«Τάπα στη βία» στην Ελευσίνα
SHARE

«Τάπα στη βία» στην Ελευσίνα

Λεπτομέρειες για το τουρνουά 3on3 που θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα το Σαββατοκύριακο 23/24 Ιουνίου έδωσε στη δημοσιότητα ο ΠΣΑΚ.

Οι αγώνες, που θα γίνουν στο πλαίσιο του προγράμματος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών «Τάπα στη βία», θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στην πόλη της Ελευσίνας και συγκεκριμένα στην οδό Κανελλοπούλου, στην παραλία. Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα τα σημεία στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Η ανακοίνωση: «Ο Δήμος Ελευσίνας με τη συνεργασία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την αμέριστη συμπαράσταση του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας οργανώνουν τουρνουά 3on3 με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη βία». Η πόλη της Ελευσίνας αγκαλιάζοντας την προσπάθεια αυτή, όπως με μοναδικό τρόπο αγκάλιασε το μπάσκετ, ετοιμάζεται να παίξει και να χαρεί υποδεχόμενη την προσπάθεια του ΠΣΑΚ να απαντήσει σε κάθε πράξη βίας σε κάθε ενέργεια που πλήττει τον αθλητισμό. Στις 23-24 Ιουνίου θα «γεμίσει» μπασκέτες η οδός Κανελλοπούλου, στην παραλία, όπου θα μπορούν δίπλα στα μεγάλα αστέρια του μπάσκετ να παίξουν όλοι οι πολίτες -μικροί και μεγάλοι- και να χαρούν το άθλημα. Σε αυτό το τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν. Μοναδική προϋπόθεση είναι να βρουν 2 ή 3 ακόμη φίλους, να φτιάξουν μια ομάδα, να βάλουν τα αθλητικά τους και να έρθουν στον παραλιακό δρόμο της πόλης μας. Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά μπορούν να το δηλώσουν:

ΚΕΠ Δήμου Ελευσίνας: Ιερά Οδός 22, τηλ.: 2132006800-6
ΠΑΚΠΠΑ: Παγκάλου και Κίμωνος 11, τηλ.: 2105565612
Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας: Δραγούμη 24, τηλ.: 2105562804
ΠΣΑΚ: Κηφισίας 37, ΟΑΚΑ, κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ, τηλ.: 2108237142

Ηλεκτρονικά μπορούν επίσης να το δηλώσουν στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr/index.php?forms)».

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Παπαντωνίου: Αποκάλυψε τον λόγο που έκρυβε τη σχέση του με την Τούνη (vid)
Παπαντωνίου: Αποκάλυψε τον λόγο που έκρυβε τη σχέση του με την Τούνη (vid)
Live Streaming η «Πράσινη Ώρα»
Live Streaming η «Πράσινη Ώρα»
Αυτοί οι δύο θα έπαιζαν τους ρόλους των Joey και Chandler
Αυτοί οι δύο θα έπαιζαν τους ρόλους των Joey και Chandler
ΠΑΟΚ: Οδηγίες της ΠΑΕ για τη φιέστα
ΠΑΟΚ: Οδηγίες της ΠΑΕ για τη φιέστα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies