«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει SOS»
SHARE

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει SOS»

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσαν οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Ένωσης, που έγινε στο ΣΕΦ.

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκπέμπει SOS», ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης, ο οποίος εστίασε στην ανάγκη επιστροφής των επιχορηγήσεων στα ερασιτεχνικά σωματεία, στην ιατρική φροντίδα των αθλητών για την οποία πρέπει να μεριμνήσει η Πολιτεία, αλλά και στην έλλειψη υποδομών και εγκαταστάσεων, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι δυνατό να μην επιχορηγούνται τα σωματεία, πρέπει να επιστρέψουν οι επιχορηγήσεις. Δεν είναι δυνατόν ο Πειραιάς να μην έχει δικό του γήπεδο. Περιμένουμε ένα γήπεδο, δεν είναι δυνατόν τα παιδιά να σπάνε τα πόδια τους κάτω από το ναό, το Καραϊσκάκη και να μην έχουμε ένα γήπεδο. Είναι υποχρέωση της πολιτείας η προληπτική ιατρική. Ο άνθρωπος Δάρας καλύπτει 30 τραυματισμούς τη στιγμή που το κράτος δεν καλύπτει 2 – 3 το χρόνο. Ήρθαμε στην Ένωση να κάνουμε κάτι και όχι να γίνουμε κάποιοι».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης  ο οποίος κατά τη διάρκεια της βράβευσής του για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε τη στήριξή του στις προσπάθειες της Ένωσης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Για μένα και τον Ολυμπιακό είναι τιμή αυτή η βράβευση. Ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος στα παιδιά και  έχουμε καταφέρει πολλά μέσα σε σύντομο διάστημα στις ακαδημίες μας. Σε κάθε ταξίδι μας στην επαρχία προσπαθούμε να επιβραβεύουμε τα παιδιά των ακαδημιών μας.

Η σχέση μου με τον Πειραιά είναι ιδιαίτερη. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ βρίσκομαι 24 ώρες το 24ωρο. Εύχομαι η Ένωση σας να γίνει όσο καλύτερη γίνεται και εμείς θα είμαστε κοντά σας. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε να αναβαθμιστεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο».

Αξίζει να αναφερθεί πως για την ανιδιοτελή προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Πειραιά βραβεύτηκε και ο χειρουργός – ορθοπεδικός Χρήστος Δάρρας, ενώ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης και Κώστα Τριβέλλας, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής όπως ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Ανατολάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Νιώτης, ο αντιπρόεδρος την ΕΠΟ Νίκος Ανασόπουλος, εκπρόσωποι όλων των σωματείων, αλλά και πλήθος φίλαθλου κόσμου.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εκδήλωση όπως σας την πρόσφερε το Onsports:

{coveritlive}d8e9c56c6a{/coveritlive}

8 PHOTOS
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
Ισπανία: Ο Βασιλειάδης νίκησε τον Τζεντίλε!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
AEK: Από τη νέα χρονιά Ξανθόπουλος και Καββαδάς!
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Έμεινε στην Γιουνάιτεντ η Βαλένθια
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)
Στο Τορίνο μόνο Γιουβέντους (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies