Παράταση υποβολής συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ

Παράταση υποβολής συμμετοχών στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ

Δέκα επιπλέον ημέρες θα έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας 2017 του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) μετά την παράταση μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 που δόθηκε για την υποβολή.

Οι επιχειρήσεις που κάνουν το καλό μέσω της προσφοράς στην κοινωνία

Τα Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας θεσμοθετήθηκαν από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) για πρώτη φορά το 2000 και επιβραβεύουν εκείνες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, που επέλεξαν να κάνουν το καλό μέσω της προσφοράς στην κοινωνία, στον πολιτισμό, στους νέους και στους εργαζόμενους.

VraveiaAristeia4

Στόχος της διοργάνωσης είναι να ευαισθητοποιήσει περαιτέρω επιχειρήσεις και άτομα για την θετική επίπτωση που έχει η υιοθέτηση καλών πρακτικών και η συνεισφορά σε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

VraveiaAristeia1

Στα Αριστεία του ΣΔΕ μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες αναπτύσσουν προγράμματα ή δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας ανεξαρτήτως μεγέθους, είτε είναι μέλη του ΣΔΕ είτε όχι.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα κάθε δράσης, μικρής ή μεγάλης, τα Αριστεία 2017, διακρίνουν τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε δύο κατηγορίες: Μεγάλες Επιχειρήσεις - Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις, παρέχοντας έτσι ίσες ευκαιρίες διάκρισης.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Στα φετινά Αριστεία μπορούν να συμμετέχουν για πρώτη φορά Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο ενότητα Έργο ΚοινΣΕπ. Επίσης, στη φετινή διοργάνωση, συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ενότητα που επιβραβεύει την Καινοτομία!

VraveiaAristeia2

Το ευρύ κοινό μπορεί να ψηφίσει στην ενότητα e-Δράσεις τη δράση ή το πρόγραμμα που επιθυμεί να διακριθεί ανά κατηγορία υποψηφιότητας.

Οι συμμετοχές στα Αριστεία 2017 μπορούν να υποβάλλονται online στο www.aristia-sde.gr μέχρι τις 31 Μαρτίου μετά την παράταση που δόθηκε. Όσον αφορά στην Τελετή Απονομής, θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα!

VraveiaAristeia3

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Χάρρυ Κλυνν (photos+videos)
Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον Χάρρυ Κλυνν (photos+videos)
Χατσερίντι: «Συζητάω με ΠΑΟΚ»
Χατσερίντι: «Συζητάω με ΠΑΟΚ»
ΑΕΚ: Συμφωνία με Ουζουνίδη!
ΑΕΚ: Συμφωνία με Ουζουνίδη!
Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Δώνη
Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Δώνη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης