Διαμαντίδης: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Διαμαντίδης: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε»

Το σύνθημα προκειμένου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να παλέψει έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Έτοιμοι να παλέψουν άπαντες προκειμένου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να μπορέσει να προχωρήσει είναι στον σύλλογο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Μετά από πολλά χρόνια είμαι κι εγώ στην ίδια θέση, αλλά σε διαφορετικό ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα σε αυτή την ομάδα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την κατάσταση, όλοι μαζί. Ξέρουμε τι γίνεται, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις.

Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Μετά από 33 χρόνια η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν είναι εδώ, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να δώσουμε πίσω όσα πήραμε. Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι, είναι δύσκολο όλο αυτό. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παλέψουμε και στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε παρόντες. Όπως είπε κι ο Φραγκίσκος, σημασία δεν έχουν οι τίτλοι και πώς θα λεγόμαστε. Σημασία έχει να βοηθήσουμε τους πάντες, τους προπονητές, τους παίκτες.

Θα γίνουν και λάθη, αυτό είναι λογικό. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, με κάθε τρόπο. Ως μέρος αυτής της ομάδας, θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της. Μακάρι στο τέλος να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα βγάζει υγεία και θα παλεύει μέχρι τέλους. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα να πάνε καλά».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την Α1 και αποχώρηση Ηφαίστου και Ρεθύμνου: «Όλοι θέλουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι όμορφο κάποιες ομάδες να μην είναι στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, θα συμφωνήσω με τον Φράγκι. Έχει πάρει μία απόφαση. Εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε».

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα: «Ήμουν σε μία ακαδημία με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις. Προέκυψε μία εβδομάδα, η οποία ήταν "νεκρή". Σε μία επόμενη κλήση του Τάκη συζητήσαμε. Μέσα σε σχεδόν ούτε μία μέρα συμφωνήσαμε να έρθουμε να βοηθήσουμε στην προσπάθεια που γίνεται. Είμαι χαρούμενος, το είπα και πριν. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ με ανθρώπους που έχω περάσει πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέρος της προσπάθειας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Το βιώνω πολύ όμορφα, είναι κάτι καινούργιο. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είχα διαβάσει μία δήλωση ενός παλιού παίκτη του ΝΒΑ, νομίζω του Ρόμπινσον, που είχε πει: "Κέρδισα κάποιους τίτλους, αλλά στο τέλος μένει η φιλία". Ήταν κάτι όμορφο αυτό. Οι τίτλοι είναι όμορφοι. Από εκεί και πέρα διαμορφώνεις άλλα πράγματα, όπως οι φιλίες. Μένουν για πάντα. Έχω κάνει τέτοιες φιλίες σε αυτή την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα ζήσουμε ξανά μαζί».

Για το αν υπήρξε κάποια συζήτηση με τον Καλάθη: «Είχε λήξει το θέμα του πριν αναλάβουμε. Είμαστε εδώ να ακούσουμε τον προπονητή. Υπάρχει επικοινωνία με κάποιους παίκτες στο σημείο που μπορούμε να επέμβουμε. Σε συνεννόηση με τον προπονητή πάντα».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved