Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Μόνο ως τραγελαφική μπορεί να χαρακτηριστεί η απαίτηση της διοίκησης του ΟΑΚΑ από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την καταβολή... προκαταβολικά, ποσού 570.000 ευρώ για τη χρησιμοποίηση του κλειστού στη νέα αγωνιστική περίοδο και άλλες 670.000 ευρώ που ισχυρίζεται ο Πέτρος Γαλακτόπουλους ότι οφείλουν οι πράσινοι από πέρυσι.

Τραγελαφική διότι αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα δεδομένα που σήμερα επικρατούν για τη χρήση άλλων γηπεδικών εγκαταστάσεων, εκτός αλλά και εντός ολυμπιακού συγκροτήματος, θα διαπιστώσει ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ μάλλον πρέπει να αναζητά τον... παππά για να «θάψει» 5-6 και μέσω του Παναθηναϊκού να διασφαλίσει τους πόρους που θα της επιτρέψουν να συντηρήσει το σύνολο των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη», η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση του ΣΕΦ πληρώνει μόλις 350.000 ευρώ και μάλιστα δίχως να επιθυμεί να... ακούσει το παραμικρό από τη διοίκηση του σταδίου για το ενδεχόμενο αύξησης αυτού του ποσού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αλλά και εντός ΟΑΚΑ, ο Πέτρος Γαλακτόπουλος και οι συνεργάτες του προχώρησαν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο κλείσιμο της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου έναντι τιμήματος που φτάνει τις 250.000 ευρώ το χρόνο.

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα... Γιατί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσα σε περίοδο εντονότατης οικονομικής κρίσης και ως η μόνη ομάδα που επί 18 συνεχή χρόνια «ζει» τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις με την παρουσία της, πρέπει να πληρώνει ενοίκια διπλάσια και τριπλάσια από άλλες ελληνικές ομάδες;

Το θέμα, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, φεύγει από τα στενά όρια των όποιων χειρισμών της διοίκησης Γαλακτόπουλου και θα πρέπει άμεσα να προκαλέσει την παρέμβαση των πολιτικών προϊσταμένων της διοίκησης του ΟΑΚΑ. Διότι εδώ μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, την κορυφαία ελληνική ομάδα όλων των εποχών.

Ο Υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ανδριανός, έχουν πλέον το λόγο και είναι αυτοί που θα πρέπει να διερευνήσουν όλα όσα έχουν συμβεί και να αποδόσουν τις ευθύνες που πρέπει στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, προχωρώντας ακόμα και στην άμεση αντικατάστασή της.

Είναι σαφές ότι την ώρα που η ελληνική πολιτεία μέσα σε περιόδους παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, υπόσχεται και... προγραμματίζει τη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με 20 εκατομμύρια ευρώ, δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια και να ανέχεται την επίδειξη συμπεριφορών που προκαλούν και πάνω απ' όλα υποτιμούν την πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα όλων των εποχών. Την ομάδα που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό και θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

ΥΓ.: Αν, λέμε αν, ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, ποιος θα ευθύνεται για την απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας; Τι λέτε κ. Γαλακτόπουλε;



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved