Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος σκορδαλιά
SHARE

Η συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Η πιο εύκολη συνταγή για το πατροπαράδοτο πιάτο της 25ης Μαρτίου.

Σε περίπτωση που έχουμε πάρει παστό μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε βάζοντάς τον σε ένα μπολ με νερό να τον καλύπτει με μισή κουταλία του γλυκού αλάτι. Αλλάζουμε κάθε 3 ώρες το νερό. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 1 μέρα.

Δείτε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια η αποστολή για τη φιέστα!
ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια η αποστολή για τη φιέστα!
Βάλσαμο στην «πληγή»
Βάλσαμο στην «πληγή»
Οι «δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα» της Τετάρτης, έγιναν «τα ξέρω όλα» την Παρασκευή…
Οι «δεν είδα τίποτα, δεν άκουσα τίποτα» της Τετάρτης, έγιναν «τα ξέρω όλα» την Παρασκευή…
Ο Βαλβέρδε έκλεψε την «καρδιά» του Ζιντάν (photos)
Ο Βαλβέρδε έκλεψε την «καρδιά» του Ζιντάν (photos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies