Πανιώνιος: Ενημέρωση για τα διαρκείας
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Πανιωνίου θα μπορέσουν να προμηθευτούν την κάρτα τους και από το κλειστό του Ελληνικού, αύριο (13/11).
Τη φινλανδική Μπίσονς Λοϊμάα υποδέχεται το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup. Οι φίλαθλοι που έχουν αγοράσει διαρκείας, αλλά δεν το έχουν προμηθευτεί ακόμα, θα μπορούν να το κάνουν και αύριο (13/11) στο Ελληνικό, διαφορετικά θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία της ΚΑΕ στη Νέα Σμύρνη (καθημερινά 15.00-17.00).
Η ανακοίνωση: «Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες τους από το γήπεδο του Ελληνικού αύριο Τετάρτη (13/11), ημέρα του αγώνα με αντίπαλο την Μπίσονς Λοϊμάα. Όσες φίλοι και φίλοι της ομάδας μας δεν έρθουν αύριο (13/11) στο Ελληνικό μπορούν να παραλαμβάνουν από μεθαύριο Πέμπτη (14/11) τις κάρτες τους από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Εθνικής Στέγης και Αρτάκης) καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 3-5 μ.μ.».