PLAY 2 WIN 4 W.I.N. Hellas: Επιτυχημένο το Celebrity Basketball Game (video)
1 SHARE

PLAY 2 WIN 4 W.I.N. Hellas: Επιτυχημένο το Celebrity Basketball Game (video)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή το Celebrity Basketball Game.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 17 Μαρτίου στον υπερσύγχρονο χώρο EUROHOOPS DOME το PLAY 2 WIN 4 W.I.N.  Hellas - Celebrity Basketball Game, για την υποστήριξη της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, με Μεγάλους Χορηγούς το PERE UBU και τον ΟΠΑΠ.

Οι  φίλοι της W.I.N. Hellas ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Project Manager Σαμάνθας Αποστολοπούλου και μαζεύτηκαν στην Κηφισιά για να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και την αμέριστη στήριξή τους στην W.I.N. Hellas, τον κοινωφελή οργανισμό που ίδρυσε η Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, που εδώ και 13 συναπτά έτη δραστηριοποιείται με στόχο την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η κάμερα του OnSports ήταν εκεί και κατέγραψε ωραίες εικόνες και δηλώσεις

Η W.I.N. Hellas προσφέρει πολύπλευρη ψυχο-κοινωνική στήριξη σε όλες τις γυναίκες, ημεδαπές και αλλοδαπές, που βιώνουν οποιαδήποτε μορφή βίας στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον,  μέσω του δικτύου των επιστημονικών της συνεργατών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.winhellas.gr, στη σελίδα της W.I.N. Hellas στο fb, και στο Instagram.

Δημοφιλή και αγαπημένα ονόματα συμμετείχαν αφιλοκερδώς στον αγώνα που παρουσίασαν οι γνωστοί sportscasters Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Βασίλης Σκουντής. Μεταξύ αυτών οι:

Βούκσεβιτς Ντούσαν, Βουρλιώτης Νίκος, Γαλακτερός Νάσος, Γκότσης Ηλίας, Γκρέκας Κώστας, Δημητρίου Στέλλα, Ευαγγελινού Κατερίνα, Ζάρα Ματίνα, Θάνου Νάταλι, Καραγκούνης Γιώργος, Κοκκινάκης Κώστας, Κολλιδά Βάσω, Κολιδά Ειρήνη, Μανίκας Γιώργος, Μενιδιάτης Χρήστος, Ναθαναήλ Αννίτα, Νεσχάν Μουλαζίμ, Νικοπολίδης Αντώνης, Παναγιωτακοπούλου Ναυσικά, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδόγαμβρος Γιώργος, Παπαδόπουλος Δημήτρης , Παπαδοπούλου Ειρήνη, Παπαλουκάς Θοδωρής, Παπανικολάου Δημήτρης, Πασχάλη Σόφη,  Ραζνάτοβιτς Μίσκο, Σεϊταρίδης Γιούρκας, Σισέ Τζιμπρίλ, Σπαλιάρας Γιάννης, Στασινού - Νικοπολίδη Βάσω, Σωτηρίου Χρήστος, Τζόρτζεβιτς Πρέτραγκ, Τσιορλίδα Ευαγγελία, Φασούλα Μάσα, Φραγκολιάς Κώστας, Χανταμπάκης Στέλιος, Χολέβας Βλάσσης και Χρουσαλά Μαριέττα.

Προπονητής στην «Μπλε» ομάδα ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης με βοηθούς τον Χρήστο Χολίδη και Δημήτρη Γοβδελά (Χορηγός, Mykonos Invest S.A.), ενώ της «Γαλάζιας» ομάδας ο Μπάνκι Λούκα (Προπονητής Α.Ε.Κ.) με βοηθούς προπονητή τους Κώστα Τσαρτσαρή και Μάκη Κουσαθανά (Μέγας Χορηγός, PERE UBU).

Για την ιστορία, την νίκη πήρε επάξια η «Μπλέ ομάδα» του Παναγιώτη Γιαννάκη, με τελικό σκορ 79-70.

Στις ομάδες απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια οι Άννι Σκουρλέτη του ΟΠΑΠ (Μέγας Χορηγός), Μάκης Κουσαθανάς, Ιδιοκτήτης PERE UBU (Μέγας Χορηγός) και Μάντα Παπαδάκου (Πρόεδρος W.I.N. Hellas), ενώ η Σαμάνθα Αποστολοπούλου εκ μέρους της W.I.N. Hellas δώρισε υπογεγραμμένες φανέλες από όλους τους παίκτες στον Μάκη Κουσαθανά, ιδιοκτήτη του PERE UBU, στην Άννι Σκουρλέτη, του Ο.Π.Α.Π. και στον Θοδωρή Παπαλουκά του EUROHOOPS.

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ προσέφερε στους συμμετέχοντες προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ Sweet & Balance και σοκολάτες ΓΙΩΤΗΣ στο κοινό. Η SENCOR προσέφερε δροσιστικά smoothies, ενώ η Coca-Cola Τρία Έψιλον, νερά ΑΥΡΑ, αναψυκτικά και ενεργειακά ποτά.

Μεγάλοι Χορηγοί:

PERE UBU, ΟΠΑΠ

Χορηγοί:

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΑΥΡΑ, BCA COLLEGE, ΓΙΩΤΗΣ, MYKONOS INVEST S.A., ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, G. PAPADOGAMVROS, SENCOR.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

QUEEN.GR, MAD, SDNA, Papadakis Press.    

Υποστηρικτές: EUROHOOPS DOME, GSA.

Πληροφορίες:

W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό  την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας (210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

PERE UBU

 «We fit so well together» το motto τους, αφού το Pere Restaurant - Bar και το Ubu Pure Food αλληλοσυμπληρώνονται σε πλήρη αρμονία και συνθέτουν μια  360⁰ experience για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στο πιο κεντρικό δρόμο της πιο funky γειτονιάς των Νοτίων Προαστίων κατάφερε να γίνει το απόλυτο all day destination spot.

Ένας χώρος µε µοναδικό design και φιλοξενία ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που έγινε talk of the town της Αθήνας για την easy going φιλοσοφία του, το upscale µενού του, τα εξαιρετικά cocktails του και τα φηµισµένα parties του.

feel the pereubu 360⁰ experience 

www.pereubu.gr

The website  facebook pages : http://www.pereubu.gr/pere.html\

https://www.facebook.com/PERE.BAR.ROTISSERIE/

https://www.facebook.com/UBUpurefood/

 Its Instagram pages :

pere_restaurant_bar

ubupurefood

ΟΠΑΠ

«Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 αποτελώντας την εθνική λοταρία της χώρας και εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2001, κατέχοντας την αποκλειστική άδεια εκμετάλλευσης όλων των αριθμολαχείων (7 παιχνίδια), του αθλητικού στοιχηματισμού (4 παιχνίδια) και των ιπποδρομιών. Λειτουργεί, επίσης, αποκλειστικά τα Λαχεία και Σκρατς (Ξυστό) στην Ελλάδα μέσω μιας κοινοπραξίας (με ποσοστό 67%).»

Fb: ΟΠΑΠ           Instagram: instaopap

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ MINETTA

Η Μινέττα Ασφαλιστική διαχρονικά υποστηρίζει ό,τι αξίζει για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο.

Fb: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

https://www.facebook.com/asfaleiai.minetta

Coca-Cola Τρία Έψιλον 

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 29 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από το 2017 μας παρακινεί να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας στα πλαίσια της νέας του καμπάνιας  «Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου». 

 Fb: https://www.facebook.com/avrawater.gr/

 Instagram: https://www.instagram.com/avrawater/

BCA

Το BCA, το οποίο ιδρύθηκε το 1971, είναι το παλαιότερο κολλέγιο στην Ελλάδα το οποίο κάλυψε το εκπαιδευτικό κενό που υπήρχε εκείνα τα χρόνια σε αναπτυσσόμενους τομείς με μεγάλη ζήτηση όπως ναυτιλιακά, οικονομία και διοίκηση, τουριστικές σπουδές και μηχανογράφηση. Ταυτόχρονα, το BCAήταν το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα με παραρτήματα σε Ελβετία και Ιταλία και ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που εισήγαγε σπουδές άρρηκτα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας με καθηγητές – επαγγελματίες του χώρου.

Facebook: https://www.facebook.com/bca.business.college/

@bcacollege

Instagram: https://www.instagram.com/bcacollege/?hl=el

@bcacollege

ΓΙΩΤΗΣ

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία, απόλυτα ταυτισμένη με την ιστορία και την εξέλιξη της ελληνικής διατροφής. Εδώ και 89 χρόνια καινοτομεί αδιάλειπτα δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα που διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους, την ευκολία στη χρήση και το σίγουρο αποτέλεσμα. Οι κυριότερες κατηγορίες προϊόντων της είναι: βρεφικές τροφές, άλευρα, υλικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, σοκολατοειδή, προϊόντα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, προϊόντα υγιεινής διατροφής κτλ. Όλα αυτά τα χρόνια, η ποιότητα, η ασφάλεια, η καινοτομία, και η πρωτοπορία της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ την καθιστά ηγέτιδα στον κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων στην Ελλάδα, ενώ διακρίνεται και για την επιτυχημένη εξαγωγική της δραστηριότητα στις 5 ηπείρους. Παράλληλα η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο με κεντρικό πυλώνα τη στήριξη παιδιών, μητέρων και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. 

https://www.facebook.com/jotis.gr/   - @jotis.gr

https://www.instagram.com/jotis/

Mykonos Invest S.A. 

DEVELOPING PROJECTS…WITH A VISION!

Mykonos Invest S.A. is a real-estate development and construction company operating in Mykonos, Greece. Our mission is to develop for our clients top-quality properties in prime locations, following only the highest of standards in design and functionality. We undertake demanding vacation projects and offer them to you fully equipped and ready to live in from the very first day. For more information on Mykonos Invest or any of our projects under development feel free to contact us. (www.mykonoshouses.com - +302130313910)

website: www.mykonoshouses.com

hashtags: #MykonosHouses #mykonoshouses.com 

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε το 1984, με στόχο να γίνει «καταλύτης» των εξελίξεων στο χώρο της υγείας, στη χώρα μας. 

Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί, σήμερα, το δυναμικότερο οργανισμό υγείας και πλέον αξιόπιστο πάροχο διαγνωστικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών στη Ν.Α. Ευρώπη, εφάμιλλος αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Fb: @IatrikoKentroAthinwn

Instagram :Iatriko.gr

 ΠΑΠΑΔΟΓΑΜΒΡΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ

Γνήσιος πρεσβευτής και οπαδός της ιταλικής μόδας ,σπούδασε στην Αθήνα και το Μιλάνο. Επιστρέφοντας άνοιξε το δικό του ατελιέ στην Κηφισιά και από τότε βάλθηκε με πείσμα να ντύνει τους άνδρες.

Facebook: Papadogamvros 

Instagram: Papdogamvros 

SENCOR

Η SENCOR είναι εταιρία ηλεκτρικών και ηεκτρονικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε στην Ιαπωνία στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η SENCOR εξαγοράστηκε από τον Τσέχικο Όμιλο FAST και η γκάμα των προϊόντων επεκτάθηκε σημαντικά. Η SENCOR είναι ένα brand που συνδέει την ιαπωνική παράδοση στην τεχνολογία αιχμής με τις σύγχρονες τάσεις ενός άνετου τρόπου ζωής. Η γκάμα προϊόντων της SENCOR περιλαμβάνει είδη σπιτιού και μικροσυσκευές, προϊόντα εικόνας και ήχου, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, είδη ταξιδιού και camping, καθώς και προϊόντα ψύξης και θέρμανσης. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του brand SENCOR στην Ελλάδα είναι η Globalsat. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε  στο www.globalsat.g καθώς και στο www.sencor.com.gr

https://www.facebook.com/sencor.gr/?epa=SEARCH_BOX

PLAY 2 WIN 4 W.I.N. Hellas: Επιτυχημένο το Celebrity Basketball Game


Champions League: Κρίνονται προκρίσεις και… προπονητές
Champions League: Κρίνονται προκρίσεις και… προπονητές
Χαλυβουργική: Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι για τα δεδουλευμένα τους - Απέκλεισαν την είσοδο
Χαλυβουργική: Στα «κάγκελα» οι εργαζόμενοι για τα δεδουλευμένα τους - Απέκλεισαν την είσοδο
Άρης: Και τώρα… ανανεώσεις!
Άρης: Και τώρα… ανανεώσεις!
Θρήνος! Πέθανε πρώην προπονητής της Εθνικής (photos+videos)
Θρήνος! Πέθανε πρώην προπονητής της Εθνικής (photos+videos)

Παίρνει ένα αυγό, κουκούτσια από λεμόνι και λίγο χώμα! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους! (video)

Παίρνει ένα αυγό, κουκούτσια από λεμόνι και λίγο χώμα! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους! (video)

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έχασε 46 κιλά και μας άφησε άφωνους! Η αποκάλυψη και το χειρουργείο (pics&vid)

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Έχασε 46 κιλά και μας άφησε άφωνους! Η αποκάλυψη και το χειρουργείο (pics&vid)

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 23/10 έως και 29/10;

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 23/10 έως και 29/10;

GNTM: Ακόμη μία μέρα που δεν αποχώρησε η Σουζάνα. Ποια κοπέλα έφυγε;

GNTM: Ακόμη μία μέρα που δεν αποχώρησε η Σουζάνα. Ποια κοπέλα έφυγε;

Σκηνή από ταινία τρόμου: Κατέβηκαν στο υπόγειό τους και το βρήκαν πλημμυρισμένο με... αίμα

Σκηνή από ταινία τρόμου: Κατέβηκαν στο υπόγειό τους και το βρήκαν πλημμυρισμένο με... αίμα

Νερό με λεμόνι το πρωί: 7 οφέλη για την υγεία (εικόνες)

Νερό με λεμόνι το πρωί: 7 οφέλη για την υγεία (εικόνες)

Ποια «Χρυσή Μπάλα»; Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ποια «Χρυσή Μπάλα»; Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κι όμως αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας (pics)

Κι όμως αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας (pics)

Οι μισοί δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι δύο λειτουργίες του στρογγυλού πλαστικού στη μέση της πίτσας! (photos)

Οι μισοί δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι δύο λειτουργίες του στρογγυλού πλαστικού στη μέση της πίτσας! (photos)

Επιτέλους: Λύθηκε το μεγάλο μυστήριο για τη Μόνα Λίζα!

Επιτέλους: Λύθηκε το μεγάλο μυστήριο για τη Μόνα Λίζα!