Φοβισμένη κωλοτούμπα από την ΚΕΔ!

Φοβισμένη κωλοτούμπα από την ΚΕΔ!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Η ΚΕΔ αποτελείται ουσιαστικά από τρία μέλη. Όχι από πέντε, από τρία. Παλιά έκραζαν γιατί δεν έχει πέντε όπως λέει ο Νόμος και φαντάζονταν αλχημείες και παρανομίες, τώρα απλά έχουμε Σάββατο και ο καιρός είναι αίθριος…

Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω…

Πέραν των Νίκου Πιτσίλκα και του –μη διεθνή- Δημήτρη Μπήτη, μέλος είναι, ακόμα τουλάχιστον και ο Κώστας Μουζάκης.

Όχι, ο Κώστας ακόμα δεν έχει αρχίσει να κοκκινίζει από ντροπή και απογοήτευση για τον «αποκεφαλισμό» του Τάσου Μάνου.

Το λέμε διότι αν θυμάστε, ο Κώστας είχε παραιτηθεί θορυβωδώς μάλιστα επειδή λέει, ταλαιπωρούνταν οι… αναξιοπαθούντες και είχαν αναγκαστεί να προσφύγουν στα δικαστήρια.

Α, μπορεί να περιμένει να τα… βροντήξει όλα κάτω και να φύγει, όταν ο Μάνος πάει την ΕΟΚ στα δικαστήρια. Οπότε πάμε πάσο και περιμένουμε. Για την ώρα σφυράει, όχι με σφυρίχτρα, αλλά… κλέφτικα!

Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι προφανώς για να μην πάει στα δικαστήρια ο Μάνος και να μην αναγκαστεί να... εκνευριστεί ο Κώστας Μουζάκης, αυτός και οι συνεργάτες του τον όρισαν να σφυρίξει στα ημιτελικά. Τον έβαλαν να παίξει το τρίτο ματς Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Λάρισα. Επαναλαμβάνουμε: Αν ο Μάνος και ο κάθε Μάνος είναι κακός και άσχετος να μην ξανασφυρίξει ποτέ και να πάει σπίτι του. Κρίθηκε λοιπόν ικανός από την αδέκαστη ΚΕΔ να παίξει στη σειρά των ημιτελικών.

Μια στιγμή ρε παιδιά όμως, μόνο αυτό το ζευγάρι υπάρχει; Θα μας εξηγήσει ποτέ ο κατά τα άλλα βαρύς και εύθικτος Νίκος Πιτσίλκας γιατί δεν παίζει ο Τάσος Μάνος τον Ολυμπιακό; Το έχει ζητήσει κάποιος; Αν είναι έτσι, να ζητάνε ΟΛΕΣ οι ομάδες ποιους διαιτητές δεν θέλουν και η ΚΕΔ να υπακούει. Οι υπόλοιποι δηλαδή στο πηγάδι κατούρησαν; Ξαναρωτάμε: Εξακολουθεί να ισχύει η περιβόητη ανακοίνωση με τα... ΔΕΝ; Όσο γι’ αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά ότι δεν τον βάζουν για να μην υπάρξει ένταση στο ΣΕΦ και οξυνθούν τα πνεύματα, πρέπει να καταλάβουν κάτι στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ. «Κράτος δεν είναι ο Ολυμπιακός»!

Σαββατάκι και… μπασκετάκι!

Ψυχικό - Τρίτωνας είχαμε την Τετάρτη και μέσα στη ζέστη εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Βαγγέλης Λιόλιος! Σωστή κίνηση από τον πρόεδρο της ΕΟΚ που δείχνει πως είναι πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα και τα κρίσιμα ματς.

Βέβαια έφυγε πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Έτσι δεν είχε την ευκαιρία να δει την τριποντάρα του Κουκά, αλλά ούτε και να… ακούσει τα παράπονα των φιλάθλων και των παραγόντων του Τρίτωνα για τον Ζαχαρή. (Πάλι μαντάρα τα έκανε αυτός;)

Δεν πειράζει, θα έχει την ευκαιρία να δει την σούπερ ματσάρα σήμερα στο κλειστό του Στρέφη, όπου ο Τρίτωνας υποδέχεται το Ψυχικό. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει και με τους παράγοντες των γηπεδούχων και να ακούσει τα παράπονά τους…

Και τι έγινε που είναι Σάββατο; Είπαμε ο πρόεδρος είναι κοντά στο μπάσκετ και αργίες και καθημερινές. Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και η σειρά με τον Προμηθέα ξεκινά τη Δευτέρα από το ΣΕΦ.

Υποτροπιάζει…

Παιδιά ο Φαλ έχει ξεκίνησε πάλι και υποτροπιάζει. Αρχίζει να βάζει ξανά τους αγκώνες του και να «κλειδώνει» τον αντίπαλο που παίζει πλάτη. Αυτό όπως σας έχουν διδάξει είναι παράβαση.

Κοιτάξτε λίγο να τον επαναφέρετε και να παίζει σύμφωνα με τους κανονισμούς. Έτσι;

Νίκο πες και συ μια κουβέντα στα παιδιά να έχουν το νου τους ή τουλάχιστον να μην δίνουν την παράβαση σε κανέναν.

Όχι ο Γάλλος «μάγκας» και στους υπόλοιπους φρου και φρου…

Ο πασέρ...



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved