Το καλύτερο και για τους δύο!
SHARE

Το καλύτερο και για τους δύο!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λαγό που αποτελεί κέρδος για ομάδα και παίκτη.

Τελείωσε λοιπόν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Λαγό και είχε happy end. Έγινε το καλύτερο τόσο για το σύλλογο όσο και για τον παίκτη κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είναι αμφότεροι ικανοποιημένοι.

Ο Παναθηναϊκός κρατώντας για άλλα τρία χρόνια το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του, ακολούθησε κατά γράμμα το πλάνο του δείχνοντας πόσο πιστεύει τα παιδιά της Ακαδημίας (ο συγκεκριμένος είναι και από τα καλύτερα παιδιά, όχι πως δεν είναι οι υπόλοιποι). Αυτός ήταν και ο λόγος που το θέμα τράβηξε λίγο παραπάνω από τα προβλεπόμενα. Διότι ο Τάσος δεν αντιμετωπίστηκε στυγνά επαγγελματικά. Εξ ου και έγινε ότι ήταν δυνατόν για να αισθανθεί πιο άνετα προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση. Πήρε το χρόνο του με περίσσεια υπομονή και… τέλος καλό όλα καλά.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ανθρώπινη στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, αντιμετωπίζοντας την περίπτωση του Τάσου ως «ξεχωριστή», παράλληλα όμως πέρασε και το μήνυμα ότι δεν αλλάζει την οικονομική του πολιτική ποτέ και για κανέναν. Εμοιαζε απλό να ανέβει το τριφύλλι δέκα ή είκοσι χιλιάρικα και να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα η ιστορία, αλλά δεν το έπραξε. Γιατί αν το έκανε τώρα, θα έπρεπε να το κάνει και με τον επόμενο και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα να είναι ανακόλουθος και να πάει στράφι το όποιο σχέδιο «συμμαζέματος» υπάρχει και εφαρμόζεται εδώ και καιρό.
 
Από την άλλη ο Λαγός είναι αλήθεια πως δυσκολεύτηκε να αποφασίσει. Κάπου ήταν μπερδεμένος μέσα του, κάπου ίσως να τον μπέρδεψαν κιόλας, γενικότερα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πάρεις στα 22 σου μια τόσο σοβαρή απόφαση. Μπορεί να το δει ο καθένας και από τον εαυτό του. Αλλιώς αποφασίζαμε όντας πιτσιρικάδες, αλλιώς τώρα στα… γεράματα.

Δεν ξέρω τι προτάσεις είχε και αν είχε ο Τάσος. Μπορεί μάλιστα και να περιελάμβαναν κάποια ευρώ παραπάνω από του Παναθηναϊκού. Αυτά ωστόσο που του προσφέρει το τριφύλλι δεν τα βρίσκεις ΠΟΥΘΕΝΑ στις μέρες μας. Βασικός και αρχηγός στα 22 σου στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, με ένα πλάνο που στηρίζει τους πιτσιρικάδες όχι στα λόγια αλλά στην πράξη δεν θα το βρεις αλλού. Να πας δηλαδή στη Β’ Γερμανίας όπως ακουγόταν και να γυρίσεις… Φουρλάνος; Να πας ακόμη και στην ΑΕΚ; Και ποιος προπονητής θα δουλέψει και θα ασχοληθεί μαζί σου στη Β’ Εθνική;

Γενικότερα νομίζω ότι ο Τάσος έχει ακολουθήσει το σωστό δρόμο και τα προβλεπόμενα βήματα στην καριέρα του. Κανείς δεν του χάρισε τίποτα. Από τη μέρα που ήρθε δούλεψε σκληρά, έγινε φέτος βασικός φέτος στον Παναθηναϊκό, του χρόνου θα έχει πια καθιερωθεί και θα παίξει και Ευρώπη και αν κάποια στιγμή αισθανθεί έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για κάτι καλύτερο θα φέρει την πρότασή του και θα πάρει μεταγραφή δίχως να τον εμποδίσει κανείς.

Σύρος: Απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας
Σύρος: Απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας
Απίστευτος Αντετοκούνμπο φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα» μετά το ματς με τους Ράπτορς (video)
Απίστευτος Αντετοκούνμπο φώναξε «Ζήτω η Ελλάδα» μετά το ματς με τους Ράπτορς (video)
Ηρακλής: Εκτός ο Μενδρινός
Ηρακλής: Εκτός ο Μενδρινός
Σημάδια… ζωής
Σημάδια… ζωής


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies