Βολές Βεντούρη σε Τσακίρη!

Βολές Βεντούρη σε Τσακίρη!

Ο Γεράσιμος Βεντούρης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Τσακίρη θεωρώντας τον υπεύθυνο για το «ναυάγιο» της συμφωνίας με τους Κύπριους. «Ας αφήσει τον Πανιώνιο ήσυχο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος, ως χθες και της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη Πανιωνίου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ομάδα της Νέας Σμύρνης οι οποίες οδήγησαν στην παραίτησή του από την ΠΑΕ και στην αναταραχή στις τάξεις του συλλόγου.

Ο Γεράσιμος Βεντούρης κατηγόρησε ουσιαστικά τον Κωνσταντίνο Τσακίρη ότι ευθύνεται για τη μη επικύρωση της συμφωνίας με τους Κύπριους, υποψήφιους, επενδυτές ενώ για την επόμενη μέρα των «κυανέρυθρων» υποστήριξε ότι υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για το οποίο είναι ενήμερος ο Τάκης Λεμονής.

«Δεν παραιτήθηκα από τον Ερασιτέχνη, από την ΠΑΕ παραιτήθηκα. Είναι μια σκέψη, θα τη συζητήσουμε αν πρέπει να πάμε σε εκλογές. Το παρόν ΔΣ κέρδισε πριν ένα μήνα παμψηφεί τις εκλογές. Υπάρχει και η σκέψη να ζητήσουμε εκ νέου εντολή, υπάρχει η άλλη άποψη που λέει ότι δεν μπορούμε κάθε φορά που βγαίνουν οι πάνθηρες ή άλλοι και λένε διάφορα να πηγαίνουμε σε εκλογές», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Για το πώς οδηγήθηκε στην σύρραξη η χθεσινή (06/07) Γενική Συνέλευση, ανέφερε: «Από την αρχή χθες, ήταν μια ανοικτή γενική συνέλευση μελών και φιλάθλων του Πανιωνίου. Αυτή η συνέλευση απέρριψε την πρόταση των Κυπρίων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή παρότι είχα μιλήσει με όλους τους εκπροσώπους συνδέσμους φιλάθλων και τους είχα παρακαλέσει να γίνει σε ήπιο κλίμα. Από ότι κατάλαβα, γιατί δεν τον ξέρω, και μου είπαν, ο γιος του κ. Ζαμάνη αντάλλαξε κάποια λόγια με κάποιο άλλο άτομο και γενικεύτηκε η σύρραξη. Ήταν ντροπή για τον Πανιώνιο που πρεσβεύσει διαφορετικά πράγματα και άλλο ήθος γενικότερα».

Για το αν συμφωνεί τελικά με την άρνηση στην πρόταση των Κύπριων, τόνισε: «Θεωρώ ότι είναι έγκλημα αυτό που κάνουμε, αλλά εν πάσει περιπτώσει, η βούληση των πολλών δεσμεύει και τους λίγους», για να αναφερθεί στη συνέχεια στην παραίτησή του λέγοντας: «Από τη στιγμή που εγώ υποστήριξα μια πρόταση που δεν έγινε δεκτή, προσπερνάω τους χαρακτηρισμούς και τους επιστρέφω, δε βλέπω άλλο τρόπο».

Σε ερώτηση για τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, απάντησε: «Ο Πανιώνιος δεν είναι προσκολλημένος πουθενά, σε κανένα άρμα. Εγώ πήρα βοήθεια από ένα φίλο μου, τους είπα ότι αν αύριο βρω βοήθεια από τον Παναθηναϊκό ή από την ΑΕΚ, θα την πάρω τη βοήθεια. Από αυτή την ιστορία ο Πανιώνιος δεν ζημιώθηκε, είχε ευεργετικό ρόλο».

Για την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Τσολακάκη, πρόσθεσε: «Πέρασα το πρωί από τα γραφεία και μίλησα με τον κ Τσολακάκη. Είναι αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος. Του είπα ότι χειρίζεται όλα τα θέματα και ότι θα τον βοηθήσω σε ό,τι χρειαστεί. Πρέπει να «τρέξουν» κάποια θέματα, είμαστε σε προετοιμασία, πρέπει να γίνουν μεταγραφές, δεν μπορούμε να περιμένουμε δυο εβδομάδες για να γίνει νέο ΔΣ. Μίλησα με τον προπονητή, του είπα ότι δεν πρέπει να σκεφτεί καν την παραίτηση, πρέπει να προχωρήσει και όσα ειπώθηκαν από κάποιον για αυτόν τα επιστρέφω».{textlink}

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σχολίασε: «Ο κ. Τσολακάκης έχει την άποψή του. Το αν θα γίνουν εκλογές θα το αποφασίσει ο Ερασιτέχνης και η Γενική του Συνέλευση, αποκλειστικά αυτή και όχι ένα πράγμα σαν το χθεσινό, θα αποφασίσει τα άτομα που θα πάνε στο ΔΣ της ΠΑΕ».

Στη συνέχεια, ο Γεράσιμος Βεντούρης εξαπέλυσε επίθεση στον Κωνσταντίνο Τσακίρη λέγοντας: «Διάβασα κάποιες δηλώσεις του κ. Τσακίρη, που είναι μόνο για γέλια. Δεν μπορεί να λέει ότι ο Λεμονής δεν είναι προπονητής και κάνει τον μάνατζερ και τον πρόεδρο. Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα» ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι: «Ο συγκεκριμένος, λέει ότι δεν ασχολείται με τον Πανιώνιο, όμως χθες ήρθε και μας αναστάτωσε. Αφού δεν θέλει να ασχολείται, ας αφήσει τον Πανιώνιο ήσυχο να τραβήξει το δρόμο του, κι ας κατέχει το 20% των μετοχών».

Για το πώς θα πορευτεί ο Πανιώνιος από εδώ και πέρα, σχολίασε: «Η ομάδα θα πορευτεί όπως μέχρι τώρα. Έχουμε μιλήσει για το εναλλακτικό πλάνο με τον κ. Λεμονή, δε θα γίνουν πρωτοκλασάτες κινήσεις αλλά κάποιες προσεγμένες κινήσεις για να πάμε στην επόμενη χρονιά. Ήδη ο κ. Λεμονής έχει προωθήσει κάποια παιδιά από την ομάδα Νέων και προχωράμε».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τάκη Λεμονή, υποστήριξε: «Σίγουρα είναι προβληματισμένος, ο καθένας θα ήταν. Τον διαβεβαίωσα ότι κάποιες μεταγραφές που είχαμε αρχίσει να τις συζητάμε θα γίνουν. Θα προσπαθήσουμε μετά το ΔΣ να δούμε τι θα κάνουμε, να εγκρίνουμε αυτές τις μεταγραφές και να προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση για το αν συνεχιστεί η προσπάθεια για ανεύρεση επενδυτή, απάντησε: «Θα συνεχιστεί η προσπάθεια για να βρούμε επενδυτή, είναι μια μεγάλη προσπάθεια και δε θα την αφήσουμε. Ο Ερασιτέχνης δεν επιθυμεί να κατέχει αυτό το ποσό το συγκεκριμένο άτομο (σ.σ. Τσακίρης) και να μπλοκάρει την κάθε προσπάθεια βλάπτοντας τον Πανιώνιο».

Για το θέμα των περικοπών και το αίτημα του Πανιωνίου να συζητηθεί στο ΔΣ της Λίγκας, σχολίασε: «Σαν Πανιώνιος έχουμε ζητήσει στην ατζέντα της Super League τη Δευτέρα να συζητηθεί το θέμα των περικοπών με μεγάλη προτεραιότητα. Όλα αυτά που λένε ο ΟΠΑΠ και οι υπόλοιποι, μας παραπέμπουν στην παροιμία «δρυός πεσούσης». Δηλαδή τώρα ο ΟΠΑΠ θα δώσει πίσω τα χρήματα όσων έπαιξαν αυτά τα παιχνίδια και δεν κέρδισαν; Του χρόνου ο ΟΠΑΠ θα βάλει τα παιχνίδια στα δελτία του ή δε θα τα βάλει;»

Όσο για τα «στημένα» και το αν συζητήθηκαν στο τελευταίο ΔΣ της λίγκας, τόνισε: «Αυτό το οποίο συζητήθηκε είναι ότι το όλο θέμα είναι ενώπιον της δικαιοσύνης και ενώπιον πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ. Δεν μπορεί η Super League να κάνει ξεχωριστό δικαστήριο δικό της. Για να τοποθετηθεί δημοσίως, είναι δύσκολο, από τη στιγμή που παρίστανται άτομα στο συμβούλιο που είναι κατηγορούμενοι. Δεν αδιαφορεί η λίγκα, κακώς βγήκε προς τα έξω αυτή η εντύπωση».

Τέλος, ο Γεράσιμος Βεντούρης αναφέρθηκε στο θέμα του Ριέρα και του Εστογιανόφ, λέγοντας: «Έχουμε στείλει εξώδικα στον Εστογιανόφ και στον Ριέρα και τους καλούμε να εμφανιστούν αλλιώς θα υπάρξουν πρόστιμα. Έχουν δύο και ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα αντίστοιχα. Για τον Ριέρα έχω μια συζήτηση με την πλευρά του. Μας λέει ότι είναι μεγάλος παίκτης και ο Πανιώνιος μικρή ομάδα και θέλει να φύγει. Αν το πιστεύει πραγματικά, ας φέρει μια πρόταση να φύγει».



Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved