Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε νέο χορηγό
SHARE

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε νέο χορηγό

Νέο επίσημο υποστηρικτή απέκτησε ο Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση:

«H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ένταξη του παγκόσμιου ενεργειακού ομίλου ΤΟΤΑL στο Partnership Program 2013-2014 στην κατηγορία του Επίσημου Υποτηρικτή.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την TOTAL, έναν απο τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως, στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα αυτή συνεργασία με μια εταιρεία που είναι πρωτοπόρος και ηγέτης σε όλους τους τομείς παραγωγής και διάθεσης ενέργειας της σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε σίγουροι πως μέσα από το πρόγραμμα μας και την αγωνιστική δράση της ομάδας, καθώς και την εμπορική αξία πλέον της σύνδεσης της TOTAL με το σήμα του Ολυμπιακού, θα συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της TOTAL στην αγορά των λιπαντικών και στην εξάπλωση των δραστηριοτήτων της στο ευρύτερο φάσμα της αγοράς ενέργειας.

Ο κ. Renaud Atlas, Διευθύνων Σύμβουλος της TOTAL HELLAS δήλωσε: «Ο όμιλος Total έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη του αθλητισμού, εδώ και πολλές δεκαετίες. Το όραμα, οι αξίες της TOTAL είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα! Η υποστήριξη κορυφαίων αθλητών και ομάδων σε όλο τον κόσμο, μάς δίνει την ενέργεια να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο να φτάσουμε μαζί τους στην κορυφή. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η TOTAL Hellas προχωρά σε μια τέτοιου είδους συνεργασία, και είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τον Ολυμπιακό, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.»

ΤΟΤΑL

H TOTAL συγκαταλέγεται στους πέντε μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 130 χώρες. Στην Ελλάδα, η TOTAL Hellas με παρουσία εδώ και 30 χρόνια προσφέρει λύσεις λίπανσης για όλες τις απαιτήσεις της αγοράς. Η σειρά λιπαντικών Total Quartz είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών της αγοράς & τα πιο αυστηρά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος».

Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 1-0
Live Chat Ολυμπιακός-Λαμία 1-0
Πήρε το ντέρμπι με Σακίρι και συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ! (video)
Πήρε το ντέρμπι με Σακίρι και συνεχίζει ακάθεκτη η Λίβερπουλ! (video)
Ρεάλ Μαδρίτης: Στραπάτσο πριν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (photo)
Ρεάλ Μαδρίτης: Στραπάτσο πριν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (photo)
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0 (ημίχρονο)
Live Chat Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0 (ημίχρονο)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies