Οι social γκάφες που «έκαψαν» τον ΠΑΟΚ

Οι social γκάφες που «έκαψαν» τον ΠΑΟΚ

Κάτι τρέχει στην Τούμπα με τα social media

Τι και αν έφυγε ο Τζαβέλλας και ο Ίβιτς ηρέμησε; Ο Έλληνας αμυντικός κατάφερε να προκαλέσει εμφύλιο στο στρατόπεδο του Δικεφάλου με την ανάρτησή του στα social media όπου έριξε τα… καρφιά του για τον Σέρβο τεχνικό που ουσιαστικά τον έδιωξε τον περασμένο Γενάρη.

Αυτή η ανάρτησή του μάλιστα ήταν ικανή να προκαλέσει μίνι εμφύλιο μέσα στην ομάδα καθώς απέσπασε 4 like από παίκτες που ανήκουν στην ομάδα με τους δύο να είναι βασικοί πυλώνες της φετινής ομάδας (Πέλκας και Μυστακίδης)!

Εκτός αυτού του περιστατικού, τα social media έχουν αποδειχθεί αχίλλειος πτέρνα για το Δικέφαλο του βορρά στην εποχή-Σαββίδη και το Onsports σου θυμίζει όλες εκείνες τις φορές που πήγε να «γκρεμιστεί» η ομάδα από το λόγω κάποιας ανάρτησης στο ίντερνετ.

Έργκους Κάτσε και η μπλούζα UCK

Ο μέσος του ΠΑΟΚ στην εποχή-Σαββίδη ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της μεσαίας γραμμής. Παρόλα αυτά μια ανάρτησή του στο διαδίκτυο με την μπλούζα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK ήταν αρκετή για να τον βάλει στο στόχαστρο και στην ίδια μοίρα με τον Κατίδη της ΑΕΚ.

katse

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για το τι ήταν αυτό που κρατούσε, ωστόσο είχε ήδη γίνει «μαύρο πρόβατο» στον Δικέφαλο.

paok1

Ένα like… αρκεί

Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι από τους πιο σεμνούς και σταθερούς ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ. Ουδέποτε προκάλεσε, ουδέποτε παραστράτησε. Παρόλα αυτά ένα like που έκανε σε ανάρτηση του φίλου του, Τάσου Μπακασέτα ο οποίος έδινε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του μετά από νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν αρκετό για να στρέψει τα βέλη προς τα πάνω του.

mista

Ο Κλάους που τρέλανε τον Σαββίδη και το «πού είσαι ρε Παπαδόπουλε»!

Αναμφίβολα ο επιθετικός του Δικεφάλου έχει προκαλέσει θέματα στο εσωτερικό της ομάδας με τις αναρτήσεις του στα social media. Το πρώτο παράπτωμα συνέβη μάλιστα λίγες μέρες μετά το ναζιστικό χαιρετισμό του Γιώργου Κατίδη, όπου στο λογαριασμό του στο Instagram ανέβηκε σχόλιο «που είσαι ρε… Παπαδόπουλε» με φωτογραφία του Γιώργου Παπαδόπουλου. Τότε βέβαια ο Κλάους είχε ενημερώσει μέσω twitter πως: 

«Μία ενημέρωση σε όλους ότι το Instagram δεν είναι δικό μου για όσα έγιναν δεν έχω καμία σχέση! Ευχαριστώ»

Και αν για εκείνο το περιστατικό δεν έφταιγε, το επόμενο παράπτωμα πήγε να τον «κάψει» κυριολεκτικά. 

Το κλίμα στην ομάδα ήταν βαρύ μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, ενώ είχε προηγηθεί λίγες μέρες πριν άλλη μία από την Καραμπάγκ στην Τούμπα. Οι παίκτες του Ίβιτς μετά τη Νέα Σμύρνη είχαν ρεπό και ο Κλάους δεν έχασε την ευκαιρία να… παρτάρει.

 

?✨??εχτές το σπίτι μου γέμισε με πολύ αγάπη ... στην αρχή απο την οικογένεια μου, στην συνέχεια απο τους φίλους μου ... τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα τελικά!!! Οι εκπλήξεις είναι πάντα καλοδεχούμενες!!! Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που μετέτρεψε τα φετινά μου γενέθλια σε μαγικά... όμως πιο πολύ απ όλους ευχαριστω εσάς...που μπήκατε στο κόπο να μου στείλετε με κάθε τροπο εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και ευχές που θα κρατάω για παντα σαν φυλαχτό!??επιφυλάσσομαι να απαντήσω σε όλους τις επόμενες μέρες...Ο Θεος να σας προστατεύει!!!#birthdayparty #birthdaywishes #lovelyfriends

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) on

Η φωτογραφία που ανέβηκε στα social media με τον ίδιο να βρίσκεται στο πάρτι του φίλου του Σιανίδη ήταν αρκετή για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος φέρεται να είπε να τον στείλουν… σπίτι του!

Ο Κλάους βρίσκεται ακόμα στην ομάδα ωστόσο το γεγονός ότι ενοχλήθηκε τόσο πολύ ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ μπορεί να σημάνει πολλά για το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ για τις μπηχτές Τζαβέλλα σε Ίβιτς!

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ για τις μπηχτές Τζαβέλλα σε Ίβιτς!

ΠΑΟΚ: Χαμός και διάψευση από Κλάους

ΠΑΟΚ: Χαμός και διάψευση από Κλάους

Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved