Στο ΟΑΚΑ Ολυμπιακός και Γ. Αγγελόπουλος
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» έφτασε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με απόλυτη ομαλότητα και χωρίς να συμβεί το παραμικρό
Για μία ακόμα φορά το πλάνο της Αστυνομίας, αναφορικά με την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, λειτούργησε στην εντέλεια. Ότι είχε σχεδιαστεί από τους επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας τηρήθηκε κατά γράμμα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ολυμπιακού να μην συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διαδρομή της προς το ΟΑΚΑ, αλλά και κατά την άφιξή της στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ακόμα και μετά την μεσημεριανή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός όπου γνωστοποιούσε την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο ΟΑΚΑ, δεν άλλαξε το παραμικρό και όλα τηρήθηκαν ακριβώς όπως είχαν συμφωνηθεί.
Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε έξω από τα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» ακριβώς στις 20:15, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κατεβαίνει πρώτος και να τον ακολουθούν από πίσω οι Γιώργος Σκινδήλιας και Χρήστος Σταυρόπουλος, ενώ στην συνέχεια την εμφάνισή τους έκαναν και οι παίκτες της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως η άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού πέρασε παντελώς… απαρατήρητη από όλους.