«Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό»

«Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό»

Αργύρης Πεδουλάκης και Ρικ Πιτίνο μιλούν στο Onsports.gr και δηλώνουν σίγουροι πως ο Γιώργος Βόβορας διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να ανταπεξέλθει στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Η κουβέντα, ουσιαστικά, είχε ξεκινήσει να γίνεται από πέρσι. Λίγο μετά την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο της ομάδας του Παναθηναϊκού και λίγο πριν την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο. Τότε που η ομάδα του «τριφυλλιού» προερχόταν από την ιδιαίτερα… επίπονη εντός έδρας ήττα από την Άλμπα Βερολίνου με 105-106, ματς που αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Αργύρη Πεδουλάκη στο ΟΑΚΑ και είχε μπροστά της έναν… μίνι Γολγοθά. Μέσα σε ελάχιστες ώρες οι «πράσινοι» είχαν να δώσουν δύο  διαδοχικά εκτός έδρας ματς σε Κάνουνας και Μόναχο. Ο Γιώργος Βόβορας πήρε την ομάδα πάνω του και ο Παναθηναϊκός πήρε δύο νίκες. Με 86-85 την Ζαλγκίρις και με 87-75 την Μπάγερν. Κάπου εκεί και με την φημολογία έντονη, αναφορικά με την επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στην Αθήνα, δεν ήταν λίγες οι φωνές που έλεγαν ότι ο Έλληνας τεχνικός αξίζει να πάρει την ευκαιρία και να οδηγήσει την ομάδα ως το τέλος.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε τότε, αλλά έγινε μερικούς μήνες αργότερα. Ο Γιώργος Βόβορας έχοντας θητεύσει στο πλευρό των Αργύρη Πεδουλάκη, Τσάβι Πασκουάλ και Ρικ Πιτίνο και βρισκόμενος για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό (σεζόν 2012-2013, 2013-2014 και τις τελευταίες τέσσερις) πήρε με το… σπαθί του την ευκαιρία που έψαχνε. Και όπως λένε οι ειδικοί είναι παραπάνω από έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

Αργύρης Πεδουλάκης και Ρικ Πιτίνο μιλούν στο Onsports.gr και εμφανίζονται σίγουροι για τον… μαθητή τους.

2188701

 

«Ο Γιώργος είναι εργασιομανής. Είναι εξαιρετικός στην δουλειά του και του αρέσει να μαθαίνει κάθε μέρα καινούρια πράγματα και να βελτιώνεται συνεχώς. Δουλέψαμε μαζί για πάρα πολλά χρόνια και είμαι σίγουρος ότι είναι πανέτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάθος γι αυτό που κάνει και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης και πρόσθεσε «Έχει θητεύσει δίπλα σε πολλούς σπουδαίους και ικανούς προπονητές και είμαι σίγουρος ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να κάνει το βήμα παραπάνω». Όμως, όπως τονίζει ο έμπειρος κόουτς ο Γιώργος Βόβορας θα πρέπει να έχει την στήριξη όλων. « Το ζητούμενο είναι να έχει και βοήθεια και στήριξη από όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.  Είχα πει φεύγοντας από την ομάδα πως ο επόμενος προπονητής της θα πρέπει να κριθεί μέσα σε βάθος ενάμιση χρόνου. Για να μπορέσει να δείξει την δουλειά του και το έργο του» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε « Ο Γιώργος ξέρει πολύ καλά και την ομάδα και τις δυσκολίες της αποστολής του. Επίσης θεωρώ πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού και μπάσκετ ξέρει και κρίση έχει και θα επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή, έτσι ώστε ο Γιώργος και η ομάδα να τα καταφέρουν».

2814235 copy

Την ίδια στιγμή ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στην Αμερική και κάνει τα δικά του σχέδια. Υπό την συνεχή απειλή του κορονοϊού, ο κορυφαίος τεχνικός προσπαθεί και αυτός να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και να συγκεντρωθεί στα πλάνα του για την επιστροφή του στο NCAA με το κολλέγιο του Αιόβα, αλλά και την Εθνική μας ομάδα.

«Ο Γιώργος είναι ένας σπουδαίος μαθητής του αθλήματος. Του αρέσει να το «εξερευνά», να το μελετά και κάθε μέρα να μαθαίνει καινούρια πράγματα και να γίνεται καλύτερος. Είναι πραγματικά ένας ακούραστος «εργάτης» και μπορεί ταυτόχρονα να κάνει εξαιρετική δουλειά και στο κομμάτι του σκάουτινγκ» είπε ο πολύπειρος προπονητής και πρόσθεσε «Είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε ότι αποφασίσει να κάνει και πραγματικά το λέω με όλη μου την ψυχή και την καρδιά, ότι του αξίζει και με το παραπάνω να είναι πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό. Και το σημαντικότερο είναι πως και οι παίκτες γνωρίζουν τις ικανότητές του και τον σέβονται απόλυτα ως χαρακτήρα».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved