Μπερτομέου: «Εύχομαι να απολαύσετε τους αγώνες»
Την πραγματοποίηση σπουδαίων αγώνων τους οποίους θα απολαύσει ο κόσμος ευχήθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Final 4.
Ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης ήταν αυτός που πήρε πρώτος τον λόγο και τόνισε αναλυτικά: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που είσαστε εδώ. Θα ήθελα να σας καλωσορίσω, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η διοργάνωση θα γίνει στην Τουρκία. Εύχομαι να απολαύσετε καλούς αγώνες».
Στη συνέχεια, ο Τζόρντι Μπερτομέου, αποκάλυψε πως σήμερα έγινε μια πρώτη αξιολόγηση για τη διοργάνωση και πως όλα έχουν κυλήσει με απόλυτη επιτυχία, ενώ τόνισε πως «υπάρχουν 50 εκατομμύρια άνθρωποι που αναμένεται να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση και η Ευρωλίγκα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως όλα θα είναι στην εντέλεια».
O Tζόρντι Μπερτομέου, κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ελπίζω να απολαύσετε τη διοργάνωση», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο τουρνουά Τζούνιορ που διεξάγεται παράλληλα με το Final 4. «Ελπίζω να ζήσουμε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο, εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση», κατέληξε.
Σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό στην Ευρωλίγκα, σε σχέση με το ΝΒΑ, ο Τζόρντι Μπερτομέου αάντησε: «Είμαι ικανοποιημένος από τον ανταγωνισμό. Θεωρώ πως και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ».
Για τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 ο εκτελεστικός διαυθυντής της Ευρωλίγκας σχολίασε: «Σε κάθε Final 4 λαμβάνονται διαφορετικά μέτρα ασφαλείας. Δεν θεωρώ πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη για ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας. Φέτος φιλοξενούμε δύο ελληνικές ομάδες, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης, και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε ασφαλή κατάσταση στο «Σινάν Ερντέμ». Όπως κάθε χρόνο, και φέτος το Final 4 θα είναι ασφαλές».