Σοβαρός ΚΑΙ στα φιλικά!
SHARE

Σοβαρός ΚΑΙ στα φιλικά!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο Onsports για τον Παναθηναϊκό που κέρδισε πολλά από το φιλικό στην Κόρινθο

ΟΚ, εννοείται πως δεν σκότωσε κανένα θηρίο ο Παναθηναϊκός κερδίζοντας με 3-0 την Κόρινθο. Δεν ήταν άλλωστε αυτό και το ζητούμενο. Το κέρδος από το φιλικό αυτό είναι πάνω απ’ όλα η σοβαρότητα που έβγαλε η ομάδα και το γεγονός ότι δεν το αντιμετώπισε ως αγγαρεία. Θυμηθείτε το προ μηνός τεστ στην Πάτρα και δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα…

Από θέμα νοοτροπίας λοιπόν ο Παναθηναϊκός πήρε υψηλό βαθμό καθώς είχε απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι και εξαιρετική διάθεση. Οι παίκτες του δεν χαλάρωσαν καθόλου και συνέχισαν να δείχνουν την καλή εικόνα που σταθερά εμφανίζουν τον τελευταίο μήνα.

Από εκεί και πέρα είχε πολλά κέρδη για το τριφύλλι και σε ατομικό επίπεδο. Και δεν μιλάμε μόνο για τους δύο σκόρερ. Τον Κλωναρίδη δηλαδή που έχει έρθει φουριόζος και τον Ατζαγκούν που δείχνει πως το μέλλον του ανήκει. Κατά βάση ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του νεαρού Αναστασόπουλου ο οποίος με το καλημέρα έδειξε πως το «έχει» και έκλεψε την παράσταση, αν και μια μέρα πριν είχε βγάλει 90λεπτο στον θρίαμβο των Νέων επί του ΠΑΟΚ.

Γενικότερα οι νεαροί πράσινοι είναι αποφασισμένοι να αρπάξουν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και το αποδεικνύουν όποτε τους δίνει δικαίωμα συμμετοχής ο Αναστασίου. Ο Σταματάκης, επίσης, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα και σίγουρα αξίζει μελλοντικά της προσοχής μας, όπως βέβαια και πολλά ακόμη παιδιά.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, παρά τις απουσίες που είχε, απέδειξε για μια ακόμη φορά την ανοδική του πορεία και συνάμα έδειξε πως δεν ξεχωρίζει πλέον φιλικό από επίσημο. Το είδαμε πρόσφατα και στην αναμέτρηση με τα Μέγαρα, επαναλήφθηκε τώρα και στην Κόρινθο την οποίοι οι πράσινοι επισκέφτηκαν μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει «τρελό» λαό στην επαρχία που διψάει να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Ηδη σε ένα τρίμηνο το τριφύλλι πήγε σε Ψαχνά, Πάτρα, Κόρινθο (βάλτε και τα Μέγαρα αν και δεν τα λες επαρχία), ενώ έπεται συνέχεια καθώς βούληση της τεχνικής ηγεσίας είναι να δίνονται πολλά φιλικά τέτοιου είδους. Φιλικά τα οποία θα βοηθούν τον προπονητή να δει αυτά που θέλει αλλά και που θα τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ και ο κόσμος…  


To πέναλτι-φάντασμα στο Ξάνθη-Ατρόμητος (video)
To πέναλτι-φάντασμα στο Ξάνθη-Ατρόμητος (video)
«Τρελάθηκε» ο Κιλπάτρικ με το «πράσινο».... πανδαιμόνιο στη Λήμνο! (photo)
«Τρελάθηκε» ο Κιλπάτρικ με το «πράσινο».... πανδαιμόνιο στη Λήμνο! (photo)
Δυσκολεύτηκε η Τότεναμ
Δυσκολεύτηκε η Τότεναμ
Ξάνθη-Ατρόμητος 2-1: Προσγείωση στα Πηγάδια με πέναλτι που θα συζητηθεί! (photos)
Ξάνθη-Ατρόμητος 2-1: Προσγείωση στα Πηγάδια με πέναλτι που θα συζητηθεί! (photos)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies