Παρθενόπουλος: «Κινηματογραφική ληστεία» (photos)
SHARE

Παρθενόπουλος: «Κινηματογραφική ληστεία» (photos)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Green Team, Βασίλης Παρθενόπουλος, μίλησε για τη ληστεία που έγινε στα κεντρικά της μπουτίκ του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, για τη ληστεία στα γραφεία της Green Team στο Μαρούσι όπου οι δράστες σήκωσαν χρηματοκιβώτιο ύψους άνω του 1.80μ. και βάρους άνω του ενός τόνου!

«Ήταν κινηματογραφική η διάρρηξη που έγινε, στο κεντρικό γραφείο μας στο Μαρούσι που μπροστά είναι και η μπουτίκ του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά ο Βασίλης Παρθενόπουλος.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Μπήκαν από το παράθυρο του δικού μου γραφείου, στον πρώτο όροφο. Έσπασαν το τζάμι που είναι διπλό και ασφαλείας και στη συνέχεια παραβίασαν το παράθυρο για να βγουν έξω. Αυτό που είδα με άφησε άφωνο. Ένα χρηματοκιβώτιο ενός τόνου και ύψους 1,85μ. το σήκωσαν και το πέταξαν από κάτω στον πρώτο όροφο. Έμειναν άφωνοι και οι κάμερες και οι αστυνομικοί με αυτό το θέαμα».

Για το αν λειτούργησαν τα συστήματα ασφαλείας, πρόσθεσε: «Έχουμε κάμερες, συναγερμό, τα πάντα. Η κοπέλα που ήρθε να ανοίξει το γραφείο το πρωί απενεργοποίησε τον συναγερμό κανονικά και δεν είδε ίχνη διάρρηξης. Στη συνέχεια αντιληφθήκαμε τι έγινε».

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος ανέφερε επίσης πως: «Μπήκαν από το γραφείο μου, πέρασαν δίπλα στο λογιστήριο που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Το έριξαν από τον πρώτο όροφο και έχει κάνει μια τεράστια τρύπα στην τζαμαρία του πρώτου ορόφου και μια τεράστια γούβα στο γρασίδι. Θα περιμένουμε τα πορίσματα των ειδικών τόσο για τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες όσο και για την καταγραφή των πραγμάτων που ήταν στο χρηματοκιβώτιο».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα λογιστήριο που καθημερινά μπαίνει κόσμος. Δεν είναι πως κανείς δεν ήξερε τι υπήρχε μέσα στο γραφείο. Μου έκανε εντύπωση πως δεν πήραν ούτε μια καρφίτσα από τα άλλα πράγματα που υπήρχαν στα γραφεία, υπήρχε ένα κινητό και δεν το πείραξε κανείς. Πήραν μόνο αυτό»!

Τέλος, ο διεθύνων σύμβουλος της Green Team ανέφερε: «Η περιοχή είναι κατοικημένη, υπάρχουν κάμερες, τι να πω; Δεν είναι πάντως κι ότι καλύτερο να γίνεται αυτή η διάρρηξη, καταλαβαίνετε και τη ψυχολογία των παιδιών που δουλεύουν εδώ, πως νιώθουν με αυτό που έγινε. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε τέτοια περιστατικά και να μας πάει καλύτερα η νέα χρονιά».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
8 PHOTOS

Ο Γιάννης Σπάθας για την ατάκα για Ολυμπιακό και Αιγάλεω: «Το έκανα για να προκαλέσω»
Ο Γιάννης Σπάθας για την ατάκα για Ολυμπιακό και Αιγάλεω: «Το έκανα για να προκαλέσω»
«Λύγισαν» στο Πρωινό! Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη και τα δάκρυα στο πλατό!
«Λύγισαν» στο Πρωινό! Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη και τα δάκρυα στο πλατό!
Μια Ελλάδα φως, μια Ελλάδα τένις
Μια Ελλάδα φως, μια Ελλάδα τένις
Ο Λαμόνικα στο Φενέρ-Ολυμπιακός
Ο Λαμόνικα στο Φενέρ-Ολυμπιακός

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies