Παπαγιάννης: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου» (video)

Παπαγιάννης: «Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου» (video)

Όλα όσα είπε στην «Πράσινη Ώρα» ο Γιώργος Παπαγιάννης, για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο…

Ο Γιώργος Παπαγιάννης από το πρωί της Παρασκευής, και για τα επόμενα πέντε χρόνια, είναι επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 21χρονος σέντερ μετά από μια διετία στο ΝΒΑ, γύρισε στο… σπίτι του, όπως δήλωσε για ακόμα μια φορά. Στόχος του, όπως επεσήμανε στην «Πράσινη Ώρα», είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τσάβι Πασκουάλ αρχικά και στη συνέχεια όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσει με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένειά μου. Το έχω ξαναπεί κιόλας, είναι μοναδικό συναίσθημα να επιστρέφεις πίσω στο σπίτι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξω πάλι στο ΟΑΚΑ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σίγουρα όπως έχω πει για τους φιλάθλους, ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα για εμένα. Στα 19 μου χρόνια να ακούγεται το όνομά μου στο ΟΑΚΑ, σε μια ομάδα που έχω αγαπήσει και με έχουν αγαπήσει. Όσο για την ώρα που θα τελειώσει την καριέρα μου, αυτό που έχω πει θα γίνει».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις, σχολίασε: «Άλλες προτάσεις υπήρχαν, δεύτερη σκέψη όμως δεν υπήρχε. Η απόφαση ήταν ίδια εξαρχής. Από την πρώτη φορά που είχα φύγει για να πάω στο ΝΒΑ είχα πει πως στην περίπτωση που θα γυρίσω στην Ευρώπη, τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο Παναθηναϊκός».

Αναφορικά με τον ελληνικό κορμό που «χτίζει» ο Παναθηναϊκός, τόνισε: «Είναι θετική είδηση αυτή, και για εμάς στον Παναθηναϊκό και για την Εθνική Ελλάδας. Θα είμαστε συμπαίκτες εκτός από την εθνική ομάδα και όλη τη χρονιά. Θα κοιτάξουμε το καλύτερο που μπορούμε και κάθε φορά που θα βρισκόμαστε για την εθνική ομάδα».

Για τις εμπειρίες από το ΝΒΑ, πρόσθεσε: «Πήρα πάρα πολλές εμπειρίες εντός κι εκτός παρκέ. Είναι μαθήματα που μπορεί να μην τα είχα πάρει ποτέ. Με βοήθησαν να αναπτυχθώ και να καλυτερεύσω τον χαρακτήρα μου μέσα από δύσκολες καταστάσεις που υπήρχαν και μέσα από αυτές μόνο θετικά μπορεί να έχεις και πιστεύω θα με βοηθήσουν στη συνέχειά μου».

Όσο για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει το ρόστερ και παρόλα αυτά τον απέκτησε, είπε: «Είναι αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που αν το ακούει ένας παίκτης τον κάνει χαρούμενο και ειδικά στη δική μου περίπτωση, από τη στιγμή που γυρίζω στο σπίτι μου».

Για το όνειρο του ΝΒΑ, επεσήμανε: «Στο ΝΒΑ όπως είπατε ήταν ένα όνειρο που το ακούμπησα. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, αλλά τώρα στον Παναθηναϊκό θα κοιτάω χρονιά με τη χρονιά να είμαι καλύτερος και να διεκδικήσω όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους. Όσο για το ΝΒΑ, αν είναι να έρθει θα έρθει, εγώ πλέον κοιτάζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό εδώ».

Σχετικά με τους προσωπικούς του στόχους, απάντησε: «Οι στόχοι είναι να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη του κόουτς Τσάβι. Αυτός είναι ο πιο δυνατός μου στόχος αυτή τη στιγμή γιατί θα είμαι από τους μικρότερους παίκτες της ομάδας έτσι κι αλλιώς. Ένας νέος παίκτης που δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ, έρχομαι από το ΝΒΑ και μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει πράγματα επάνω μου, οπότε αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ, επεσήμανε: «Όλοι ξέρουμε τα τρόπαια που έχει πάρει ο Πασκουάλ, ειδικά για τη θητεία στη Μπαρτσελόνα. Δυστυχώς πέρσι η ομάδα δεν κατάφερε να πάει στο FInal-4, το είχα πει και το πίστευα πως μπορούσε να πάει και να το πάρει. Ελπίζω τη νέα χρονιά να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους που πιστεύω ότι είναι οι βασικοί στόχοι της ομάδας».

Για το «δέσιμο» με τον κόσμο, υπογράμμισε: «Εγώ είχα μια θητεία δυο χρόνων στον Παναθηναϊκό, αλλά εκτός από αυτό όλος ο κόσμος και η οικογένεια του Παναθηναϊκού ξέρουν πόσο τους αγαπάω. Δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη, η πρώτη μου σκέψη ήταν να γυρίσω πίσω».

Αναφορικά με το ύψος του, που η Wikipedia αναφέρει ότι είναι 2.16μ., είπε: «Πιστεύω πως είναι λάθος ναι, έχω φτάσει στα 2.20μ. τώρα πια».

Για το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής, απάντησε: «Ναι, έφτασα στην Ιθάκη μου... Ήξερα από την πρώτη πτήση που καθυστέρησε πως θα είναι δύσκολη η ημέρα για εμένα, αλλά στο μυαλό μου σε όλη τη διάρκεια της πτήσης έλεγα "γυρνάω σπίτι μου, γυρνάω στον Παναθηναϊκό" και δεν με πείραξε αυτή η ταλαιπωρία».

Τέλος, για το πόσο του έχει λείψει το ΟΑΚΑ, είπε: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ το ΟΑΚΑ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ μου έλειπαν οι στιγμές που ο κόσμος παθιάζεται για να κερδίσει η ομάδα του. Το βλέπεις και στο ΝΒΑ αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Όσο για το ρεκόρ στα διαρκείας, ελπίζω να γίνει. Για εμάς τους παίκτες, είναι κι ο βασικός λόγος που παίζουμε. Μας αγαπάνε και είναι πάντα εκεί και στις χαρές και στις λύπες».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαγιάννης στο Leoforos.gr

 



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved