Τελικά ποιο ήταν το λάθος του Πιτσίλκα;

Τελικά ποιο ήταν το λάθος του Πιτσίλκα;

Ο Νίκος Πιτσίλκας έδωσε συνέντευξη. Μίλησε. Για όλα; Μπα. Για όσα ήθελε.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν πιέστηκε και ιδιαίτερα για να πει κάτι που δεν θα ήθελε.

Πχ: 

Για τον Τάσο Μάνο και τον ορισμό που έγινε και εν συνεχεία αναιρέθηκε σε ματς του Ολυμπιακού: «Το λάθος ήταν δικό μου» είπε… γενναία ο Πιτσίλκας, χωρίς όμως να μας εξηγήσει ποτέ (δεν του απαιτήθηκε) ποιο ήταν αυτό το λάθος.

Ότι έβαλε τον Μάνο σε ματς του Ολυμπιακού; Και αν είναι αυτό από που και ως που είναι λάθος; Υπήρχε κάποια εντολή; Κάποια απαίτηση; Και από ποιον; Γιατί δεν έπρεπε ο Μάνος να σφυρίξει τον Ολυμπιακό; Ή μήπως ήταν λάθος ότι τον έβγαλε; Με τα ίδια ακριβώς ερωτήματα… Αυτά που θα έθετε και ένα οκτάχρονο παιδί…

Αλλά είπαμε. Ούτε ήθελε επί της ουσίας να απαντήσει, ούτε πιέστηκε όπως θα έπρεπε. Έμειναν όλοι στο… ηρωϊκό «το λάθος ήταν δικό μου» κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…

Όπως και σε ότι αφορά στο αν υπήρξε κάποια εντολή από κάπου για την… κατάψυξη του συγκεκριμένου διαιτητή, όπως και πολλών άλλων, οι οποίοι είτε πήραν το καπελάκι τους κι έφυγαν, είτε θα διεκδικήσουν το δίκιο τους δικαστικά!

Κι όταν εδώ και χρόνια οι ίδιοι πάνω-κάτω άνθρωποι που παίρνουν τώρα τις συνεντεύξεις, έγραφαν διαρκώς για παρεμβάσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου στα διαιτητικά δρώμενα, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση να μην θέτουν καν ανάλογο ερώτημα τώρα στη νέα τάξη πραγμάτων.

Εκτός κι αν θεωρούν αυτονόητο ότι ο νέος πρόεδρος δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα… Ή δεν θέλουν απλά να ρωτήσουν ώστε όταν κι όποτε προκύψει δικαστική διαμάχη οι διαιτητές που παίρνουν πια παιχνίδι στη χάση και στη φέξη να μην χρησιμοποιήσουν την όποια απάντηση για να βρουν τον υπεύθυνο για την χρησιμοποίηση τους…

Αν ο Πιτσίλκας δεν γνωρίζει για ανάλογες περιπτώσεις ας ρωτήσει τον Συμεωνίδη τι έκανε όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο… Γιατί θα βρεθεί.

Κάτι τελευταίο. Αν ο μπαμπάς Πιτσίλκας θεωρεί τον γιο του… αδικημένο σε σχέση με τους ορισμούς που του έδωσε φέτος, μπορεί του χρόνου να τον βάζει να σφυρίζει και στην Κηφισίας! Μόνο εκεί δεν τον όρισε…

Υγ. Το να γευματίζουν οι διαιτητές του αγώνα Ελλάδα-Μ. Βρετανία με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή της ΕΟΚ και τον διεθνή διαιτητή, Ηλία Κορομηλά, πριν τον αγώνα δεν είναι ένδειξη της ελληνικής φιλοξενίας και δημόσιες σχέσεις αλλά μέγα λάθος. Το μόνο ευχάριστο ήταν πως δεν πήγε μαζί ο περίφημος πια… Μαυραγάνης.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved