O βρώμικος πόλεμος του Κοντονή στον Παναθηναϊκό με αποδείξεις! (video)

O βρώμικος πόλεμος του Κοντονή στον Παναθηναϊκό με αποδείξεις! (video)

Με ονόματα και διευθύνσεις ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, ξεσκέπασε το ρόλο του Υφυπουργού κατά του τριφυλλιού.

Η πράσινη ΚΑΕ δεν άφησε τίποτα αναπάντητο και με στοιχεία που θα προκαλέσουν σοβαρές εξελίξεις, πιστοποίησε το βρώμικο πόλεμο που δέχεται από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος έφτασε στο σημείο -σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο κ. Τριαντόπουλος- να παρέμβει προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με φυσική παρουσία στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του και να απαιτήσει να ασκηθεί σκληρή πολιτική έναντι του Παναθηναϊκού, γιατί... «τώρα είναι ευκαιρία» σε σχέση με την είσπραξη οφειλών της ομάδας, για να της δοθεί η άδεια χρήσης των εγκαταστάσεων.

Διαβάστε αναλυτικά την ομιλία του:

«Θέλαμε πρώτα να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας πριν βγούμε να πούμε κάποια πράγματα. Τρέχουν οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα και είναι η ώρα να δώσουμε κάποια στοιχεία στον κόσμο, για να καταλάβει ποιοι πολεμούν τον Παναθηναϊκό, με ποιόν τρόπο και γιατί. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται από κανέναν. Η ιστορία μας είναι τέτοια που θα υπάρχουμε όποιος κι αν κυβερνά. Οι κυβερνήσεις πέφτουν, αλλά ο Παναθηναϊκός μένει. Είναι πολύ μεγάλος ο Παναθηναϊκός για να τον βλάψει κάποιος περαστικός ειδικά όταν έχει κίνητρο το μένος, την εμπάθεια και ψευδαίσθηση. Κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει. Μιλάω για όλον τον Παναθηναϊκό που έχει μπει στο στόχαστρο του κ .Κοντονή που αποφάσισε να κλείσει δύο θύρες, δηλαδή τα τσιμέντα και να κάνει μια ενέργεια χωρίς ουσία. Να πει ότι κάνει κάτι και να προκαλέσει αναστάτωση. Το παραμύθι θα τελειώσει και αυτή η μικροπολιτική ήρθε η ώρα να τελειώσει. Κάναμε υπομονή γιατί δεν θέλαμε να δώσουμε αφορμή να μας κάνουν ζημιά. Μας έβαλαν τρικλοποδιές. Εχουμε πλέον τη δύναμη να απαντήσουμε χωρίς να μπορούν να μας κάνουν κακό. Η ιστορία ξεκινά από την αρχή του κ. Κοντονή στο υπουργείο. Τον συναντήσαμε και έδειξε διάθεση για κάθαρση και όσα υποσχόταν προεκλογικά».

«Εχει απαξιωθεί η περιουσία του ελληνικού λαού»
Για τα τουρνικέ και τις κάμερες ασφαλείας: «Ξεκίνησε ένα μεγάλο θέμα για την ασφάλεια των γηπέδων με τα τουρνικέ, τις κάμερες ασφαλείας, την κάρτα φιλάθλου. Υπήρχε μια σύμβαση από το 2007 με εταιρία για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Κόστισε πάνω από 10 εκατ. ευρώ,. Για πολλά χρόνια σάπιζαν σε αποθήκες χωρίς να χρησιμοποιούνται. Η περιουσία του ελληνικού λαού είχε απαξιωθεί και το καλοκαίρι ο κ. Κοντονής πέταξε το μπαλάκι στις ομάδες. Ξεκίνησαν κάποιες συζητήσεις. Στη συνάντηση που είχαμε με τον ΓΓΑ μας πρότεινε να κάνουμε ό,τι και ο Ολυμπιακός, που είχε ζητήσει να βάλει τα δικά του. Πολύ εύκολα πετάνε την περιουσία το ελληνικού λαού στα σκουπίδια. Πέρα από τα συστήματα, υπήρχε και διαχείριση εισιτηρίων, που την δώσαμε σε μια εταιρία. Αντιδράσαμε, προσπαθήσαμε να μην πάει χαμένη, με δικά μας έξοδα επισκευάσαμε τα τουρνικέ και λειτούργησαν κανονικά αυτά που είχε πληρώσει ο ελληνικός λαός.

Μας είπαν να φτιάξουμε και κάμερες. Μας μπήκε το μαχαίρι στο λαιμό να τις φτιάξουμε. Άλλες είχαν καταστραφεί, άλλες είχαν χαθεί. Τις φτιάξαμε κι αυτές. Δεν είχε όμως εξωτερικά φώτα το ΟΑΚΑ, άλλη μια άσκοπη ενέργεια. Κληθήκαμε να φτιάξουμε το φωτισμό του ΟΑΚΑ για να μην δείχνουν σκοτάδι. Τα φτιάξαμε όλα αυτά, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της πολιτείας και πήραμε τις άδειες για να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Ηρθε μετά το περιβόητο θέμα με το ΑΜΚΑ που θα έλυνε όλα τα προβλήματα της βίας. Για να μπει στο γήπεδο κάποιος πρέπει να δώσει το ΑΜΚΑ. Είχαμε επώνυμες καταγγελίες στα χέρια μας. Από τις προσκλήσεις που δικαιούτο το ΟΑΚΑ τι εξέδιδαν με ΑΜΚΑ τα οποία δεν ήταν πραγματικά αυτοί, αλλά τις μοιράζανε μεταξύ τους σε επιτήδειους. Μια κυρία πήγε στο γήπεδο και τις είπαν ότι το ΑΜΚΑ χρησιμοποιήθηκε από το ΟΑΚΑ. Υπήρχαν κι άλλες καταγγελίες για μαύρη αγορά. Υπήρχε άνθρωπος που πουλούσε κασκόλ έξω από το γήπεδο μοίραζε και προσκλήσεις. Αυτή την ασφάλεια ήθελε ο κ. Κοντονής με το ΑΜΚΑ. Εξέδιδε προσκλήσεις με άλλα ονόματα που δεν ξέραμε τι ήθελαν να κάνουν».

Για το θέμα των μετοχών της ΚΑΕ: «Μετά έρχεται το θέμα της ΕΕΑ. Εκεί βιάστηκε ο κ. Κοντονής και μου είπε ότι η ΕΕΑ θα ασχοληθεί πρώτα με τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Επιτροπή ανακάλεσε τις μετοχές από τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο, τις οποίες είχε πάρει από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, που αναγκάστηκε λόγω των τιμωριών, παρανόμως για μας, να είναι διοικητικό στέλεχος ή ιδιοκτήτης. Μετά του λένε γιατί τις μεταβίβασε. Αυτά είναι τα παράλογα του κ. Κοντονή».

«Να πάρουμε περισσότερα από τον Παναθηναϊκό»
Για τις οφειλές στο ΟΑΚΑ: «Η ΕΕΑ άρχισε να μας πιέζει για κάποια οφειλή που υπήρχε στο ΟΑΚΑ. Υπήρχε μια επίδικη οφειλή, γιατί το ΟΑΚΑ χρέωνε κάποια πράγματα που δεν αναγνωρίζουμε και είμαστε στα δικαστήρια. Ηρθε η ΕΕΑ που μας είπε ότι οφείλουμε στο ΟΑΚΑ να μας πει να διακανονίσουμε με το ΟΑΚΑ. Εκαναν το μάνατζμεντ. Μας είπαν δώστε 500.000 ευρώ σε επιταγή για να πάρετε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός πλήρωνε 700-750.000 για το ΟΑΚΑ κι έχει δώσει πολλά εκατ. στο ΟΑΚΑ. Κάποιο μέλος της ΕΕΑ, αφού θέσαμε το ερώτημα γιατί υπήρχαν ομάδες που πλήρωναν τα μισά ή τίποτα. Μιλάμε και για τον Αρη που δεν πλήρωνε τίποτα. Ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ πλήρωνε 340.000 ευρώ ενώ εμείς 750.000 και πέτυχαν μείωση 25% που σημαίνει 260.000 ευρώ ενώ εμείς δίναμε 750-800.000. Στο ΔΣ του ΣΕΦ υπήρχε μέλος που τώρα είναι μέλος της ΕΕΑ. Το ίδιο μέλος μας πίεζε να δώσουμε παραπάνω λεφτά γιατί θεωρούσε ότι τα λεφτά που δίνει ο Παναθηναϊκός είναι λίγα. Αντιδράσαμε, δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά, γιατί δεν θα παίρναμε και άδεια και είχαμε το ντέρμπι στο ξεκίνημα. Μας έδωσαν διορία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο που μας έδινε παράταση ως το 5/11 για τον διακανονισμό . Έλεγαν ότι ο κακός Παναθηναϊκός χρωστάει.

Την επόμενη μέρα έρχεται μια επιστολή υπογεγραμμένη από τον κ. Παπαλάκη στις 6/10, που έλεγε ότι μας δίνει διορία ως τις 15/10. Δεν ξέρω γιατί είχε αυτή την ημερομηνία. Αρα μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό. Γιατί αλλιώς μας είπαν ότι θα ανακληθεί η άδεια και θα μηδενιστείτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/10). Εμείς τρέχουμε να κάνουμε τον διακανονισμό, για μια σύμβαση που είχαμε προτείνει από τον Μάρτη. Στις 14 του μήνα ξέραμε ότι το ΟΑΚΑ θα είχε ΔΣ και για το θέμα του ΟΑΚΑ. Στείλαμε λοιπόν στις 14/10 επιστολή στο ΟΑΚΑ με την οποία λέγαμε ότι είναι απαράδεκτος ο τρόπος που μας αναγκάζετε να δεχτούμε αυτά που μας λέτε. Είχαμε πίεση χρόνου να πετύχουμε τη ρύθμιση.

Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά αγαπά και το νοικοκύρη, και είχαμε έρθει τη μέρα του Δ στο ΟΑΚΑ και είπαμε να παραστούμε. Μπαίνουμε στην αίθουσα και ακούμε να μιλά ο κ. Κοντονής, που βρήκε χρόνο να παραστεί στο ΔΣ του ΟΑΚΑ. Τον ακούσαμε να λέει “τέρμα τα αστεία με τον Παναθηναϊκό, να το εκμεταλλευτούμε για να μας δώσουν παραπάνω λεφτά”. Τα ακούσαμε με τα αυτιά μας, τα άκουσα εγώ. Μας ζήτησαν 800.000 ευρώ τη στιγμή που άλλες ομάδες δεν δίνουν τίποτα. Μας έσωσε τελικά το ότι συγκατοικούμε με την ΑΕΚ και εκεί έκανε πίσω το ΟΑΚΑ αφού η ΑΕΚ δεν μπορούσε να δώσει ένα τέτοιο ποσό. Προκειμένου αν φύγει η ΑΕΚ, το έριξε το ποσό. Ο κ. Κοντονής προσπάθησε και μέσω της επιτροπής και μέσω του ΟΑΚΑ, με το ΔΣ του οποίου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα γιατί προσπαθούν κι αυτοί να βρουν τη μέση λύση, να δημιουργήσει πρόβλημα. Τους θέσαμε τα προβλήματα του ΟΑΚΑ και γιατί αντιδράσαμε.
Οι παίκτες παίζουν μες στο κρύο. Το ΟΑΚΑ θερμαίνεται από το κολυμβητήριο και μετά έρχεται στο κλειστό. Ουσιαστικά δεν έρχεται ποτέ. Μας είπαν να βάλουμε δικούς μας τεχνικούς. Τους προτείναμε να πάρουν χρήματα μέσω ΕΣΠΑ για το ΟΑΚΑ. Ομως δεν υπήρχαν κονδύλια να επισκευαστεί το ΟΑΚΑ. Όμως ο υπουργός βρήκε ένα εκατ. ευρώ για να βάλει φώτα και χλοοτάπητα στο γήπεδο της Ζακύνθου. Το βρήκε το εκατομμύριο για την περιφέρειά του. Τα χαρτιά υπάρχουν και στο διαδίκτυο. Όταν μιλήσαμε το καλοκαίρι και του είπαμε ότι θέλουμε αίθουσες για τις ακαδημίες, για μουσείο. Να κάνουμε επένδυση. Μου απάντησε ότι είναι σκάνδαλο αλλά μετά μας ήπιε το αίμα. Δεν δέχτηκε να το δούμε σε συνάντηση, αλλά ταυτόχρονα φωτογραφιζόταν με άλλους προέδρους. Προχώρησε αυτή η ιστορία και φτάσαμε να υπογράψουμε την περιβόητη σύμβαση στις 15/12.

Η ΕΕΑ αφού έχουμε κάνει τη ρύθμιση με το ΟΑΚΑ, μας στέλνει μετά επιστολή όπου μας κάλεσε στις 5/11 να της δώσουμε τον διακανονισμό. Η Επιτροπή γνώριζε για την επιστολή του κ. Παπαλάκη; Προφανώς η απόφαση της ΕΕΑ ήταν άλλη. Γιατί την έστειλε πριν το ντέρμπι; Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Παπαλάκη και τον υπουργό. Του φάνηκε παράξενο ότι εξαναγκαζόμαστε να υπογράψουμε αυτό που ζητά το ΟΑΚΑ. Όμως έπρεπε να το κάνουμε γιατί θα μηδενιζόμασταν στο ντέρμπι και δεν θα είχαμε γήπεδο και στην Euroleague».

«Ο Κοντονής θέλει το κακό του Παναθηναϊκού»
Για τον Κοντονή και τη στάση του απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Αυτός ο άνθρωπος δεν πείθει κανέναν ότι δεν θέλει το κακό του Παναθηναϊκού. Βγάζει εμπάθεια και ο Παναθηναϊκός είναι εξιλαστήριο θύμα, θέλει να καλύψει την ανεπάρκειά του, την απροθυμία του, να καθαρίσει τη βρωμιά και βγάζει το μένος στον Παναθηναϊκό. Ας λύσει πρώτα τα θέματα της παράγκας, των εγκληματικών οργανώσεων, της βίας και στη συνέχεια ας ασχοληθεί και με τον Παναθηναϊκό. Όμως δεν τον αγγίζει. Ας σταματήσει τις ωμές παρεμβάσεις. Εκανε παρέμβαση και στο θέμα του Ολυμπιακού. Χτυπώντας στον τοίχο που λέγεται Παναθηναϊκός, θα σπάσει το κεφάλι του. Δεν θα πετύχει κάτι παραπάνω».

Για το ντέρμπι στο ΣΕΦ: «Ενόψει του ντέρμπι στέλνουμε ένα μοναδικό μήνυμα. Επειδή ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος, τον καλούμε να επιδείξει την ευαισθησία που έδειξε στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν. Καταλαβαίνει καλά τι εννοούμε. Ο Παναθηναϊκός δεν θα σταματήσει να υπάρχει. Από το 1908, έχουν περάσει πολλοί Κοντονήδες, ο Παναθηναϊκός θα πρεσβεύει τις αρχές του. Δεν θέλουμε πόλεμο με κανέναν και το έχουμε τηρήσει. Δεν φοβόμαστε όμως τον πόλεμο. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, ο μεγαλύτερος σύλλογος. Θα είμαστε στο πλευρό του κόσμου σε όλες τις ειρηνικές διαμαρτυρίες και τις ενέργειές τους. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με κάθε μορφή βίας. Εμείς όμως είμαστε και τα έργα όχι μόνο στα λόγια, όπως ο κ. Κοντονής. Θα είμαστε δίπλα τους».

Για το ύψος του ενοικίου του ΟΑΚΑ σε σχέση με αυτά που πληρώνουν άλλες ομάδες σε άλλα γήπεδα τις οφειλές και πως γίνεται ο διακανονισμός από τη στιγμή που είναι επίδικες και εκκρεμούν: «Το αναφέραμε στην Επιτροπή και στον κ. Κοντονή που είπε ότι οι αδικίες θα διορθωθούν. Η απάντηση που πήραμε από μέλος ότι προφανώς στον Ολυμπιακό είναι πιο μάγκες. Προφανώς εμείς είμαστε βλάκες που ο ΠΑΟ συντηρούσε το ΟΑΚΑ τόσα χρόνια. Εμείς δεν κατακρίνουμε τα πόσα δίνει ο Ολυμπιακός αλλά αυτή ήταν η απάντηση της Επιτροπής για τα ποσά.

Υπήρχε σε εκκρεμότητα το δικαστήριο Δεν υπάρχει οφειλή για όλες τις χρονιές, ακόμα και φέτος είναι ξοφλημένη, εκτός από αυτή που ήταν στα δικαστήρια, για τις παράνομες και υπερβολικές χρεώσεις από το ΟΑΚΑ. Από την ΕΕΑ φάνηκε στον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι κακοπληρωτής. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει πάρα πολλά εκατ. στο ΟΑΚΑ. Είναι στα δικαστήρια και ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει ότι του καταλογίσει, αν του καταλογίσει το δικαστήριο. Αυτή την υπόθεση χρησιμοποίησε η Επιτροπή για να ας δώσει την άδεια. Δώστε μας είπαν 700.00 αύριο το πρωί για να πάρετε την άδεια. Εφόσον επιδικαστεί δεν γίνεται να μην την πληρώσεις αλλά ήταν ένα πάτημα για να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα. Για να καταφέρει να αγωνίζεται χωρίς προβλήματα με τόσες τρικλοποδιές και πιέσεις., δεν φαντάζεστε τι έχουμε περάσει και τι έχουμε ξεπεράσει. Η επίθεση είναι συνολική στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο στον μπασκετικό».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

O βρώμικος πόλεμος του Κοντονή στον Παναθηναϊκό με αποδείξεις! (video)



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved