Εξετάσεις… Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό

Εξετάσεις… Ευρωλίγκας για τον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι (13:30) με προορισμό τη Μόσχα για το «Αλεξάντερ Γκομέλσκι Καπ» και τα πιο δυνατά φιλικά της προετοιμασίας, στην σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Ρόκο Λένι Ούκιτς

Αυτό το τουρνουά ο Αργύρης Πεδουλάκης, αλλιώς το είχε… φανταστεί. Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι (13:30) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την.. παγωμένη (η θερμοκρασία κυμαίνεται από 2-5 βαθμούς) Μόσχα, όπου θα δώσει τις δικές του… Πανελλήνιες. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, τις δικές του εξετάσεις της… Ευρωλίγκας, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Οι «πράσινοι» για μία ακόμα σεζόν θα δώσουν το παρών στο «Αλεξάντερ Γκομέλσκι Καπ» που γίνεται στην «κόκκινη» πλατεία, προς τιμήν του μεγάλου Ρώσου προπονητή και εκτός του Παναθηναϊκού στο φετινό τουρνουά θα συμμετάσχουν και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και η Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Όλα αυτά, βέβαια, στην σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος όπως διαγνώστηκε χθες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Ο Κροάτης γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα και στους δύο αχίλλειους των ποδιών του. Πρόβλημα που επιβαρύνθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά την τελευταία περίοδο του Ευρωμπάσκετ στην Σλοεβνία, όπου ο Ούκιτς αγωνιζόταν, αν και όπως φάνηκε στην πορεία δεν θα έπρεπε. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ο Κροάτης δεν θα είναι στην σημερινή αποστολή της ομάδας, όπως δεν θα είναι και οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Γιώργος Αποστολίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Διαμαντάκος.

Τεστ για… όλους

Μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στην Ρωσία, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει την ευκαιρία να εξαγάγει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του αλλά και για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ο «Άρτζι» θέλει να τεστάρει την κατάσταση των παικτών που βρίσκονται στην ομάδα από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, αλλά και το που βρίσκονται παίκτες όπως οι Γιόνας Ματσιούλις (που μπήκε τώρα στην ομάδα μετά το Ευρωμπάσκετ), αλλά και ο Στεφάν Λάσμε. Ο σέντερ από την Γκαμπόν λόγω ενός οστικού οιδήματος στο γόνατο έμεινε εκτός προετοιμασίας και ξεκίνησε προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας που διανύουμε. Εχθές ανέβασε στροφές, έβγαλε μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης και στα παιχνίδια της Μόσχας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved