Το efood βάζει «γκολ» στο delivery με ένα νέο μοντέλο εργασίας

Το efood βάζει «γκολ» στο delivery με ένα νέο μοντέλο εργασίας

Γνωρίζεις καλά πως η παρακολούθηση ενός αγώνα, επιβάλλει και μία συγκεκριμένη «ιεροτελεστία», ώστε να είναι ακόμη πιο απολαυστική.

Για αυτό, άλλωστε, δεν υπάρχει ματς, το οποίο να μην συνοδεύεται από το αγαπημένο μας γεύμα από το efood και μια παγωμένη μπύρα, συντροφιά με τους φίλους μας και με το σαλόνι να γεμίζει με φωνές, γέλια και συνθήματα, μέχρι να σφυρίξει ο προπονητής τη λήξη.

Πλέον, ωστόσο, η γνωστή υπηρεσία του efood, delivered by efood, δεν φέρνει απλώς στους χώρους μας τις αγαπημένες μας γεύσεις, αλλά δίνει επίσης τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να γίνουν μέρος της ομάδας της, μέσα από ένα νέο μοντέλο εργασίας. Ουσιαστικά, η υπηρεσία αναζητά τώρα 4.000 νέους συνεργάτες-διανομείς και  τους προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν και έναν νέο τρόπο εργασίας, ο οποίος μπορεί να βάλει ακόμη περισσότερη ευελιξία στο «παιχνίδι». Και η ευελιξία σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που έρχονται μέσα από αυτό το νέο μοντέλο εργασίας, σου επιτρέπουν να «παίζεις» μπάλα στην επαγγελματική σου ζωή, όπως εσύ θέλεις.

Αν ανήκεις, λοιπόν, και εσύ σε εκείνους που ψάχνουν συνεχώς πώς να εξελίσσουν όλους τους τομείς της ζωής τους, τότε έχεις κάθε λόγο να μάθεις περισσότερα για τις αλλαγές που φέρνει τώρα το efood. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Efood01

Οι ανταγωνιστικές αποδοχές που κάνουν τη διαφορά

Θα ήθελες να μπορείς να ορίζεις εσύ τις απολαβές σου και να ρυθμίζεις το εργασιακό σου πρόγραμμα ανάλογα; Σου έχουμε καλά νέα διότι η υπηρεσία του efood, delivered by efood, σου προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές -καθώς όσο περισσότερες και μεγαλύτερες είναι οι διανομές, τόσο μεγαλύτερο είναι και το κέρδος- και μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα πληρωμής ανά παραγγελία και πρόσθετης αμοιβής με βάση τις αποστάσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο μοντέλο εργασίας, που ήρθε για να βάλει «γκολ» από τα αποδυτήρια και να θέσει στο επίκεντρο τον εργαζόμενο, ο οποίος επιβραβεύεται συνεχώς για την απρόσκοπτη εργασία του. Τώρα, λοιπόν, μπορείς να έχεις τη δυνατότητα να εργάζεσαι είτε με την καθιερωμένη εξαρτημένη σχέση εργασίας, είτε ως ανεξάρτητος συνεργάτης-διανομέας, μέσω ενός νέου μοντέλου.

Efood02

Βάλε την ευελιξία και την ελευθερία στη ζωή σου

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι μπορούν να ορίζουν και να διαμορφώνουν μόνοι τους το πρόγραμμά τους, σίγουρα δεν είναι πολλοί στη χώρα μας. Ήρθε η ώρα όμως αυτή η συνθήκη να αλλάξει, αφού το efood απαλλάσσει τους εργαζομένους από κάθε είδους περιορισμούς και δεσμευτικές προϋποθέσεις, καθώς η αμοιβή εξαρτάται πλέον αποκλειστικά και μόνο από την εργασία τους. Εάν λοιπόν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι θέλουν να προγραμματίζουν οι ίδιοι τον χρόνο απασχόλησής τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματός τους, υπολογίζοντας με ακρίβεια τις απολαβές τους, το efood και το νέο μοντέλο ανεξάρτητης συνεργασίας με διανομείς -οι οποίοι εργάζονται έχοντας ως γνώμονα την ευελιξία και τον προσωπικό προγραμματισμό- σου δίνουν τη λύση.

Οι εργαζόμενοι «κερδίζουν» τον αγώνα

Το efood ανατρέπει τα δεδομένα στον χώρο εργασίας, πλαισιώνοντας το δυναμικό του στην υπηρεσία delivered by efood, με συνολικά 6.000 διανομείς. Και για το efood, οι διανομείς είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τη βάση της εταιρείας, καθώς είναι πάντα διαθέσιμοι ώστε να εξυπηρετήσουν τον καταναλωτή. Δείχνοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα των διανομέων για την εταιρεία, λοιπόν, το efood προχωράει τώρα σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100 ευρώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε έναν μήνα, ενώ συν τοις άλλοις παρέχει επαγγελματικό εξοπλισμό και ενδυμασία στους εργαζόμενους.

Efood03

Με λίγα λόγια, λοιπόν, ξέχνα τα δεδομένα στον χώρο εργασίας, όπως τα ήξερες μέχρι σήμερα, καθώς το efood προσλαμβάνει τώρα 4.000 διανομείς, τριπλασιάζοντας τον στόλο του και εισάγοντας ένα νέο μοντέλο συνεργασίας, με προτεραιότητα τις ανάγκες των διανομέων και νέες επιλογές συνεργασίας με περισσότερη ευελιξία. Το σίγουρο είναι πως η υπηρεσία του efood, delivered by efood, βρίσκεται εδώ και σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις συνεργάτης-διανομέας της υπηρεσίας, για όσο θέλεις και όποτε θέλεις!

Μην χάνεις χρόνο, δήλωσε το ενδιαφέρον σου και γίνε και εσύ μέλος της ομάδας efood: https://riders.e-food.gr/


ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved