Πως λένε τον πρόεδρό σας;
SHARE

Πως λένε τον πρόεδρό σας;

Είναι άξιο απορίας το γιατί άνθρωποι που ασχολούνται με την ΑΕΚ, κάνουν κρίσεις γύρω από την συμπεριφορά του Ζαγοράκη στη Λίγκα. Θέλουν να μας πείσουν για κάτι; Μίλησαν με τον Ζαγοράκη; Γνωρίζουν πως σκέφτεται; Μπορώ εγώ να κάνω κριτική στον πρόεδρό της, που δεν θυμάμαι πως τον λένε. Από μακριά, όλα εύκολα είναι.

Βαλθήκανε στην ΑΕΚ, στα πλαίσια μίας βλαχοεπικοινωνιακής πολιτικής ενόψει των ημιτελικών του κυπέλλου, να μας πείσουν πως ο Ζαγοράκης έριξε λευκό στη Λίγκα για να έχει την εύνοια του Μαρινάκη.

Αν είχαν την στοιχειώδη νοημοσύνη, θα μπορούσαν να σκεφτούν το πολύ απλό πράγμα. Το ότι ο ΠΑΟΚ, ξερνάει και με τους δύο. Δεν έχει να ψηφίσει κανέναν από τους δύο και για τίποτα γιατί ο Ολυμπιακοπαναθηναϊκός υπάρχουν στο ποδόσφαιρο μόνο για να κοιτάει την πάρτη του.

Το ότι η ΑΕΚ πήγε με τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε και για εμένα να είναι ένα δείγμα ανάλυσης. Βλαχοεπικοινωνιακής προσέγγισης για την ακρίβεια, αφού το κάνει σε μία εποχή που ο Ολυμπιακός λόγω των άκομψων χειρισμών του Μαρινάκη βρίσκεται λίγο πιεσμένος.

Αλλά το τι κάνει η ΑΕΚ, δεν με απασχολεί, γιατί μέχρι να δω αυτά τα δημοσιεύματα, την κοιτούσα ποδοσφαιρικά. Αν θα παίξει ο Λυμπερόπουλος, που θα παίξει ο Μπλάνκο, ποιοι θα είναι στα χαφ κτλ.

Ξαφνικά, πρέπει να συμμετάσχω σε μία κουβέντα που επιβάλει η δήθεν γνώση του παρασκηνίου, η δήθεν δεύτερη σκέψη του Ζαγοράκη πίσω από το λευκό.

Μάλλον η εξαφάνιση της ΑΕΚ από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, ολοκληρώνεται μέσα από επικοινωνιακές πρακτικές που ακολούθησαν οι δύο γιατί τους έπαιρνε. Η ΑΕΚ, δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι ανάλογο γιατί απλά, όπως και εμείς, δεν έχει μαντίλι να κλάψει.

Και αντί να κοιτάξει το πως θα γίνει πιο ποδοσφαιρική, το πως θα χτίσει με τα διαθέσιμα εφόδια μία σοβαρή ομάδα, ψάχνει παρασκηνιακούς τρόπους να δημιουργήσει ένα κλίμα κατά του ΠΑΟΚ που ουδέποτε την πείραξε. Εκτός αν το πρόβλημα είναι πως ο ΠΑΟΚ την έχει ξεπεράσει αγωνιστικά και προσεγγίζει τους δύο αγώνες σε καλύτερη κατάσταση.

Για να τελειώνει το παραμύθι, το γιατί ο Ζαγοράκης ψήφισε λευκό είναι πολύ εύκολο να απαντηθεί. Όποιος είχε εικόνα από το τι συνέβη σήμερα στην έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού, θα καταλάβει.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πιόνι της ομάδας που πέρυσι του στέρησε με ακραίο τρόπο το πρωτάθλημα και που ψάχνοντας συμμάχους θέλει να ενισχυθεί επικοινωνιακά απέναντι στον αιώνιο εχθρό της.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πιόνι ούτε του Μαρινάκη, ο οποίος μπήκε γεμάτος μαγκιά στη Τούμπα, έχοντας τις πλάτες της Πολιτείας και των 2,5 χιλιάδων αστυνομικών που κουβαλήθηκαν για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι και βγήκε με σπασμένο τον τσαμπουκά και αποκλεισμένος από τον θεσμό του κυπέλλου.

Αν μία προσφυγική ομάδα όπως η ΑΕΚ, καλύπτεται από το κυνήγι ενός πρώην ποδοσφαιριστή της που την τίμησε και δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα, αυτή είναι και η απάντηση του πόσο μικρή την έκαναν οι … υπερασπιστές της..

Αν μάλιστα, αυτό το κλίμα προέρχεται από τον δικηγόρο πρόεδρό της, που δεν θυμάμαι πως τον λένε, τότε έχει βουλιάξει στον πάτο και περιμένει το πότε θα της κοπεί απλά η ανάσα.


Σάκχοφ: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ»
Σάκχοφ: «Απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ»
Πιτίνο: «Διορθώνουμε τα όσα δεν κάνουμε καλά εκτός έδρας»
Πιτίνο: «Διορθώνουμε τα όσα δεν κάνουμε καλά εκτός έδρας»
Έκοψε την πίτα του ο Αστέρας Τρίπολης (photos+video)
Έκοψε την πίτα του ο Αστέρας Τρίπολης (photos+video)
NBA: Πολλά νεύρα ο Χάρντεν (video)
NBA: Πολλά νεύρα ο Χάρντεν (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies