Καμπανάκι για Αγιούμπ!

Καμπανάκι για Αγιούμπ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την νοοτροπία του Αγιούμπ στα play off και το καμπανάκι, που έχει χτυπήσει ενόψει της νέας σεζόν, που υπολογίζεται για βασικός άξονας της μεσαίας γραμμής.

Ο Αγιούμπ πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή. Αυτό έγινε μόλις είδε στην δοκιμή ότι ο Γιώργος Δώνης δεν τον προορίζει για βασικό. Δεν πάει ούτε στην Τούμπα, αφού συνεχίζει την θεραπεία στον προσαγωγό και δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει και μέχρι τέλος των play off με το πιο πιθανό να μην τον ξαναδούμε .

Μπορεί τυπικά και ιατρικά να είναι καλυμμένος ο Αγιούμπ με τις… ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι ενοχλημένος και από το γεγονός, ότι δεν θα έπαιζε με τον Ολυμπιακό, αλλά και διότι στα παιχνίδια, που έχει παίξει στα play off, είτε γίνεται αλλαγή, είτε μπαίνει σαν αλλαγή. Το παράπονο του Αγιουμπ είναι δεδομένο, αλλά στο γήπεδο με εξαίρεση το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που είχε καλή απόδοση(και σε εκείνο το ματς, όμως, όταν μπήκε ο Νάγκι άλλαξε τη ροή του αγώνα), στα υπόλοιπα παιχνίδια είχε κακή απόδοση. Επιθετικά δεν βοήθησε στην δημιουργία και ανασταλτικά δεν συμμετείχε. Υπήρχαν παιχνίδια, όπως αυτό με τον Αρη, που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, που νόμιζε κανείς, ότι η ομάδα έπαιζε με δέκα.

Ο Αγιούμπ από όσα έχουμε δει είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική και έχει τη δυνατότητα να μοιράζει σωστά την μπάλα. Ακόμα δεν έχουμε δει, να απειλεί άμεσα την αντίπαλη εστία να φθάνει στο γκολ. Αυτό, που σίγουρα δεν έχει από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα είναι η συμμετοχή στο ανασταλτικό κομμάτι. Αν αυτό οφείλεται στην μακρά αποχή του από τα γήπεδα, από τη θρόμβωση που είχε στην διάρκεια της σεζόν η έτσι είναι το στιλ του μένει να το δούμε στο γήπεδο τη νέα σεζόν.

Το πιο ανησυχητικό για μένα είναι η νοοτροπία του. Αν ο Αγιούμπ και με τον νέο προπονητή, που θα έρθει έχει την απαίτηση να παίζει 90 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, να μην γίνεται αλλαγή, αλλά στο γήπεδο δεν κάνει κατάθεση ψυχής τότε θα προκύψει πρόβλημα. Πάνω από τον σύλλογο δεν μπαίνει κανείς, όπως και αν λέγεται. Μπορεί ο Αγιούμπ να έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, ότι θα είναι μόνιμα βασικός ανεξάρτητα από την απόδοση που θα έχει.

Καλό θα είναι ο Τσάβι Ρόκα, που τον έφερε να του εξηγήσει κάποια πράγματα, διότι αν δεν αλλάξει ο Αγιούμπ νοοτροπία τα ίδια θα γίνουν και με τον Πογιάτος τη νέα περίοδο.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved