Μαλέλης: «Νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟΚ»
SHARE

Μαλέλης: «Νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟΚ»

Για τη θέση που κατέχει πλέον στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάνος Μαλέλης, που είναι παράλληλα σύμβουλος του ομίλου Κοντομηνά.

Με δηλώσεις του στον Arena FM 89.4 αναφέρθηκε στη νέα τάξη πραγμάτων στην οποία μπαίνουν οι Θεσσαλονικείς, στο πόστο που θα έχει στο Δ.Σ. και το ρόλο της αντιπολίτευσης που θα κληθεί να παίξει, απέναντι στον Μπάνε Πρέλεβιτς, μια και τους χωρίζει διαφορά απόψεων σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν κυρίως στα οικονομικά της ΚΑΕ. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα και ήταν επιθυμία μου, όχι να μπω στο διοικητικό συμβούλιο το οποίο μπορώ να σας πω ότι είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Όταν είσαι μέσα σε ένα διοικητικό συμβούλιο και είναι μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαίο, θέλω να ευχαριστήσω και τον Ερασιτέχνη γενικά και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που έκαναν αυτήν την πρόταση, αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που πιστεύω ότι μπορεί να νιώθει και μια ελάχιστη ικανοποίηση με την είσοδό μου, για να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ».

Για τις αρμοδιότητές του στον ΠΑΟΚ: «Η αρμοδιότητα που θα αναλάβω θα είναι στις δημόσιες σχέσεις και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η παρουσία μου θα δώσει μεγαλύτερο έναυσμα για την καλύτερη εφαρμογή πολλών πραγμάτων».
Για το εάν η είσοδός του στο διοικητικό συμβούλιο σημαίνει και την είσοδο του Δημήτρη Κοντομηνά: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε κάτι τέτοιο, είναι ευχής έργο να αποφασίσει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος, νομίζω όμως ότι είναι πολύ νωρίς. Δεν είναι άμοιρο, πάντως, μιας ευχής».

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς: «Σέβομαι και αγαπώ τον Μπάνε πρώτα για την ιστορία του, αλλά πολλές φορές και το τονίζω δημόσια είμαι αντίθετος στην πολιτική που ακολουθεί. Είμαι αντίθετος όχι γιατί δεν κατανοώ την αναγκαιότητα το να συγκεντρώνει τα χρήματα για να μπορέσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που έχει ο ΠΑΟΚ και είναι μεγάλες, αλλά γιατί με τη φιλοσοφία αυτή έχει μερικές παρωχημένες απόψεις οι οποίες εμένα με βρίσκουν αντίθετο. Δεν θα μπορέσω να σταθώ στην ίδια αυτή πολιτική, πιθανώς η είσοδός μου να αποτελέσει και μια αντιπολίτευση χωρίς παρωχημένες απόψεις».

Για τη νέα μπουτίκ του ΠΑΟΚ και την εκμετάλλευση κι άλλων χώρων στο κλειστό της Πυλαίας: «Θα φροντίσουμε να γίνουν και κάποιες συναυλίες για να βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ, θα γίνουν ορισμένες συνεργασίες με τον όμιλο έτσι ώστε να μπορέσει να αποφέρει σημαντική οικονομική βοήθεια στην ομάδα, νομίζω ότι μπαίνουμε σε μια νέα τάξη πραγμάτων όσον αφορά σε θέματα αναβάθμισης της ομάδας και γενικότερα του κλίματος που επικρατεί».

Πρόστιμο σε Ιτούδη, Σφαιρόπουλο και Αταμάν από την Euroleague
Πρόστιμο σε Ιτούδη, Σφαιρόπουλο και Αταμάν από την Euroleague
Παγκόσμιο συλλόγων: Tη λύτρωσε ο Μπεργκ
Παγκόσμιο συλλόγων: Tη λύτρωσε ο Μπεργκ
Μάντζιος: «Πρέπει να πουλάει ο Πανιώνιος»
Μάντζιος: «Πρέπει να πουλάει ο Πανιώνιος»
Ηρακλής-Ιωνικός 93-90 : Τον «καθάρισε» στην παράταση (photos+video)
Ηρακλής-Ιωνικός 93-90 : Τον «καθάρισε» στην παράταση (photos+video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies