Άρης: Κληρώνει για τους φιλάθλους
Τα δύο ταξιδιωτικά πακέτα, που θα μοιραστούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, κληρώνει μεθαύριο (12/10) η ΚΑΕ Άρης.
Οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους για τη στήριξή τους προς την ομάδα, προκήρυξαν διαγωνισμό με έπαθλο δύο ταξίδια στην Κύπρο. Μεθαύριο (12/10, 17.00), στα γραφεία της ΚΑΕ, θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη των δύο τυχερών φιλάθλων, όπως ενημερώνουν με σημερινή (10/10) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους «κιτρίνους».
Η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή (12/10) και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310265600) η κλήρωση των δύο ταξιδιωτικών πακέτων που προσφέρει η ΚΑΕ Άρης στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Η ΚΑΕ Άρης προσφέρει δύο ταξιδιωτικά πακέτα. Το πρώτο πακέτο θα διεκδικήσουν όσοι προμηθεύτηκαν ή ανανέωσαν το διαρκείας τους έως και τις 11/09, ενώ το δεύτερο ταξιδιωτικό πακέτο όσοι αγόρασαν ή ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους από τις 12/09 έως και τις 07/10. Όσοι φίλαθλοι έχουν στην κατοχή τους το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα χρονιά μπορούν και εφόσον το επιθυμούν να παρευρεθούν στη διαδικασία της κλήρωσης.
Οι δύο τυχεροί θα διεκδικήσουν από ένα ταξιδιωτικό πακέτο για δύο άτομα με προορισμό τη Λεμεσό της Κύπρου για τρεις διανυκτερεύσεις στο 5άστερο ξενοδοχείο «Four Seasons». Τα αεροπορικά εισιτήρια και η διαμονή είναι όλα πληρωμένα, ενώ τα πακέτα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 31/12/12. Υποστηρικτές των πακέτων είναι οι εταιρείες Kick Unit CO.CY., Γραφείο Αθλητικού Μάρκετινγκ (Κρανιδιώτη 10, ΤΚ. 83500, Κύπρος) και Del Mare Travel Agency (Κορυτσάς 10 και Αμφιθέας 98 γωνία, Π. Φάληρο, Αθήνα)».