Παναθηναϊκός: Καρέ-καρέ η επιστροφή στην κορυφή! (videos+photos)

Παναθηναϊκός: Καρέ-καρέ η επιστροφή στην κορυφή! (videos+photos)

Ο Παναθηναϊκός περίμενε 14 χρόνια για να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος, σαρώνοντας τον Ολυμπιακό στη σειρά των τελικών και φτάνοντας στον 25ο τίτλο της ιστορίας του.

Ήταν 25 Μαΐου 2006 όταν ο Παναθηναϊκός σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, επικράτησε 3-2 και σήκωσε τον τίτλο του πρωταθλητή. Από εκείνη την ημέρα, οι «πράσινοι» πέρασαν από πολλά στάδια. Είχαν δυνατές ομάδες που διεκδικούσαν και έπαιρναν τίτλους, όχι αυτόν του πρωταθλήματος, έφτασαν σε ευρωπαϊκό τελικό ενώ πριν από κάποια χρόνια, βρέθηκαν στο χείλος του γκρεμού και σώθηκαν στον τελικό των play out αποτρέποντας μια μαύρη σελίδα για την ιστορία του Συλλόγου, αφού τέτοια θα ήταν ο υποβιβασμός.

Το τμήμα κρατήθηκε όρθιο και σίγουρα όσοι συντέλεσαν σε αυτό θα αισθάνονται περήφανοι από το βράδυ της Κυριακής. Το ίδιο περήφανοι, προφανώς, και σίγουρα δικαιωμένοι για τις επιλογές τους, θα αισθάνονται και οι άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης του Παναθηναϊκού ΑΟ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τις υπερβάσεις που έγιναν για να βελτιωθεί το ρόστερ και να έρθουν παίκτες κλάσης όπως ο Βόγιν Τσάτσιτς.

Ο Παναθηναϊκός που «χτίστηκε» την τελευταία διετία, λοιπόν, έβαλε τέλος στην ανομβρία 14 ετών σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ανέβηκε στον… θρόνο σαρώνοντας τον Ολυμπιακό με δυο νίκες στους τελικούς. 3-0 μέσα στο Ρέντη και 3-1 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Παναθηναϊκή υπερηφάνεια και αποθέωση, με τον κόσμο να γλεντάει με την ψυχή του την κατάκτηση του τίτλου, και το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» να ζει… στιγμές παράνοιας!

Στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό του 2020, όμως, υπήρχαν και δυο φυσιογνωμίες που ήξεραν καλά αυτό το συναίσθημα. Που ήξεραν και ξέρουν, πως είναι να σηκώνεις τον τίτλο του πρωταθλητή με τον μεγαλύτερο Σύλλογο στη χώρα. Μιλάμε φυσικά για τον Ρούλη Αγραπιδάκη και τον Σωτήρη Πανταλέοντα. Ο τιμ μάνατζερ και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν εκεί, τον Μάιο του 2006, στα ίδια… πόστα, σηκώνοντας ακόμα μια κούπα. Τον Ιούλιο του 2020 έζησαν την ίδια υπερηφάνεια και γεύτηκαν την ίδια επιτυχία, ελπίζοντας ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αγκαλιάσει τον ΑΟ και να δώσει συνέχεια σε αυτή την ομάδα που επανάφερε το «τριφύλλι» στους τίτλους, γενικά, έπειτα από 10 χρόνια «ανομβρίας»…

Δείτε καρέ-καρέ πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε και πανηγύρισε το πρωτάθλημα

 
 
 
 
 

Αποθέωση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η πορεία θριάμβου των πρωταθλητών στη Λεωφόρο



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved