Έ, όχι και να κουνάτε και το δάχτυλο!

Έ, όχι και να κουνάτε και το δάχτυλο!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τους χθεσινους «καταστροφείς» που έγιναν... σημερινοί τιμητές.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει νέα διοίκηση. Και όπως είπε και στη γραπτή δήλωση του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «καλή δύναμη ή μάλλον καλά κουράγια στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι και μάλλον θα παραμένει όσο συνεχίζεται αυτή η μετάλλαξη… ανικανοποίητος».

Τώρα λοιπόν που η νέα διοίκηση εκλέχθηκε κι οτιδήποτε ειπωθεί η γραφτεί δεν θα… χρεωθεί από τους γνωστούς-αγνώστους ως κάτι άλλο πέρα από απλά ένα ακόμη συμπέρασμα, θαρρώ πως μπορούμε να γράψουμε μια-δυο κουβέντες. Η μία αφορά στον «συναγερμό» που επιχειρήθηκε ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε από κάποιους, ώστε να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Σεβαστή η κάθε προσπάθεια. Με μία όμως επισήμανση.

Τα δύσκολα, τα πραγματικά δύσκολα για τον Παναθηναϊκό ήταν πριν από δύο χρόνια. Τότε που ο Σύλλογος ήταν απαξιωμένος παντού, τμήματα του βολόδερναν στα αλώνια, κάτι τύποι που δήλωναν παράγοντες ασελγούσαν στον… ημιθανή Παναθηναϊκό και τον είχαν φορτώσει με ένα χρέος της τάξης των 3,5 εκατ. ευρώ. Παλιά λεφτά κοντά στο ένα δις δραχμές! Απίστευτο αλλά απόλυτα αληθινό. Τότε ήταν τα δύσκολα. Τότε που αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έβγαινε μπροστά και δεν πλήρωνε από την τσέπη του αυτό το ένα δις παλιές δραχμούλες, ο Παναθηναϊκός θα «πέθαινε».

Ο Παναθηναϊκός που παραλαμβάνει η νέα διοίκηση έχει ΜΗΔΕΝ χρέος, έχει μάθει να λειτουργεί επαγγελματικά, έχει όλα τα τμήματα του στις μεγάλες κατηγορίες, κατακτά ή διεκδικεί τίτλους και κυρίως έχει ξανά ισχυρό λόγο σε όλα τα κέντρα εξουσίας. Α! Και προσελκύει χορηγούς… Γιατί είναι ένας υγιής Σύλλογος. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που άφησε ο Δημήτρης στους επόμενους… Κι αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Από κανέναν. Ούτε από αυτούς που με την ταμπέλα του… αγνού φιλάθλου κάνουν παιχνίδια μικροπολιτικής κι όχι μόνο.

Πολύ περισσότερο για τους χθεσινούς «καταστροφείς» που έγιναν… σημερινοί τιμητές, λες και ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρού.

Ναι τους διάφορους… Μιχαλαριάδες και Σία που πήγαν στη Γενική Συνέλευση για να κουνήσουν το δάχτυλο. Ποιοι; Αυτοί που επί των ημερών τους ο Παναθηναϊκός από Σύλλογος έγινε… μαγαζάκι. Ένας οργανισμός που όχι αύριο δεν θα είχε αλλά ούτε καν σήμερα αν το 2018 δεν έβγαινε μπροστά ο Γιαννακόπουλος! Όλοι αυτοί λοιπόν, ποντάροντας στη λήθη και στο θυμικό του κόσμου, πουλάνε ύφος… Λογικό θα μου πεις.

Όταν έχεις μάθει στο τσάμπα παντού και στην… τσάμπα μαγκιά θα είσαι πρώτος. Πρωταθλητής!  Με τη διαφορά ότι τώρα πια ο πολύς κόσμος ξέρει. Κι ας είναι η μοίρα του Παναθηναϊκού αυτή η πλειοψηφία, η συντριπτική, οι πραγματικά πολλοί να μένουν πάντα σιωπηλοί. Αλλά ξέρουν. Κι αυτό κάποιες φορές αρκεί.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved