Καρέ του άσου στη Β’ Νορβηγίας
Ουκ ολίγα «κελεπούρια» μοιάζει να έχει η σημερινή 21η αγωνιστική στην Β’ Νορβηγίας.
Ένα από αυτά ο άσος της πρωτοπόρου Σάντεφιορντ με την εκ των πρωτοπόρων Μιόνταλεν όπου η γηπεδούχος λόγω δυνατής έδρας μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Ένας ακόμα καλός άσος είναι αυτός της Άλτα απέναντι στη νεοφώτιστη Μπάερουμ που κουρασμένη από διαδοχικά παιχνίδια και δίχως τον κορυφαίο της επιθετικό Πελεγκρίνο πλέον δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά σ’ αυτό το ματς.
Δυνατή εντός έδρας η Ρανχάιμ μπορεί επίσης να αποτελέσει μία ακόμα επιλογή στον άσο στην αναμέτρηση με την Κρίστιανσουντ.
Τέλος έναν ακόμα γηπεδούχο εμπιστεύεται η στήλη με την Στρόμεν να έχει τα προσόντα για νίκη κόντρα στην μάλλον ευάλωτη εκτός Μπρίνε.
Να θυμίσουμε εδώ την χθεσινη σημαντική επιτυχία της στήλης στην 1η κατηγορία της Σκωτίας με τέσσερις σωστές επιλογές στα ισάριθμα προτεινόμενα παιχνίδια από το εν λόγω μέτωπο με συνολική απόδοση 17,6(!!).
ΠΡΟΤΑΣΗ
381 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ 1 1,80
403 ΑΛΤΑ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ 1 1,90
405 ΡΑΝΧΑΪΜ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ 1 1,65
406 ΣΤΡΟΜΕΝ – ΜΠΡΙΝΕ 1 2,00