Η απελευθέρωση του Βασιλιά...
SHARE

Η απελευθέρωση του Βασιλιά...

Βεντέτα ή Άνθρωπος.

Της Μαριάννας Γεωργαντή

Αυτό μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω Δημήτρης. Διαμαντίδης. Είναι δύο σπάνιες προσωπικότητες μέσα σε ένα σώμα. Ήπιο παιδί λένε όλοι, και έτσι είναι. Βλέπει κάμερα και γυρίζει το κεφάλι, βλέπει ακριβά αμάξια και στρίβει το τιμόνι, δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάνει αισθητή την παρουσία του με τα λόγια αλλά με την σιωπή και με μια πράξη. Κρύβει μέσα του ένα παιδί που θέλει πάντα να πειράζει τους άλλους, που κρύβει βαθιές ευαισθησίες και που είναι τόσο μα τόσο πεισματάρης.

Κεφάλι αγύριστο, αν βάλει κάτι ως στόχο θα το πετύχει. Για κείνον τίποτα αδύνατο! Τελειομανής και νικητής. Σωστός νικητής όμως, ο αντίπαλος τον φοβάται αλλά τον εκτιμά, όπως και εκείνος είναι φίλος με όλους έξω από της τέσσερις γραμμές γιατί μέσα σε αυτές γεννιέται ένα θηρίο. Ένα θηρίο που παίζει για να βλέπει τον κόσμο να χαμογελά και να πανηγυρίζει. Ήρθε όμως μια στιγμή που το θηρίο λύγισε. Κι αυτή ήταν ο ερχομός των παιδιών του. Όλα για εκείνα, πάνω από όλους κι από ολα, σωστός μπαμπάς! Στιγμές που θα θυμόμαστε από τον Μήτσο, πολλές. "Βάλτο αγόρι μου" και " τρέχει ο Δημήτρης στην αγκαλιά του Ομπραντοβιτς".

Από μικρός φαινόταν όμως. Όταν είχε πρωτοέρθει καθόταν στην γωνία και παρακολουθούσε τα πάντα, τον βλέπαν και έλεγαν θα φτάσει ψηλά αυτό το παιδί. Ο Παναθηναϊκός για εκείνον είναι η μισή του ζωή, οι Γιαννακόπουλοι πρότυπα που αξίζουν σεβασμό. Και εκείνος θα είναι πάντα παρών για τον Παναθηναικό. Μητσάρα δεν σου λέμε αντίο αλλά καληνύχτα...

Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 0-0
Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 0-0
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0
Ασταμάτητος Άγιαξ (vid)
Ασταμάτητος Άγιαξ (vid)
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0: Γλίτωσε από τα χειρότερα! (photos)
ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0: Γλίτωσε από τα χειρότερα! (photos)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies