Ένα Σαββατοκύριακο με μπάσκετ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός, είναι πάντα ένα καλό Σαββατοκύριακο

Ένα Σαββατοκύριακο με μπάσκετ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός, είναι πάντα ένα καλό Σαββατοκύριακο

Ο Κώστας Βαϊμάκης επιλέγει σημεία από το Pamestoixima.gr και σας στέλνει ταμείο!

Η Σούπερ Λίγκα και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να πήραν ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων για το λαοπρόβλητο Nations League, αλλά σας έχουμε καλά νέα: πρώτον, ευτυχώς το Nations League ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του την Κυριακή. Δυστυχώς, παρότι μοιάζει με μια σειρά που δεν ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, θα επανέλθει σύντομα στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Δεύτερον, μετά την παρένθεση αυτή, την άλλη εβδομάδα έχουμε πάλι αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τρίτον, αυτή την Κυριακή, έχει μεγάλο μπασκετικό ντέρμπι. Οπότε τουλάχιστον δεν είναι ένα χαμένο Σαββατοκύριακο, αλλά μια καλή ευκαιρία (αν δεν πας γήπεδο) να στρωθείς στον καναπέ και να απολαύσεις μπασκετικό «κλάσικο».

 

17/11, Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

Δεν παίζει μόνο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο, παίζει κι ο Γιάννης. Ξέρετε, αυτός ο συμπαθητικός παίκτης που προσπαθεί να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ… Το ματς στο Μιλγουόκι μοιάζει να είναι «πολλά με λίγα», αφού οι Μπακς φέτος, με πρωταγωνιστή το Γιάννη έχουν κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη χρονιά, με τους πάλαι ποτέ κραταιούς «Ταύρους» να μοιάζουν ανήμποροι να τους κοντράρουν. Είναι όμως ίσως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Γιάννη να κάνει τα δικά του «κόλπα» στο παρκέ για όσο χρόνο χρειαστεί (αν καθαρίσουν το ματς νωρίς οι Μπακς, λογικά ο προπονητής του θα τον αφήσει στον πάγκο για ξεκούραση), οπότε κάντε μια βόλτα στο Pamestoixima.gr για να δείτε τι αποδόσεις υπάρχουν για να «περιγράψουν» τα πιθανά κατορθώματα του Γιάννη.

 

17/11, Σερβία – Μαυροβούνιο

Θυμάστε κάποτε που ήταν Σερβία ΚΑΙ Μαυροβούνιο; Ε, εδώ και χρόνια χώρισαν τα τσανάκια τους και ως γνωστόν, κάθε ματς ανάμεσα σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, έχει πάντα πάθος, ένταση και δυνατές μονομαχίες – ακόμα κι αν η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, όπως συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τη Σερβία να είναι το γκράντε φαβορί. Το Pamestoixima.gr όμως έχει φροντίσει για την ποιοτική διασκέδαση των παικτών του, οπότε οι αποδόσεις για κίτρινες και κόκκινες κάρτες είναι μια καλή περίπτωση.

 

18/11, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ολυμπιακός

Σας έλειψε; Κανονικά η απάντηση είναι «όχι βέβαια, πώς να μας λείψει; Πριν λίγες μέρες δεν έπαιξαν πάλι, στο ίδιο γήπεδο για την Ευρωλίγκα;», αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν χορταίνεις τα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα ή κύπελλο. Διότι πέρα από το δικό τους, ιδιαίτερο χρώμα, έχουν πάντα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να «πουν», ειδικά σε αυτή την περίοδο του χρόνου όπου οι προπονητές ακόμα ψάχνουν και ψάχνονται, όπου οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα, όπου δεν έχουμε δει ούτε το 50% από κάποιους νέους παίκτες και υπάρχει – ακόμα – χώρος και ευκαιρία για τρικ από τους προπονητές.

Και «απρόβλεπτους ήρωες», όπως είδαμε στο προηγούμενο ματς: εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το -7 του Παναθηναϊκού έγινε +13 στο φινάλε. Με Θανάση Αντετοκούνμπο και Λεκαβίτσιους να οργιάζουν, δυο παίκτες για τους οποίους δεν είχε σχεδιάσει ο Μπλατ ειδική αντιμετώπιση – όταν ο αντίπαλος έχει Καλάθη, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Τόμας και Παπαπέτρου, φαντάζομαι ότι εστιάζεις εκεί. Αυτή τη φορά όμως, η λογική λέει ότι ο Μπλατ θα είναι πιο διαβασμένος και πιο ψυλλιασμένος. Και ελπίζει να πάρει περισσότερα πράγματα από περισσότερους παίκτες και να μην έχει μπροστάρηδες μόνο τον Πρίντεζη με τον Τίμα, όπως έγινε στο ματς της Ευρωλίγκας. Ο Μπλατ θα χρειαστεί περισσότερο Σπανούλη και Μιλουτίνοφ, την ενέργεια του Παπανικολάου και το κρύο αίμα του Στρέλνιεκς που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Θέλει να δει περισσότερα από Γκος και Τουπάν, λογικά θα εμπιστευτεί περισσότερο το Μάντζαρη – τα ντέρμπι κρίνονται συνήθως στις μικρές λεπτομέρειες και το μεγάλο rotation. Όσο για τον Πασκουάλ, φαντάζομαι πως δεν περιμένει πάλι να δει Θανάση και Λεκαβίτσιους να «καθαρίζουν τη μπουγάδα», οπότε κι αυτός με τη σειρά του περιμένει να δει Λάνγκφορντ, Ντεσόν Τόμας, Λοτζέσκι, Παππά και Παπαπέτρου να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του. Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλές, πάρα πολλές, ιδιαίτερα ελκυστικές και ενδιαφέρουσες αποδόσεις, για να δοκιμάσετε την τύχη σας.

 

18/11, Ελλάδα – Εσθονία

Είπαμε, τελειώνει το «βάσανο» του Nations League γι’ αυτή τη φάση και τουλάχιστον ας τελειώσει με μια νίκη για την Εθνική, έτσι, για την τιμή των όπλων. Το ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς η Εθνική νίκησε μεν, με το «φτωχό» 1-0 δε, που την άφησε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης, για την οποία υπήρχαν μαθηματικές ελπίδες πριν το ματς με τους Φινλανδούς. Δεν τα καταφέραμε δυστυχώς, οπότε πάμε τουλάχιστον να κερδίσουμε τους Εσθονούς, να κάνουμε το δυο στα δυο με Άγγελο στον πάγκο και να καθίσουμε μετά με ηρεμία να δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε και ποια πράγματα οφείλουμε να βελτιώσουμε ενόψει προκριματικών του Euro 2020. Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλές και διάφορες αποδόσεις – εκτός από το πόσες φορές θα κάνει το σταυρό του ο κόουτς και θα κάνει αναφορά στην Παναγιά…



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved