Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έντονες διεργασίες για προπονητή

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έντονες διεργασίες για προπονητή

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει με στόχο να κλείσει το θέμα του νέου προπονητή και να ξεκινήσει την υλοποίηση του σχεδιασμού του για τη νέα σεζόν.

Κρίσιμη αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει το κεφάλαιο προπονητής.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει θέσει ως προτεραιότητα το συγκεκριμένο ζήτημα με το που τελείωσε η περασμένη σεζόν και όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, σε μια δύσκολη συγκυρία με περιορισμένες επιλογές στην αγορά.

Βασικός στόχος, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Onsports, είναι η εξεύρεση ενός ξένου τεχνικού με εμπειρία από το επίπεδο της Euroleague και τις επόμενες ημέρες οι διεργασίες αναμένεται να κορυφωθούν, μιας και οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το ζήτημα όσο το δυνατόν συντομότερα, για να ξεκινήσει εν συνεχεία και η υλοποίηση του σχεδιασμού, με τη στελέχωση του ρόστερ.

Τις προηγούμενες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα σενάρια, με τους Σέρβους να κάνουν λόγο για συζητήσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, του οποίου η κουβέντα με τον Ερυθρό Αστέρα για ανανέωση του συμβολαίου του είχε «παγώσει» προσωρινά, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου να θέσει διορία μέχρι το τέλος του μήνα για την οριστική του απάντηση. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, στη Σερβία η επιστροφή του Μίσκο Ραζνάτοβιτς από τις ΗΠΑ (την Πέμπτη θα είναι πιθανότατα και στην Ελλάδα για την παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη), όπου βρέθηκε κυρίως για το draft του NBA και τον Νίκολα Γιόβιτς (τον διάλεξαν οι Μαϊάμι Χιτ) θα σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Σενάρια έχουν εμπλέξει τον Παναθηναϊκό και με τους Μίτροβιτς, Τρινκιέρι, αλλά και τον Σφαιρόπουλο (με τον ίδιο τον Έλληνα προπονητή να αναφέρει πως δεν είχε καμιά κουβέντα με τους «πράσινους»), ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό οι κινήσεις του «τριφυλλιού» είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και κάτω από απόλυτη μυστικότητα, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει αυτή τη στιγμή με σιγουριά ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Διεργασίες έχουν γίνει ως ένα βαθμό και σε μεταγραφικό επίπεδο φυσικά, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή, προκειμένου σε συνεργασία με τον εκλεκτό ο Αργύρης Πεδουλάκης να «τρέξει» κάποιες περιπτώσεις ή να ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός κάποιες άλλες που είναι ουσιαστικά κλεισμένες, όπως του Πάρις Λι.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved