Μουσικός 98,6: Εκεί που η μουσική μάς ενώνει!
SHARE

Μουσικός 98,6: Εκεί που η μουσική μάς ενώνει!

Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης κι αν βρεθούμε.

Εξάλλου, είναι ευρέως γνωστό πως οι περισσότεροι από εμάς, το πρώτο πράγμα που κάνουμε μπαίνοντας στο αμάξι μας είναι να ανοίξουμε το ραδιόφωνο, ενώ γυρνώντας από τη δουλειά, και μπαίνοντας στο σπίτι, το ραδιόφωνο μοιάζει να είναι η καλύτερή μας παρέα. Όχι, όμως, οποιοδήποτε ραδιόφωνο, αλλά ο αγαπημένος μας σταθμός της πόλης.

Παρά την μόλις 6μηνη παρουσία του στο χώρο, ο ραδιοφωνικός σταθμός Μουσικός 98,6 κατάφερε να εντυπωσιάσει και να κερδίσει τους ακροατές του ελληνικού ραδιοφώνου με τη νέα και ανατρεπτική καμπάνια του, περνώντας ταυτόχρονα τα μηνύματα που θέλει μέσα από την Τέχνη. Με χαρακτηριστικό της τελευταίας του διαφημιστικής ενέργειας, εκείνο που κέντρισε το ενδιαφέρον μας, είναι η νέα και ανατρεπτική καμπάνια του ραδιοφωνικού σταθμού, η οποία είναι η εμπνευσμένη από το πάντρεμα ακουσμάτων που χωρίς επαναλήψεις κάνει ο Μουσικός 98,6. Τα εικαστικά της καμπάνιας καταφέρνουν να συνδυάσουν ασπρόμαυρες εικόνες με έντονα χρωματικά στοιχεία που φανταζόμαστε να ξεπροβάλλουν μέσα από στίχους τραγουδιών που αντέχουν στον χρόνο.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος μετά τις πρόσφατες επιτυχίες του στους γνωστούς σε όλους μας ραδιοφωνικούς σταθμούς, Μελωδία και Ελληνικό, δημιούργησε τον Μουσικό 98,6. Έναν σταθμό που φιλοδοξεί να παίζει το διαχρονικό ελληνικό τραγούδι όπως ακριβώς του αξίζει. Με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τον χώρο, ο Μουσικός 98,6 έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει δυναμικά.

Ο νέος αυτός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας, εστιάζει στο καλό ελληνικό τραγούδι, τις καθαρές μελωδικές γραμμές του έντεχνου, αλλά και του ελαφρολαϊκού ρεπερτορίου από όλες τις προηγούμενες δεκαετίες, το χθες και το σήμερα. Τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο, αλλά και τραγούδια που έχουν επηρεάσει τις ζωές μας, είναι συγκεντρωμένα στον Μουσικό 98,6.
Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη δουλειά… Πάντα υπάρχει χώρος για τα διαχρονικά τραγούδια!

5 PHOTOS

Ζήτησε συγγνώμη ο Παπαδόπουλος
Ζήτησε συγγνώμη ο Παπαδόπουλος
H Shelby GR-1 γυαλίζει περισσότερο και από τρόπαιο του Champions League
H Shelby GR-1 γυαλίζει περισσότερο και από τρόπαιο του Champions League
Το αντίο του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ (photos)
Το αντίο του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ (photos)
Η... καταιγίδα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (video)
Η... καταιγίδα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies