Ποια πράγματα προκαλούν πρόβλημα στύσης στους άνδρες;
SHARE

Ποια πράγματα προκαλούν πρόβλημα στύσης στους άνδρες;

Η στυτική δυσλειτουργία έχει αρχίσει και… χτυπά την πόρτα όλο και περισσότερων ανδρών. Καθημερινά οι άνδρες κάνουν μερικά πράγματα που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την σεξουαλική τους ζωή.

Αναμφίβολα ζούμε σε καιρούς που οι ρυθμοί είναι έντονοι και συχνά πυκνά, μερικά καθημερινά πράγματα μας προκαλούν μεγάλο… πρόβλημα, όχι μόνο στις προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και την σεξουαλική μας ζωή. Σύμφωνα με έρευνα, περίπου 18 εκατομμύρια άνδρες στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την στύση τους κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως αυτό έχει αντίκτυπο και στην αυτοπεποίθησή τους και τις σχέσεις τους.

Η… αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουμε καθημερινά και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω…

1. Το μέγεθος της μέσης

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, μελέτη του Πανεπιστημίου του Κόρνγουελ, απέδειξε πως οι άνδρες που έχουν μέγεθος μέσης πάνω από 100 εκατοστά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την στύση τους.

2. Το κάπνισμα

Οι επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία είναι τρομακτικές. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει το χρόνιο κάπνισμα. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι πως το τσιγάρο αποτελεί την κύρια αιτία στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες κάτω των 40 ετών. Το κάπνισμα προκαλεί συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες, οι οποίες φράζουν την κανονική ροή, η οποία απαιτείται για τη σωστή στύση.

3. Το αλκοόλ

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα που προκαλεί το ποτό στην στύση των ανδρών είναι πιο… γνωστό από του καπνίσματος. Η μεγάλη κατανάλωση μειώνει τις σεξουαλικές επιθυμίες και σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ, τα δύο ποτέ την ημέρα είναι το… μέτρο για την σωστή λειτουργία.

4. Στοματική υγιεινή και ανοσοποιητικό σύστημα

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά η αλήθεια είναι πως άνδρες με πρόβλημα στην στύση τους, έχουν τις τριπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν κάποια ασθένεια των ούλων ή των δοντιών, μια και η φλεγμονή που εμφανίζεται μπορεί να μεταδοθεί από τα ούλα στο υπόλοιπο σώμα.

5. Άγχος

Εδώ… μπαίνουν οι ρυθμοί που ζούμε το τελευταίο διάστημα. Δύσκολα θα καταφέρει κανείς να βρει κάποιον που κάνει ζωή σύμφωνα με τις… επιταγές της εποχής και να μην αντιμετωπίζει θέματα άγχους και στρες. Και ναι είναι από τις πιο κοινές αιτίες για τη στυτική δυσλειτουργία.

6. Έλλειψη ύπνου

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, το στρες και το άγχος προκαλούν μεγάλο πρόβλημα στην υγεία μας. Η ξεκούραση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση.

7. Κακή διατροφή και καθιστική ζωή

Σύμφωνα με έρευνα, κάποιος που είναι υπέρβαρος ή έχει διαβήτη ή και τα δύο μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη στύση του, καθώς το νεύρο που συνδέεται με το πέος μπορεί να επηρεαστεί.

Μπλατ: «Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος»
Μπλατ: «Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος»
Ολυμπιακός: Βήμα πρόκρισης στην Τουρκία!
Ολυμπιακός: Βήμα πρόκρισης στην Τουρκία!
Ηλίας Βρεττός: Συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του και τις γιορτές- Δείτε ποιοι διασκέδασαν παρέα
Ηλίας Βρεττός: Συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του και τις γιορτές- Δείτε ποιοι διασκέδασαν παρέα
Το νέο πουλέν του Γκουαρντιόλα από την Μασία (video)
Το νέο πουλέν του Γκουαρντιόλα από την Μασία (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies