Τι λένε οι γυναίκες και τι πραγματικά εννοούν - Η απόλυτη μετάφραση που σου ανοίγει τα μάτια

Τι λένε οι γυναίκες και τι πραγματικά εννοούν - Η απόλυτη μετάφραση που σου ανοίγει τα μάτια

Για να είσαι υποψιασμένος

 

Tις γυναίκες εσείς οι άντρες δεν πρόκειται να τις καταλάβετε ποτέ, κάτι που μας δίνει σαφές πλεονέκτημα, όχι στις μεταξύ μας σχέσεις, αλλά στον ψυχίατρο διότι εκεί καταλήγεις αργά ή γρήγορα.

Επειδή όμως εμείς αγαπάμε τις γυναίκες, αγαπάμε και τους άντρες-δε βαριέσαι;-λέμε σήμερα να σου κερδίσουμε λίγο χρόνο και κυρίως φαιά ουσία γιατί δεν είναι εποχές και για πολλή σκέψη. Ως γνωστόν, εμείς τα κορίτσι δε λέμε ποτέ αυτό που θέλουμε, για πολλούς και διάφορους λόγους οι οποίοι κάποιες φορές έχουν να κάνουν με σένα, και κάποιες σίγουρα όχι. Εν ολίγοις, εμείς σου έχουμε την μετάφραση αυτών που σου λέει η γκόμενά σου ή κάποια που γουστάρεις, και τι πραγματικά εννοεί.

1.    Σόρυ έχω σχέση: Koίταξε να δεις, αν βρίσκεστε σε μαγαζί και εδώ και περίπου μια ώρα την κοιτάς σα λιγούρι και εκείνη ανταποκρίνεται, σίγουρα δεν έχει γκόμενο.  Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην της αρέσεις καν και απλά να επιβεβαιώνεται ότι μετράει σα γυναίκα. Σε περίπτωση λοιπόν που πάρεις τα ρίσκα σου και πας να της μιλήσεις-υποθέτουμε ότι είσαι σχετικά έξυπνος για να μην πας σε μία τύπισσα που σε έχει γραμμένο όλο το βράδυ-και γυρίσει και σου πει ότι έχει σχέση, μάλλον είναι δικαιολογία. Εκτός αν από μακριά της άρεσες, και από κοντά σε βρήκε τέρας. Παίζει κι αυτό…

2.    Κι εγώ θέλω κάτι χαλαρό αυτή την περίοδο: Το συγκεκριμένο είναι κάπως δύσκολο μιας και αν μπλέξεις δύσκολα ξεμπλέκεις. Εκείνη λοιπόν σε γουστάρει, αλλά δεν είναι και σίγουρη (βασικά απλά θέλει κάποιον να κάνει σεξ μέχρι να βρει κάτι άλλο). Παρόλα αυτά, όσο το θέμα προχωράει, μιλάμε για την πρώτη εβδομάδα, η αναζήτησή της για άλλο αρσενικό σταματάει, και θέλει μόνο εσένα. Κάτι που φυσικά δεν μπορεί να σου πει, γιατί η συμφωνία σας ήταν άλλη. Οπότε μένει στο σεξάκι, μόνο και μόνο για να σε βλέπει. Ε και κάποια στιγμή κάνει την έκρηξή της και όποιον πάρει ο χάρος. Το κακό στην προκειμένη, είναι να σου γίνει κολλιτσίδα. Εκεί την πάτησες για τα καλά.

3.    Δεν έχω τίποτα: Έχει και μάλιστα πολλά. Και πίστεψέ μας τα έχει μαζί σου, διότι όταν μία γυναίκα είναι καψούρα, το μόνο που μπορεί να τη βγάλει εκτός εαυτού είναι ο γκόμενος που γουστάρει. Σε αντίθεση με σένα που έχεις ένα σωρό άλλα πράγματα με τα οποία μπορείς να γίνεις έξαλλος. Οπότε στην περίπτωση αυτή, είτε την ρωτάς και επιμένεις, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική σου ακεραιότητα είτε την αφήνεις να βράζει στο ζουμί της και κάποια στιγμή απλά προσγειώνεται κάτι στο κεφάλι σου.

4.    Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο: Καλά αυτό στο εγγυόμαστε, δεν υπάρχει περίπτωση να σου λέει αλήθεια. Είτε είναι από το σεξ στο πρώτο ραντεβού, είτε για κάτι περίεργο στο κρεβάτι, είτε για μία κατάσταση είτε δεν ξέρουμε κι εμείς τι. Υποτίθεται ότι στο λέει για να μην την περάσεις για… ξετσίπωτη (που λένε και οι γιαγιάδες) και εύκολη, αλλά ok, εσύ ήδη ξέρεις τι παίζει.  

5.    Όχι βρε δεν πειράζει που άργησες να απαντήσεις στο μήνυμά μου: Προφανώς και πειράζει και μην κάνεις το λάθος να την πιστέψεις γιατί μπλοφάρει. Όση ώρα εσύ δεν απαντάς, έχει προλάβει  να κλάψει, να πιει τρία σφηνάκια για να συνέλθει, και φυσικά να αναλύσει την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου με τις φίλες της. Αυτά στο μισάωρο. Έτσι και τολμήσεις να καθυστερήσεις περισσότερο, να είσαι έτοιμος για όλα. Ακόμα και για να πεθάνεις!



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved