«Μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον»
SHARE

«Μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον»

Δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων στο 10ο Διεθνές Εκπαιδευτικό Καμπ του Κολινδρού παρέθεσε χθες (27/08) ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Ευάγγελος Πολύζος.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΜ, Θωμάς Γκέκας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έδωσε τον λόγο στον Ευάγγελο Πολύζο, που ανέφερε: «Χαίρομαι που συνεχίζεται η παράδοση του καμπ στον Κολινδρό. Αν το 1997 δεν ήταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η τότε ηγετική ομάδα της ΕΟΚ σήμερα δεν θα ήταν γνωστές οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Κολινδρού, οι οποίες είναι πάντοτε στη διάθεση της ομοσπονδίας. Ευχαριστώ τους πρώην δημάρχους Γιώργο Καλύβα και Θωμά Σολοποτιά που καθιέρωσαν και συνέχισαν το καμπ, που έχει τελικό αποδέκτη τα νιάτα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης».

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τόνισε από την πλευρά του: «Ευχαριστούμε την τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής για τη συμπαράστασή της. Το καμπ του Κολινδρού το γνωρίζει πλέον όλη η Ευρώπη. Είμαστε πάντα συμπαραστάτες σας σε οποιαδήποτε προσπάθεια. Αν υπάρχει ξενοδοχειακή υποδομή στο μέλλον μπορούμε να φέρουμε στην πόλη και μεγαλύτερες διοργανώσεις».

Ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης της ΕΟΚ, Κώστας Πολίτης, ευχαρίστησε το Γιώργο Καλύβα για τη μεγάλη συμπαράστασή του όλες τις ημέρες των αγώνων και του έδωσε τόσο σε εκείνον όσο στο βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο μία μπάλα με τις υπογραφές των διακριθέντων στο καμπ και των προπονητών. Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ και πρώην δήμαρχος Κολινδρού, Γιώργος Καλύβας, τίμησε τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Τσίτσκαρη που ήταν ο συντονιστής κι ένας από τους εμπνευστές του πρώτου καμπ, ενώ ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα για το Γιώργο Βασιλακόπουλο στον Παναγιώτη Τσαγκρώνη. Ο τελευταίος, με τη σειρά του, απένειμε αναμνηστικό της ΕΟΚ στο δήμαρχο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς του Κολινδρού, ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Νίκος Παπανικολάου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Πολυχρονιάδης, η αντιδήμαρχος Αιγινίου Ξανθίππη Βασιλειάδου, ο αντιδήμαρχος Πύδνας Δημήτρης Σιανίδης, ο πρώην δήμαρχος Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Βαγγέλης Λαγδάρης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Δημήτρης Λιόλιος, ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Δοξάκης, Νίκος Τούφας, Ευριπίδης Μελετιάδης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης και Μάρκος Κατσιάνης, ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ Άρης Γραμμενίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΜ Νίκος Κελεπούρης, ο πρόεδρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Κολινδρού Αργύρης Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας, οι προπονητές, οι παίκτες και ορισμένοι από τους γονείς τους.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ολυμπιακός: Κανονικά προπονήσεις ενόψει ΟΑΚΑ
Ολυμπιακός: Κανονικά προπονήσεις ενόψει ΟΑΚΑ
Δημοσκοπήσεις: «Γυρίζει» το παιχνίδι - Πάμε για μεγάλη μάχη ψήφο - ψήφο
Δημοσκοπήσεις: «Γυρίζει» το παιχνίδι - Πάμε για μεγάλη μάχη ψήφο - ψήφο
Παναθηναϊκός Α.Ο.: Συμφωνία με ΠΑΕ και ΚΑΕ για ενίσχυση μέσω διαρκείας
Παναθηναϊκός Α.Ο.: Συμφωνία με ΠΑΕ και ΚΑΕ για ενίσχυση μέσω διαρκείας
Άντρας αγόρασε ταραντούλα για να μην έρχεται η πεθερά του στο σπίτι (video)
Άντρας αγόρασε ταραντούλα για να μην έρχεται η πεθερά του στο σπίτι (video)