Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ο πρώτος, ο Μάρκους Φόστερ πιθανώς ο επόμενος και στο κάδρο έχουν μπει για τα καλά οι Ζακ Όγκαστ και Νικολάς Λαπροβίτολα

Η αρχή (για τον Παναθηναϊκό) έγινε. Οι «πράσινοι» χθες (12/7) το μεσημέρι ανακοίνωσαν μια σπουδαία μεταγραφή. Την πρώτη τους για το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Αυτή του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος παίκτης μετά από τις εξαιρετικές του χρονιές με την Μάλαγα, μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ, πέρασε μια δύσκολη και ιδιαίτερη  διετία στο Μιλάνο και πλέον αποφάσισε να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ για να ηγηθεί των προσπαθειών του νέου Παναθηναϊκού. Μια μεταγραφή που έκανε… θόρυβο σε όλη την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκους Φόστερ είναι στην… αναμονή. Όχι για να συμφωνήσει αλλά για να ανακοινωθεί και αυτός με την σειρά του από την «πράσινη» ΚΑΕ και μαζί με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να δημιουργήσουν έναν εκρηκτικό και απολύτως… ταλαντούχο συνδυασμό στην θέση «2» για το «τριφύλλι».

Παράλληλα, όμως, ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του «τρέχουν» και τα υπόλοιπα θέματα του Παναθηναϊκού. Αυτή την στιγμή η μεγάλη εκκρεμότητα είναι αυτή στην θέση «1». Οι «πράσινοι» αναμένεται να πάρουν δύο παίκτες, έναν για βασικό point guard και έναν για αναπληρωματικό. Το όνομα που ακούγεται περισσότερο απ’ όλα αυτή την στιγμή είναι αυτό του Νικολάς Λαπροβίτολα. Όμως, όσο εύκολα ακούγεται, τόσο δύσκολο είναι να πραγματοποιηθεί. Ο Αργεντινός είναι ένας παίκτης κορυφαίου επιπέδου με μεγάλο κασέ, ο οποίος ταυτοχρόνως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον παίκτη από την στιγμή που θα έμενε ελεύθερος από τους Μαδριλένους και από την στιγμή που θα ήταν διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να βρεθεί η «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα.

Τις τελευταίες ώρες έχει βγει πολύ δυνατά στο προσκήνιο και το όνομα του Ζακ Όγκαστ. Για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από το Onsports.gr από το Σάββατο το πρωί. Αυτή την στιγμή κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση. Ο Όγκαστ έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση στο παιχνίδι του από την ημέρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό και πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Γαλατά (13,4 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και σχεδόν 1 κόψιμο ανά παιχνίδι στο Eurocup). Ο Γιώργος Βόβορας θεωρεί πως ο Όγκαστ μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη μπορούν να κάνουν ένα πάρα πολύ καλό δίδυμο στην ρακέτα του «τριφυλλιού» ενώ το γεγονός πως ο 27χρονος παίκτης διαθέτει Ελληνικό διαβατήριο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, γιατί ο Έλληνας τεχνικός θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην κάλυψη των υπολοίπων θέσεων.      



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved