Η Φενέρ παίρνει Μπράουν

Η Φενέρ παίρνει Μπράουν

Ο Λορέντζο Μπράουν βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Φενέρ με τον βασικό στόχο του Παναθηναϊκού να απομακρύνεται οριστικά

Ο Λορέντζο Μπράουν αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για τη θέση «1». Οι «πράσινοι» εδώ και καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Αμερικάνο πλέι μέικερ που φόρεσε πέρσι τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο, όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε αίσιο τέλος σε αυτό το φλερτ. Τις τελευταίες δύο ημέρες η Φενέρ έχει μπει πολύ δυνατά για την απόκτηση του ενώ τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται έτοιμη να τον υπογράψει. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης με την περιορισμένη αγορά να μην είναι σύμμαχος του. Παράλληλα, η διαφαινόμενη απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν από την τουρκική ομάδα αποδεικνύει πως ο Κώστας Σλούκας αποχωρεί από την Πόλη έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, γεγονός που γνώριζε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ από την ημέρα που ανέλαβε την τουρκική ομάδα.

Η Βαλένθια κλείνει Χέρμανσον

Όπως είπαμε και παραπάνω η περιορισμένη αγορά στους άσους δημιουργεί έναν προβληματισμό στους «πράσινους» που ήδη στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις. Από την πλευρά τους, υπάρχουν ομάδες όπως η Βαλένθια που έχουν μπει δυναμικά στον χορό των μεταγραφών. Οι «νυχτερίδες» μετά τους Κλέμεν Πρέπελιτς και Ντέρικ Ουίλιαμς ετοιμάζεται να ρίξει ακόμη ένα χτύπημα με την απόκτηση του Μάρτιν Χέρμανσον από την Άλμπα Βερολίνου.



Stoiximan GBL: Πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν ο Κέντρικ Ναν
Stoiximan GBL: Πιο θεαματικός παίκτης της σεζόν ο Κέντρικ Ναν
Ωμά και εκβιαστικά…
Ωμά και εκβιαστικά…
Μεταγραφές: Ο Άρης κάνει δικό του τον Κάρλες Πέρεθ - Στη Θεσσαλονίκη ο την Πέμπτη (10/07)
Μεταγραφές: Ο Άρης κάνει δικό του τον Κάρλες Πέρεθ - Στη Θεσσαλονίκη ο την Πέμπτη (10/07)
Βόμβα Ολυμπιακού για το ΣΕΦ: «Θέλουμε όλο το παραλιακό μέτωπο αλλιώς θα είναι καταστροφή»
Βόμβα Ολυμπιακού για το ΣΕΦ: «Θέλουμε όλο το παραλιακό μέτωπο αλλιώς θα είναι καταστροφή»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved