Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ
SHARE

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για τη διεξαγωγή του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία οπαδών, λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού.

Το πρωί της Τετάρτης (09/10) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, στην οποία ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Κώστα Ζαχαρόπουλο και ο Παναθηναϊκός από τον υπεύθυνο ασφαλείας της πράσινης ΚΑΕ, Μιχάλη Γεωργαντή.

Παρόντες ήταν ακόμα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γεώργιος Κονδύλης, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Θεόδωρος Βιδάλης ο Συντονιστής Διευθυντής του ΣΕΦ Παναγιώτης Φασούλας.

Αναλυτικά όσα αποφασίστηκαν:

- Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα παραδοθεί στην επιτήρηση της Αστυνομίας, στις 10 μ.μ. της Κυριακής. Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από νωρίς τη Δευτέρα, ενώ πριν τον αγώνα εκπαιδευμένα σκυλιά της Αστυνομίας θα επιθεωρήσουν όλους τους χώρους. Ανάλογος έλεγχος στο Σ.Ε.Φ. θα γίνει και την παραμονή της αναμέτρησης. Μάλιστα την ημέρας του αγώνα, για τη διευκόλυνση του αστυνομικού ελέγχου, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν θα έχει καμία άλλη αγωνιστική δραστηριότητα.

- Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα προσέλθει και θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Στο χώρο των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού, θα υπάρχει μόνο αστυνομική δύναμη, ενώ φρουρούμενο θα παραμείνει σε ειδικό χώρο και το πούλμαν της ομάδας.

- Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι θύρες εισόδου των φιλάθλων, καθώς και τα μεταλλικά πλέγματα που τις περιβάλλουν.

- Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο και κλούβες στα άνω διαζώματα του Σ.Ε.Φ.

- Δικαίωμα εισόδου στο Στάδιο την ημέρα του αγώνα, θα έχουν τα πρόσωπα που προβλέπονται από τον κανονισμό πρωταθλήματος και τον ειδικό πειθαρχικό κανονισμό πρωταθλήματος της Διοργανώτριας Αρχής (50 άτομα από κάθε ΚΑΕ, συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών, ιατρών, φυσικοθεραπευτών κ.λ.π., τα στοιχεία των οποίων θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση με ευθύνη των ομάδων), μέλη Δ.Σ. Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και Ε.Ο.Κ. όσοι εμπλέκονται καθ'οιονδήποτε τρόπο στην τέλεση του αγώνα (προσωπικό γηπέδου, κριτές, γιατρός, παρατηρητής διαιτησίας, ΔΕΑΒ, στατιστική υπηρεσία, εκκαθαριστής και δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την αναμέτρηση.

- Θα λειτουργήσουν δύο θύρες εισόδου. Εκείνη των αθλητών, για την είσοδο των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών, των κομισαρίων, κριτών, γιατρού, παρατηρητών διαιτησίας και ΔΕΑΒ και εκείνη των επισήμων για την είσοδο των δημοσιογράφων (διαπιστευμένων αθλητικών συντακτών και μελών της ΕΣΗΕΑ) και μελών Δ.Σ. Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και Ε.Ο.Κ.

Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Γκιστ;
Πόσους πόντους θα πετύχει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Γκιστ;
Φιλανθρωπικό τουρνουά για την «Καρδιά Του Παιδιού» (photo)
Φιλανθρωπικό τουρνουά για την «Καρδιά Του Παιδιού» (photo)
ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ζαμπά για τον αποκλεισμό (photo)
ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Ζαμπά για τον αποκλεισμό (photo)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Νταρουσάφακα: «Καθαρίζουν» οι ψηλοί (photos+videos)
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Νταρουσάφακα: «Καθαρίζουν» οι ψηλοί (photos+videos)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies