Ο... αντικαταστάτης του Βιεϊρίνια!
SHARE

Ο... αντικαταστάτης του Βιεϊρίνια!

Είναι αλήθεια πως με την οικονομική κατάρρευση της χώρας, θα... πτωχεύσει και η ποδοσφαιρική Ελλάδα και επίσης αλήθεια είναι πως ό,τι καλό υπάρχει σε αυτή, σιγά - σιγά θα το βλέπουμε να καταλήγει στα χέρια ξένων επενδυτών...

Η πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει διχάσει το φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ, όμως η πραγματικότητα είναι μία και αυτή πρέπει να τη δουν όλοι κατάματα.

Ο Πορτογάλος ήταν πολυτέλεια για το ρόστερ του δικεφάλου, υπό την έννοια της ιδιαίτερα μεγάλης «αντικειμενικής αξίας» του, σε μια ΠΑΕ που είναι βουτηγμένη ως το... λαιμό στα οικονομικά προβλήματα και που με μαθηματική ακρίβεια, αν δεν βρει άμεσα λύσεις, θα οδηγηθεί στο γκρεμό.

Ως εκ τούτου, όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνεις ένα deal όμοιο με εκείνο που κάνει ο ΠΑΟΚ με τη Bόλφσμπουργκ, τότε προχωράς, αψηφώντας τις όποιες αντιδράσεις του κόσμου.

Οφείλεις, όμως, να αντιμετωπίζεις την αλήθεια και να μην ακούγονται εκπρόσωποι της ΠΑΕ να μιλούν για προσπάθειες... αντικατάστασης και κάλυψης του κενού του Βιεϊρίνια. Το κενό του Πορτογάλου, η ποιότητα στο παιχνίδι του και γενικότερα ο συνδυασμός των προσόντων του, που έκαναν και τους Γερμανούς να τον «αρπάξουν», δεν πρόκειται να τα καλύψει κανένας... αντικαταστάτης, παρά μόνο αριθμητικά.

Παίκτες σαν τον Βιεϊρίνια είχαμε την τύχη να δούμε λίγους ως σήμερα στα ελληνικά γήπεδα. Και θα πρέπει να αρχίσουμε να προσγειωνόμαστε όλοι στην πραγματικότητα, διότι όσο περνούν τα χρόνια θα βλέπουμε ολοένα και λιγότερους.

Ας πάει λοιπόν -με την ευχή μας- σε ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, όπου και το ταλέντο του θα ξεδιπλώσει, αλλά και θα βρει μια ομάδα που θα επενδύσει πραγματικά σε αυτόν, διότι -πολύ απλά- δεν έχει καμία ανάγκη να τον ξεπουλήσει, προκειμένου να βγάλει τη θηλιά των χρεών απ' το λαιμό της.

Και αν πάλι τον πουλήσει, θα το κάνει για λόγους καθαρά εμπορικούς, αφού στη Γερμανία τέτοιοι συναισθηματισμοί δεν χωρούν.

Βλαχοδήμος: «Έκανε καλή δουλειά και μας δυσκόλεψε η ΑΕΚ»
Βλαχοδήμος: «Έκανε καλή δουλειά και μας δυσκόλεψε η ΑΕΚ»
Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στην Ομόνοια
Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στην Ομόνοια
Χοφενχάιμ: Δεν της έφτανε το σκοράρισμα
Χοφενχάιμ: Δεν της έφτανε το σκοράρισμα
BCL: Αυτή είναι η θέση των τριών ελληνικών εκπροσώπων
BCL: Αυτή είναι η θέση των τριών ελληνικών εκπροσώπων


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies