Διαδήλωση έξω από την αιγυπτιακή πρεσβεία
Στο πλευρό των εξεγερθέντων στην Αίγυπτο δηλώνει ότι βρίσκεται η αιγυπτιακή κοινότητα που ζει στη χώρα μας, όπως αναφέρει το www.newscode.gr
Στο πλευρό των εξεγερθέντων στην Αίγυπτο δηλώνει ότι βρίσκεται η αιγυπτιακή κοινότητα που ζει στη χώρα μας. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί, για δεύτερη φορά, συγκέντρωση, αύριο Τρίτη (1/2) στις 6 μμ, έξω από την αιγυπτιακή πρεσβεία, σε ένδειξη συμπαράστασης των συμπατριωτών τους που διαδηλώνουν κατά της κυβέρνησης Μπουμπάρακ.
«Η διαδήλωση είναι συμβολική γι΄ αυτό και θα είμαστε περίπου 300 άτομα. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα κυκλοφορίας. Θέλουμε τους Έλληνες στο πλευρό μας» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, Αιγύπτιος Ναΐμ Ελγαντούρ.
«Οι Αιγύπτιοι αξίζουν μια καλύτερη ζωή», τόνισε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η εξέγερση των συμπατριωτών του δεν θα σταματήσει αν δεν πέσει το καθεστώς.