Kay Alvees - ( Libero )

Keyt Alves And Keyla Alves | The Twins Brazilian Beauty Volleyball Players



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved