Η Funky Buddha πάει… Ξάνθη!
SHARE

Η Funky Buddha πάει… Ξάνθη!

Η Funky Buddha υποδέχεται στην Ξάνθη ένα ακόμα κατάστημα στην αλυσίδα της και προσθέτει το 30ο ομώνυμο σημείο πώλησης στο ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο της!

Το νέο κατάστημα φιλοξενείται στην οδό Μιχαήλ Καραολή 3 και ακολουθεί τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό που έχει υιοθετήσει το brand, με πολλά ανθρωπολογικά και eco-friendly στοιχεία που εντυπωσιάζουν τον καταναλωτή και στοχεύουν στη δημιουργία ενός ανεπανάληπτου shopping experience.

Σ’ έναν χώρο 100 τ.μ. εκτείνεται η γυναικεία & αντρική συλλογή της Funky Buddha αποτυπώνοντας την πιο σύγχρονη εικόνα στο fashion casualwear. Σχέδια που αποπνέουν cool διάθεση, ανεπιτήδευτο ύφος και σοφιστικέ χαρακτήρα.

Funky Buddha store, Μιχαήλ Καραολή 3, Ξάνθη.

H Funky Buddha επαναπροσδιορίζει το fashion casualwear

Με μία δυναμική καμπάνια που απογειώνει το fashion casualwear look, η Funky Buddha παρουσιάζει με ενθουσιασμό τη νέα της συλλογή για τον Άνδρα και τη Γυναίκα.

Μέσα από τη φωτογραφική ματιά του Κώστα Αυγούλη και τη συνεργασία μίας δυνατής δημιουργικής ομάδας, η Funky Buddha δημιουργεί την πιο σύγχρονη εικόνα στο fashion casual και γίνεται statement: cool διάθεση, ανεπιτήδευτο ύφος και σοφιστικέ πινελιές, αυτό τον χαρακτήρα αποτυπώνει η φετινή μας καμπάνια.

10 διαφορετικές λήψεις φωτογραφήθηκαν σε ένα απόλυτα φθινοπωρινό location με μία παρέα αγοριών και κοριτσιών που «χαλαρώνουν» στο δάσος. Το styling εκφράζει το fashion casualwear look στην πιο μοντέρνα, cool και σοφιστικέ εκδοχή αναδεικνύοντας τον FunkyBuddha τύπο του Άνδρα και της Γυναίκας στην πιο αυθεντική του μορφή.

Το lookbook της φετινής συλλογής περιλαμβάνει εικόνες φωτογραφημένες σε urban περιβάλλον με το αντίστοιχο styling να υποστηρίζει το city look έτσι όπως αποτυπώνεται μέσα από τη συλλογή της Funky Buddha. The right kootoor.

ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 1-3: Εφιαλτική εικόνα, πικρός αποκλεισμός (photos)
ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 1-3: Εφιαλτική εικόνα, πικρός αποκλεισμός (photos)
Οι κληρώσεις των εθνικών ομάδων
Οι κληρώσεις των εθνικών ομάδων
Αταμάν: «Όλα τα καλοκαίρια προσπαθώ να πάρω τον Σπανούλη»
Αταμάν: «Όλα τα καλοκαίρια προσπαθώ να πάρω τον Σπανούλη»
Live Chat ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 1-3 (τελικό)
Live Chat ΠΑΟΚ-ΜΠΑΤΕ 1-3 (τελικό)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies