9 πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν στο σεξ και μάλλον δε θα σου ζητήσουν

9 πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν στο σεξ και μάλλον δε θα σου ζητήσουν

Οι γυναίκες η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο περίεργα πλάσματα γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

Όχι ότι εσείς οι άντρες ξέρετε, αλλά εμείς το πάμε ένα βήμα παραπέρα με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να μην ξέρεις πώς να φερθείς, τι να κάνεις και τι να μας πεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα όταν έρχεται το θέμα του σεξ στο προσκήνιο, μιας και οι περισσότερες τείνουμε να είμαστε κάπως πιο… ευαίσθητες-λέμε τώρα-. Έχουμε πει πολλές φορές ότι η επικοινωνία, γενικά και στο σεξ ειδικά, είναι το Α και το Ω για να «δέσει το γλυκό», αλλά εμείς λόγω φυσικής συστολής-ναι έχουμε κι απ’ αυτή-κάποιες φορές ίσως να κολλάμε να ζητήσουμε κάποια πράγματα, τα οποία κατά βάθος θέλουμε. Και επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι, θα σου τα πούμε για να ξέρεις την επόμενη φορά πώς να κινηθείς.

1.    Το μεγαλύτερο ίσως γυναικείο παράπονο, είναι ότι δε δίνεις καμία σημασία στα εσώρουχα. Δηλαδή εμείς μπορεί να έχουμε ξοδέψει μισό μισθό για να γίνουμε Αγγελάκια της Victoria’s Secret κι εσύ να τα βγάλεις μέσα σε κάποια κλάσματα δευτερολέπτου χωρίς καν να πεις λέξη. Δηλαδή εμείς τσάμπα φοράμε τις δαντέλες μας και τα σουτιέν με ενίσχυση; Άστα λίγη ώρα πάνω μας να τα χαρούμε κι εμείς, υπάρχουν τρόποι να γίνει δουλίτσα ακόμα κι αν τα φοράμε-πιστεύουμε να το ξέρεις-.

2.    Και επίσης, όταν ντυνόμαστε conceptual καλό θα ήταν να το αντιλαμβάνεσαι, και να μη χρειάζεται να στο πούμε. Δηλαδή ντυνόμαστε πολλές φορές μέσα στην μέρα Ποκαχόντας;

3.    Επίσης, μπορεί να θεωρείς ότι το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι παρακινδυνευμένο και πολύ τολμηρό-είναι βασικά-αλλά αρέσει σχεδόν στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών οπότε δεν είναι κακό να το επιχειρήσεις. Δυστυχώς λίγες θα στο ζητήσουν, ακόμα λιγότερες θα το προκαλέσουν, αλλά ελάχιστες θα το αρνηθούν. Και προφανώς εννοούμε σε κάποιο μέρος που δε θα γίνετε ρεζίλι σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι σας δουν.

4.    Όσον αφορά στο στοματικό, αν έχεις ταλέντο κάντο όσο περισσότερο μπορείς. Αν πάλι δεν είσαι και ειδήμων μην το ξεφτιλίσεις γιατί τα αποτελέσματα θα είναι ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Γενικά να ξέρεις ότι είναι λίγες οι γυναίκες που δεν το θέλουν, αλλά σίγουρα όλες βαριούνται αν δεν το κάνεις καλά.

5.    Σίγουρα υπάρχουν πολλές που θέλουν το γλυκό και αγαπησιάρικο σεξ. Υπάρχουν όμως περισσότερες που πλήττουν μέχρι θανάτου με το συγκεκριμένο και θέλουν κάτι πιο ενδιαφέρον. Οπότε, μη φοβάσαι να γίνεις βίαιος, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λόγος. Και όταν λέμε βίαιος, δεν εννοούμε να της τραβήξεις τα μαλλιά ή να της ρίξεις χαστούκι στα οπίσθια. Αυτά τα κάνουν όλοι. Το θέμα είναι να το πας ένα βήμα παραπέρα, χωρίς όμως να τη στείλεις στο νοσοκομείο. Έτσι κι αλλιώς, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το ανθρώπινο σώμα αποκτά άλλες αντοχές, οπότε μην το σκέφτεσαι και πολύ.

6.    Σε συνάρτηση με το παραπάνω, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει γυναίκα, που να μη θέλει πού και πού την κακή συμπεριφορά–δε θα γίνουμε πιο περιγραφικές γιατί μπορεί και να παρεξηγηθούμε-. Γενικά μην της φέρεσαι σαν να είναι πριγκίπισσα. Αυτά όταν βγαίνετε έξω. Στο κρεβάτι καλό θα ήταν να αλλάζεις τακτική.

7.    Επίσης, μπορεί οι ήχοι να είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της γυναίκας, αλλά επειδή είσαι κι εσύ άνθρωπος, και όχι φάντασμα, μπορείς ενίοτε να φωνάξεις και λίγο παραπάνω. Δε θα σε παρεξηγήσουμε. Βέβαια μην κάνεις και σαν να σε σφάζουν, γιατί πολύ πιθανό ο ανυποψίαστος γείτονας να καλέσει την αστυνομία. Και ποιος να τον αδικήσει;

8.    Και ας μην ξεχνάμε κάτι βασικό: Επειδή στον πρωκτό υπάρχουν πολλά νεύρα-υποθέτουμε αυτό το ξέρεις-καλό θα ήταν να μην τον αγνοείς. Και προφανώς και δεν λέμε να πας με φόρα και όποιον πάρει ο χάρος-καλά αν το κάνεις αυτό θα είσαι γελοίος-αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δάχτυλό σου, όπως πρέπει και αρμόζει.

9.    Α, και καμία γυναίκα δεν είπε ποτέ όχι σε δονητή ή οποιοδήποτε άλλο sex toy. Αν ο αντρικός σου εγωισμός θεωρεί ότι θα πρέπει να αρκεστεί με αυτά που της προσφέρεις εσύ και μόνο, τότε μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Τα sex toys είναι θεμιτά μη σου πούμε και επιθυμητά. Τώρα αν εκείνη προτιμήσει το δονητή από το πέος σου, μην αντιδράσεις. Απλά την επόμενη μέρα ψάξε να βρεις τι πάει στραβά με σένα.

Διαβάστε επίσης

Υπάρχει και πιο σέξι Έλενα! Δείτε τη!

Τρελά γούστα από πασίγνωστη ηθοποιό!

Εκεί πάει ο Λεμονής! Ψήνεται μεγάλο μπαμ!

Ο γυναικείος οργασμός όπως δεν τον έχει ξαναδεί

 



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved