Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού και πολιτικού Τύπου της Παρασκευής (8/8)
Λάμψη… από Αστέρα έχουν τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου της Παρασκευής (8/8) μετά την μεγάλη πρόκριση των Αρκάδων στα play offs του Europa League.
Η ομάδα της Τρίπολης έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε τη νίκη 3-1 στον επαναληπτικό, ανατρέποντας την ήττα 1-0 στον πρώτο αγώνα της Γερμανίας, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, εν αντιθέσει με τον Ατρόμητο που αποδείχθηκε ιδανικός… αυτόχειρας, επιτρέποντας στην Σαράγιεβο να πάρει την πρόκριση στο Περιστέρι.
Στον πολιτικό Τύπο, τα χρέη του κράτους προς τους ιδιώτες και ο φόρος… έκτρωμα για τα ακίνητα, οι εξελίξεις στο θέμα του εμπάργκο της Ρωσίας και οι βάσεις σε 45 σχολές ΑΕΙ, βρίσκονται σε πρώτο… πλάνο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.