Survivor: Ότο Ρεχάγκελ για τους Διάσημους!

Survivor: Ότο Ρεχάγκελ για τους Διάσημους!

Το σκάουτινγκ του OnSports έδειξε... Ότο Ρεχάγκελ για την ανατροπή 

Το σερί των Διάσημων πριν την κομβική ασυλία που τους έκανε μαλλιά κουβάρια φανέρωνε πως ο Σπαλ-4000, ο Μποάνθρωπος σου και η παρέα τους δε θα έχαναν ποτέ ξανά στα αγωνίσματα. Για την ακρίβεια θα κέρδιζαν όποτε ήθελαν κι ας μην φόρτσαραν ιδιαίτερα με βαρύ στομάχι από τα έπαθλα φαγητού. Μάλλον θα σκέφτηκαν πως θα ήταν unfair με τον μάνατζερ-θλασίτο Πάνο, μονίμως τραυματία, να κάνουν πλάκα στους αντιπάλους.

Οι Μαχητές το γύρισαν όμως το έργο στις τελευταίες αγωνιστικές. Από τις κατραπακιές στις ασυλίες το έζησαν το σενάριο όπως ο Κώστας ο Μισθοφόρος τις μυστικές αποστολές του κάπου, κάπως, κάποτε στην Αφρική. Πλακώθηκαν, ξεκατινιάστηκαν, ξεθύμαναν κι ας μην έφυγε ακόμα ο μεγάλος καημός του Τσανγκ. Η Ελισάβετ παραμένει στην κορυφή της επίθεσης των Μαχητών και ας γίνεται «ντέρμπι» στα αποδυτήρια, στα συμβούλια και στο νησί.

Όσο όμως ο Θεσσαλονικιός Κινέζος της Κάτω Τούμπας ψηφίζει τη δίδυμη που απέμεινε στο Survivor ακόμα και στον ύπνο του, στα αποδυτήρια των Διάσημων η κατάσταση είναι μπαρούτι και θυμίζει σκηνικό Ζάχοβιτς-Μπιγκόν. Γκρίνια, μουρμούρες και «πλακώματα» που κορυφώθηκαν με το δράμα της αποχώρησης της Σόφης. Η Πασχάλη άφησε στην άκρη την αγαπησιάρικη γιόγκα και έγινε «νίντζα». Κάρφωσε τον Ντάνο σαν να παίζει βελάκια, του την έφερε στον αποχαιρετισμό αφήνοντας τον παγωτό στην αποχώρησή της και έμελλε να ξεκινήσει επανάσταση στα social media. Αν δεν το κατάλαβε, έφυγε νύχτα επειδή από τη διάλεξη φιλοσοφικής που επέλεξε να κάνει όταν ο Σάκαρος της έδωσε το λόγο ουδείς Έλληνας σταύρωσε το νόημα. Ένα κράμα του καταρράχτη του Νιαγάρα και του ποταμού Πηνειού ήταν οι ορδές που ξεστόμισε, μπερδεύοντας ακόμα και το google translate.  Κοινώς χάσαμε την μπάλα.

sofipasquale

Για να την βρουν πάντως οι Διάσημοι πριν είναι ακόμα αργά χρειάζονται αλλαγές. Άμεσα πριν τους ξεπαστρέψουν τα αλάνια των Μαχητών που και φορμαρισμένοι είναι και έφαγαν αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Πως θα αντιστραφούν οι όροι; Μόνο εάν ο Όττο Ρεχάγκελ σκάσει μύτη στο νησί των Διάσημων και σηκώσει μανίκια. Θα τους «κλειδώσει» στην καμπριολέ καλύβα και θα τους βάλει έναν-έναν στη θέση τους κάνοντας τους τακτική με καρύδες πάνω στην άμμο του Άγιου Δομίνικου.

Όπως έκανε όταν ανέλαβε και το σκορποχώρι που λεγόταν Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου και «κούφανε» την Ευρώπη όταν ο Τεό ο Ζαγοράκης σήκωσε το τιμημένο στη Λισαβόνα.

Ο τελευταίος αγώνας που έγινε με δεμένα μάτια, απέδειξε ότι οι μαχητές υπό την καθοδήγηση ενός μάνατζερ όπως ο Πάνος ο ραγκμπάς μπορούν να παίξουν καλή… μπαλίτσα και να φτάσουν στην έκτη σερί νίκη τους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των διάσημων και καταρρακώνοντάς τους ακόμα περισσότερο την ψυχολογία.

Αυτό ακριβώς καλείται να κάνει και ο Όττο με τους διάσημους. Να πάει στο νησί, να διώξει όσο μπορεί τις κάμερες και να ενώσει τους πάλαι ποτέ κραταιούς σελέμπριτις, πριν μείνουν κι αυτοί οκτώ και αναγκαστούν να παίξουν επί ίσοις όροις τους αγριεμένους πλέον μαχητές.

Ο Ρεχάγκελ το έχει κάνει αυτό στο παρελθόν και μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια κρίση. Ξέρει πώς να ξεκινήσει από την άμυνα, πώς δηλαδή να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και να τους κάνει να αποκτήσουν αυτό το αποφασιστικό βλέμμα που είχαν στις ένδοξες στιγμές τους, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του για να προωθήσει ξανά το ομαδικό βλέμμα.

ottosurvivel

Τα χαστούκια είναι συνεχόμενα στο στρατόπεδο των διάσημων και η κατηφόρα δείχνει να μην έχει τελειωμό. Είναι καιρός η παραγωγή να δώσει κόουτς στις δύο ομάδες τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της Ένωσης.

Οι μαχητές ούτως ή άλλως τον έχουν έτοιμο. Ο Πάνος που έχει πάθει θλάση ακόμα στον αφαλό, βρίσκει έναν καλό λόγο ύπαρξης στη συνέχεια του παιχνιδιού που αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η παραγωγή λοιπόν πρέπει να στείλει ένα διάσημο προπονητή στον Ντάνο και την παρέα του για να τους κάνει ξανά ανταγωνιστικούς.

panos copy

Και ο μόνος που μπορεί πραγματικά να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή, είναι ο Γερμανός.

xoutos



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved